O klubu
Ekipa
Ekipa članic Ekipa kadetinj Ekipa starejših deklic Ekipa mini odbojke
Tekmovanja
Članice - 1B. DOL playout Kadetinje - 2.liga / sk. A Starejše deklice - 2.liga / sk.A Pokal Slovenije
Galerija
Album Članice Album Razno Arhiv galerij
Dokumenti
Etični kodeks Pravila obnašanja in obveznosti Statut Disciplinski pravilnik Pravilnik o članstvu Pravilnik o varstvu osebnih podatkov Pristopna izjava za članstvo
O klubu Obišči nas
 

Odlična predstava Pucončank

Objavljeno: 29. 11. 2017 - 22:39
Avtor: Aleš Novak
Kategorija: Članice

Kema Puconci : Aliansa Šempeter 3:1 (25:16, 23:25, 25:22, 25:12) Foto: Gregor Čiček Zelena dvorana Puconci, 29. november 2017, 70 gledalcev Danes sta se na prvi tekmi četrtfinala pokala Slovenije pomerili domača ekipa Kema Puconci in gostujoča ekipa Aliansa Šempeter. Igralke iz ekipe Kema Puconci so z odlično igro z rezultatom 3:1 premagale nasprotnice iz ekipe Aliansa Šempeter. S tem so si priigrale lepo prednost pred drugo tekmo četrtfinala, ki bo v četrtek 7. decembra ob 19. uri v ŠD OŠ Šempeter. Foto: Gregor Čiček Prvi niz se je začel s servisom domačih igralk,... Preberi več

Napovednik Kema Puconci : Aliansa Šempeter

Objavljeno: 28. 11. 2017 - 19:19
Avtor: Aleš Novak
Kategorija: Članice

Vabimo vas na ogled prve tekme 1/4 finala pokala Slovenije, na kateri se bosta pomerili domača ekipa Kema Puconci in gostujoča ekipa Aliansa Šempeter. Tekma bo v sredo 29. novembra ob 18. uri v Zeleni dvorani v Puconcih. Foto: Gregor Čiček

Rezultati male odbojke in komentar sobotnih tekem

Objavljeno: 26. 11. 2017 - 12:45
Avtor: Aleš Novak
Kategorija: ŽOK Puconci

V soboto 25. novembra je v Zeleni dvorani v Puconcih potekal 2. krog male odbojke. Naša dekleta so na obeh tekmah zmagale. Priloženih je nekaj fotografij in komentar trenerja za vse sobotne tekme. Foto: Gregor Čiček Foto: Gregor Čiček Mala odbojka - deklice - prvi del - Pomurje 2. krog - sobota, 25. november 2017 - Zelena dvorana Puconci ŽOK Roto-Kema Puconci - ŽOK Ljutomer 2:0(25:11, 25:18) ŽOK Sobota - ŽOK Roto-Kema Puconci 0:2(07:25, 21:25) Foto: Gregor Čiček Lestvica: Izjava: Lenarčič Sebastijan, trener Kema Puconci: »Članice so, kot je omenila tudi... Preberi več

Poln izkupiček točk ostaja doma

Objavljeno: 25. 11. 2017 - 18:56
Avtor: Aleš Novak
Kategorija: Članice

Kema Puconci : Ljubljana 3:0 (25:18, 25:21, 25:19) Foto: Danilo Janasik V 8. krogu 1. DOL za ženske so se pomerile domače igralke iz ekipe Kema Puconci in gostje iz ekipe Ljubljana. Poln izkupiček točk ostaja v Puconcih, gostje iz ekipe Ljubljane so pa po tem krogu še vedno brez točk v 1. DOL za ženske.   Zelena dvorana Puconci, 25 . november 2017, 90 gledalcev, sodnika: Stropnik in Skudnik Kema Puconci: Kovač Šarčevič Zarja, Svetanič Nuša, Kuhar Nika, Vinkovič Dona 15, Ajnihar Angelina 6, Škraban Iva 10, Oletič Diana 5, Oletič Michelle, Pintarič Adela 2, Kovač... Preberi več

Napovednik Kema Puconci : Ljubljana

Objavljeno: 24. 11. 2017 - 17:16
Avtor: Aleš Novak
Kategorija: Članice

Vabimo vas na ogled tekme 8. kroga 1. DOL za ženske, na kateri se bosta pomerili domača ekipa Kema Puconci in gostujoča ekipa Ljubljana. Tekma se bo pričela v soboto 25. novembra 2017 ob 17. uri v Zeleni dvorani v Puconcih. Vabimo pa vas tudi na ogled 2. kroga male odbojke, ki bo prav tako v soboto 25. novembra s pričetkom ob 10. uri v Zeleni dvorani v Puconcih. Na dveh igriščih se bodo pomerile naslednje ekipe: Kema Puconci, ŽOK Ljutomer, Murania Lendava in  ŽOK Sobota. Foto: Gregor Čiček

Video: Komentar po tekmi GSV Zava Ptuj : Kema Puconci

Objavljeno: 23. 11. 2017 - 21:05
Avtor: Aleš Novak
Kategorija: Članice

Oglejte si komentar po tekmi med ekipama GSV Zava Ptuj in Kema Puconci. Komentar sta po tekmi podala trener ekipe GSV Zava Ptuj Bojan Novak in igralka Keme Veronika Mikl.

