O klubu
Ekipa in člani kluba
Ekipa članic Ekipa mladink Ekipa kadetinj Ekipa starejših deklic Ekipa male odbojke Ekipa mini odbojke
Tekmovanja
Članice - 1A. Dol Ženske Mladinke Kadetinje - Skupina B Starejše deklice - Skupina F Mala odbojka Mini odbojka Pokal Slovenije
Galerija
Album razno Arhiv
Dokumenti
Etični kodeks Pravila obnašanja in obveznosti Statut Disciplinski pravilnik Pravilnik o članstvu
O klubu Obišči nas
 

1A. DOL 6. krog
Roto-Kema Puconci
vs.
GEN-I Volley

sobota, 17.11.2018 ob 18:00
Zelena Dvorana Puconci

1A. DOL 5. krog
Roto-Kema Puconci
vs.
Calcit Volley

0:3
(18:25, 27:29, 8:25)

 
 

Video: Komentar po prvi četrtfinalni tekmi končnice

Objavljeno: 12. 3. 2018 - 19:57
Napisal: Aleš Novak
Kategorija: Članice

Objavljamo posnetek izjav po sobotni prvi četrtfinalni tekmi končnice na kateri sta se pomerili domača ekipa Formula Formis in gostujoča ekipa Roto-Kema Puconci. Izjave so po tekmi podali Matevž Kamnik trener Formula Formis, Adela Pintarič blokerka Roto-Kema Puconci in Iva Škraban sprejemalka Roto-Kema Puconci.

Video: Gregor Čiček

Zaostanek pred drugo četrtfinalno tekmo

Objavljeno: 11. 3. 2018 - 22:36
Napisal: Aleš Novak
Kategorija: Članice

Formula Formis : Roto-Kema Puconci 3:0

(25:13, 25:12, 25:21)

Foto: Gregor Čiček

Včeraj sta se ob 18.30 na prvi četrtfinalni tekmi končnice 1. DOL za ženske, pomerili domača ekipa Formula Formis in gostujoča ekipa Roto-Kema Puconci. Tekma se je končala z rezultatom 3:0 v korist domačih igralk iz ekipe Formula Formis.

VŠD Hoče, 10. marec 2018, 90 gledalcev, sodnika: Jovanovič in Perčič

Formula Formis: C Ana Pehnec 3, Ana Sešel 1, Valentina Vrbanc 11, Hanna Tupikina 11, Teja Bavdaž 5, L Lina Pajnik, Špela Bukovec, Žana Zdovc Sporer, Nina Kotnik 3, Pia Pravdič, Darja Eržen 11, Ana Štern

Roto-Kema Puconci: Zarja Kovač Šarčevič 2, Nuša Svetanič, Dona Vinkovič 4, C Angelina Ajnihar 1, Iva Škraban 12, Diana Oletič 4, Michelle Oletič, Adela Pintarič 2, Tasia Šadl, Nina Kovač 7, Nika Kuhar, Tina Gjergjek, L Veronika Mikl

Prvi niz so na servisu začele gostujoče igralke iz ekipe Roto-Kema Puconci, prva točka na tekmi pa je pripadla domačim igralkam iz ekipe Formula Formis. Gostje so rezultat takoj izenačile in prišle do vodstva pri rezultatu 1:2. Sledila je izmenjava točk in minimalna prednost Pucončank pri rezultatu 3:4. Domače igralke so nato z zaporedjem prišle do vodstva pri rezultatu 6:4. Domačinke iz ekipe Formula Formis so dobile še naslednji dve točki in so se na prvi tehnični odmor v prvem nizu odpravile s prednostjo štirih točk pri rezultatu 8:4. Po prvem tehničnem odmoru je nova točka pripadla igralkam iz Hoč. Pri rezultatu 10:4 je kapetanka gostujoče ekipe zahtevala odmor. Po zahtevanem odmoru so Pucončanke s točko niz domačih igralk prekinile. Igralke iz ekipe Formula Formis so jim servis takoj odvzele in so z novim zaporedjem prišle do osmih točk prednosti pri rezultatu 13:5. Na drugi tehnični odmor v prvem nizu so se igralke iz ekipe Roto-Kema Puconci odpravile z zaostankom desetih točk pri rezultatu 16:6. Po drugem tehničnem odmoru so domačinke prednost pri rezultatu 17:6 povišale na enajst točk. Nato je sledila izmenjava točk in zaporedje Pucončank, ki so zaostanek pri rezultatu 19:10 znižale na devet točk. Pri rezultatu 19:10 je trener domače ekipe zahteval odmor. Po zahtevanem odmoru je točka pripadla domačim igralkam iz ekipe Formula Formis. Znova je sledila izmenjava točk in prednost desetih točk domačink pri rezultatu 23:13. Prva zaključna žoga v prvem nizu je pripadla igralkam iz ekipe Formula Formis pri rezultatu 24:13. Prvi niz se je zaključil z rezultatom 25:13 v korist igralk iz ekipe Formula Formis.

Drugi niz se je začel s točko domačih igralk iz ekipe Formula Formis. Domačinkam so pripadle še naslednje tri točke, ko so svojo prvo v drugem nizu pri rezultatu 4:1 dobile gostje iz ekipe Roto-Kema Puconci. Pucončanke so se pri rezultatu 4:2 približale na dve točki zaostanka. Igralke iz ekipe Formula Formis so jim servis nato odvzele in so z zaporedjem treh točk pri rezultatu 7:3, znova bile v prednosti štirih točk. Na prvi tehnični odmor v drugem nizu so se gostje iz ekipe Roto-Kema Puconci odpravile z zaostankom petih točk pri rezultatu 8:3. Po prvem tehničnem odmoru je točka pripadla domačim igralkam iz ekipe Formula Formis, ki so s tem bile v prednosti šestih točk pri rezultatu 9:3. Ekipi sta si izmenjali še točko, ko so do novega zaporedja dveh točk prišle domačinke in s tem pripravile kapetanko ekipe Roto-Kema Puconci, da je pri rezultatu 12:4 zahtevala odmor. Po zahtevanem odmoru je točka pripadla Pucončankam. Sledilo je novo zaporedje domačink, ki so s tem bile v prednosti desetih točk pri rezultatu 15:5. Na drugi tehnični odmor v drugem nizu so se igralke iz ekipe Roto-Kema odpravile z zaostankom devetih točk pri rezultatu 16:7. Po drugem tehničnem odmoru so točko dobile gostje in s tem zaostanek znižale na osem točk pri rezultatu 16:8. Nove tri zaporedne točke domačink so pomenile prednost enajstih točk pri rezultatu 19:8. Sledila je izmenjava točk in zaostanek desetih točk Pucončank pri rezultatu 21:11. Prva zaključna žoga v drugem nizu je pripadla domačim igralkam iz ekipe Formula Formis pri rezultatu 24:11. Drugi niz se je zaključil 25:12 v korist domačih igralk.

V tretjem nizu je prva točka pripadla domačim igralkam iz ekipe Formula Formis. Domače igralke so dobile še naslednje tri točke. Pri rezultatu 4:0 je kapetanka ekipe Roto-Kema Puconci zahtevala odmor. Po zahtevanem odmoru so točko dobile domačinke, ki so s tem bile v prednosti petih točk pri rezultatu 5:0. Gostje so pri rezultatu 5:1 zaporedje domačih igralk prekinile. Sledila je izmenjava točk in zaostanek treh točk Pucončank pri rezultatu 7:4. Na prvi tehnični odmor v tretjem nizu so se Pucončanke odpravile z zaostankom štirih točk pri rezultatu 8:4. Po prvem tehničnem odmoru je sledila izmenjava točk in približanje igralk iz ekipe Roto-Kema na tri točke pri rezultatu 10:7. Sledila je nova izmenjava točk in prednost štirih točk domačih igralk iz ekipe Formula Formis pri rezultatu 14:10. Na drugi tehnični odmor v tretjem nizu so se igralke iz ekipe Roto-Kema Puconci odpravile z zaostankom petih točk pri rezultatu 16:11. Po drugem tehničnem odmoru je točka pripadla igralkam iz ekipe Formula Formis. Sledila je nova izmenjava točk in prednost šestih točk domačink pri rezultatu 21:15. Do prve zaključne žoge v tretjem nizu je potekala izmenjava točk. Prva zaključna žoga je pripadla domačim igralkam pri rezultatu 24:18. Tretji niz se je zaključil z rezultatom 25:21 v korist igralk iz ekipe Formula Formis in s tem tudi tekma, ki se je končala z rezultatom 3:0.