 
ROTO GROUP d.o.o.Kema d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.SAUBERMACHER - KOMUNALA Murska Sobota d.o.o.Občina PuconciCEROP d.o.o.Elektronabava d.o.o.Malar Pi-Št, slikopleskarstvo in fasaderstvo, Štefan Pintarič s.p.Pomgrad - CP d. d.Okrepčevalnica laguna Simon Flisar s.p.Tiskarna aiP Praprotnik d.o.o.ABC Maziva d.o.o.BTS Company d.o.o.CDC d.o.o.Dengrad gradbeništvo Denis Rajbar s.p.Zavarovalnica GeneraliInstalacijski center KA-ELKrajevna skupnost PuconciSkupina PanvitaMesser SlovenijaAndrej Horvat S.P. - Trans BetonVTH Hack JožefNaravno zdravljenje Vito, Vitomir Ravnikar s.p.
Sporočila sponzorjev:

Kot že ustaljeno vas vabimo k branju in deljenju naših najbolj svežih objav s svetovalnega portala Vse bo v redu s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Pri tem nas označite: na Facebooku smo kot Zavarovalnica Triglav, na Twitterju pa @TriglavGroup. Ne pozabite pa nas označiti tudi ob objavah vaših dosežkov, da vam lahko čestitamo.

Si znate odgovorili na vprašanje, kaj bi bilo s tistimi, ki jih imate najraje, če bi se vam zgodilo najhujše? Na novi spletni strani https://zivljenje.triglav.si najdete odgovore na vsa vprašanja o življenjskih zavarovanjih, na katera do sedaj niste našli pravega odgovora.

Preverite, pri katerih posegih obnove doma je treba za strokovni nasvet ali izračun zaprositi arhitekta, statika in strojnega inženirja. Posebno previdnost zahtevajo posegi v starejše objekte.

18 % prebivalstva v Sloveniji živi na plazovom izpostavljenih območjih. S hitrim testom Uprave RS za zaščito in reševanje preverite, ali zemeljski plaz grozi tudi vašemu domu in kako se lahko zaščitite.

Odločili ste se za skupno življenje v dvoje. Eno od pomembnih vprašanj, na katero boste morali najti odgovor je tudi: kaj bo moje, kaj bo tvoje in kaj bo najino.

»Pomivala sem tla, ko me je v spodnjem delu križa zagrabila tako močna bolečina, da mi je vzelo s sapo. Samo pokleknila sem in se nisem mogla več zravnati.« Če ste se že srečali z išiasom, poznate to bolečino. Toda ni vsaka bolečina v hrbtu išias.

Pred jesenjo naj vas spet spomnimo, da delite naše nasvete s portala Vse bo v redu s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Pri tem nas označite: na Facebooku smo kot Zavarovalnica Triglav, na Twitterju pa @TriglavGroup.
Ob tem vas prosimo, da nas tudi vi označite ob svojih uspehih, da vam bomo lahko čestitali in se veselili z vami.

Ali imate sklenjeno avtomobilsko asistenco? Zakaj ne bi enako dobro poskrbeli tudi zase? Razlagamo, kaj je nezgodno zavarovanje z asistenco in kaj omogoča.

Res je, da ves čas poslušajo, toda če znate s pametnimi zvočniki upravljati »pametno«, so varni in uporabni pomočniki.

Kdaj kupiti in kdaj prodati? Kako se odločiti, katero delnico izbrati? Kaj odraža cena delnice? … Usvojite pet osnovnih naukov o poslovanju z delnicami.

Kje in kako se lahko s kolesom spustite čez drn in strn? Preverite, kaj svetuje Kolesarsko društvo Rajd.

Konec avgusta smo vas pozvali, da spremljate našo akcijo Očistimo gore na čiščenju Triglavskih podov in okolice Kredarice. Zahvaljujemo se vam, da ste podprli in delili našo zgodbo #ocistimoledenik na družbenih omrežjih. Vas zanima, kaj se je dogajalo pod Triglavom? Oglejte si kratek posnetek.

Te dni je v našem visokogorju pod okriljem Zavarovalnice Triglav, d.d. potekala akcija Čiščenje Triglavskega ledenika, za ohranjanje našega bisera.

Kljub težavnemu terenu, so nam tudi vremenski pogoji 28. in 29. avgusta služili, da smo lahko združili moči in se lotili zbiranja vsega, kar ne sodi v gore.

Prosimo vas, da delite informacije o poteku čistilne akcije širšega območja pod Triglavom in okolice Kredarice.

Najdete nas na Facebooku: facebook.com/ocistimogore, Instagramu @ocistimogore ali Twitterju @ocistimogore

Prosimo, da uporabite #ocistimogore in #ocistimoledenik.