Izjave:

Matevž Kamnik, trener Formula Formis: »Najprej bi rad pohvalil svojo ekipo. Mislim, da so danes vse igralke odigrale na visokem nivoju, kar ni tako lahko celo, če je takšen odpor. V sredo pričakujemo težko tekmo. Vemo, da Puconci igrajo vedno domače tekme precej bolje kot gostujoče. Sem pa zelo vesel, da se naša forma v končnici dviguje.«

Adela Pintarič, blokerka Roto-Kema Puconci in Iva Škraban, sprejemalka Roto Kema Puconci: »Najprej bi čestitala domači ekipi za odlično prikazano igro. Danes se dogovora nismo držale, zato tudi igra ni izgledala tako kot vemo odigrati. Upamo, da se bomo vsega tega kar vemo držale v sredo in potem bo vse skupaj izgledalo boljše. Zato dragi navijači vas vabimo, da se nam v sredo ob 19h pridružite v Puconcih.«

Video: Posnetek izjav po sobotni tekmi Roto-Kema Puconci : Ankaran Hrvatini

Objavljeno: 6. 3. 2018 - 13:33
Napisal: Aleš Novak
Kategorija: Članice

Objavljamo posnetek izjav po sobotni tekmi, na kateri sta se pomerili domača ekipa Roto-Kema Puconci in gostujoča ekipa Ankaran Hrvatini. Izjave so po tekmi podali Tara Cerovac kapetanka Ankaran Hrvatini, Sebastjan Mikša trener Ankaran Hrvatini, Angelina Ajnihar kapetanka Roto-Kema Puconci in Danilo Janasik predsednik Roto-Kema Puconci.

Video: Gregor Čiček


 
ROTO GROUP d.o.o.Kema d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.Občina PuconciCEROP d.o.o.Elektronabava d.o.o.Malar Pi-Št, slikopleskarstvo in fasaderstvo, Štefan Pintarič s.p.Pomgrad - CP d. d.Okrepčevalnica laguna Simon Flisar s.p.Tiskarna aiP Praprotnik d.o.o.ABC Maziva d.o.o.BTS Company d.o.o.CDC d.o.o.Dengrad gradbeništvo Denis Rajbar s.p.Zavarovalnica GeneraliInstalacijski center KA-ELKrajevna skupnost PuconciSkupina PanvitaMesser SlovenijaAndrej Horvat S.P. - Trans BetonVTH Hack JožefNaravno zdravljenje Vito, Vitomir Ravnikar s.p.
Sporočila sponzorjev:

Kot že ustaljeno vas vabimo k branju in deljenju naših najbolj svežih objav s svetovalnega portala Vse bo v redu s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Pri tem nas označite: na Facebooku smo kot Zavarovalnica Triglav, na Twitterju pa @TriglavGroup. Ne pozabite pa nas označiti tudi ob objavah vaših dosežkov, da vam lahko čestitamo.

Si znate odgovorili na vprašanje, kaj bi bilo s tistimi, ki jih imate najraje, če bi se vam zgodilo najhujše? Na novi spletni strani https://zivljenje.triglav.si najdete odgovore na vsa vprašanja o življenjskih zavarovanjih, na katera do sedaj niste našli pravega odgovora.

Preverite, pri katerih posegih obnove doma je treba za strokovni nasvet ali izračun zaprositi arhitekta, statika in strojnega inženirja. Posebno previdnost zahtevajo posegi v starejše objekte.

18 % prebivalstva v Sloveniji živi na plazovom izpostavljenih območjih. S hitrim testom Uprave RS za zaščito in reševanje preverite, ali zemeljski plaz grozi tudi vašemu domu in kako se lahko zaščitite.

Odločili ste se za skupno življenje v dvoje. Eno od pomembnih vprašanj, na katero boste morali najti odgovor je tudi: kaj bo moje, kaj bo tvoje in kaj bo najino.

»Pomivala sem tla, ko me je v spodnjem delu križa zagrabila tako močna bolečina, da mi je vzelo s sapo. Samo pokleknila sem in se nisem mogla več zravnati.« Če ste se že srečali z išiasom, poznate to bolečino. Toda ni vsaka bolečina v hrbtu išias.

Pred jesenjo naj vas spet spomnimo, da delite naše nasvete s portala Vse bo v redu s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Pri tem nas označite: na Facebooku smo kot Zavarovalnica Triglav, na Twitterju pa @TriglavGroup.
Ob tem vas prosimo, da nas tudi vi označite ob svojih uspehih, da vam bomo lahko čestitali in se veselili z vami.

Ali imate sklenjeno avtomobilsko asistenco? Zakaj ne bi enako dobro poskrbeli tudi zase? Razlagamo, kaj je nezgodno zavarovanje z asistenco in kaj omogoča.

Res je, da ves čas poslušajo, toda če znate s pametnimi zvočniki upravljati »pametno«, so varni in uporabni pomočniki.

Kdaj kupiti in kdaj prodati? Kako se odločiti, katero delnico izbrati? Kaj odraža cena delnice? … Usvojite pet osnovnih naukov o poslovanju z delnicami.

Kje in kako se lahko s kolesom spustite čez drn in strn? Preverite, kaj svetuje Kolesarsko društvo Rajd.

Konec avgusta smo vas pozvali, da spremljate našo akcijo Očistimo gore na čiščenju Triglavskih podov in okolice Kredarice. Zahvaljujemo se vam, da ste podprli in delili našo zgodbo #ocistimoledenik na družbenih omrežjih. Vas zanima, kaj se je dogajalo pod Triglavom? Oglejte si kratek posnetek.

Te dni je v našem visokogorju pod okriljem Zavarovalnice Triglav, d.d. potekala akcija Čiščenje Triglavskega ledenika, za ohranjanje našega bisera.

Kljub težavnemu terenu, so nam tudi vremenski pogoji 28. in 29. avgusta služili, da smo lahko združili moči in se lotili zbiranja vsega, kar ne sodi v gore.

Prosimo vas, da delite informacije o poteku čistilne akcije širšega območja pod Triglavom in okolice Kredarice.

Najdete nas na Facebooku: facebook.com/ocistimogore, Instagramu @ocistimogore ali Twitterju @ocistimogore

Prosimo, da uporabite #ocistimogore in #ocistimoledenik.

Javni Wi-Fi
Na dopustu včasih ne gre brez uporabe javnega brezžičnega omrežja. Preverite nekaj ukrepov, da boste javni Wi-Fi uporabljali varneje.

Električni avti
Kaj pravita o nevarnosti vžiga pri električnih avtih in reševanju iz njih inovator in strokovnjak za električna vozila Andrej Pečjak in Boštjan Žagar, komandir Gasilske brigade Ljubljana?

Vstop prepovedan
Pridejo nepovabljeni in si pri vas ustvarijo svoj dom. Kako se znebiti mravelj, os, ščurkov in drugih nadlog?

Vodič po zavarovanjih za podjetnike
Eden izmed pogojev, ki jih mora podjetnik zagotoviti, da delo poteka normalno, je tudi varnost. Katera zavarovanja mu pri tem lahko pomagajo?

Dihalne tehnike
Atletinja Brigita Langerholc Žager predstavlja dihalne tehnike, ki pripomorejo k boljšemu telesnemu počutju in optimalnejši športni dejavnosti.

Čez dober mesec dni pa vabljeni na najboljšo tekaško prireditev jeseni – Triglav tek. Ste se že prijavili? Ker je v družbi lepše, smo teke in trase uredili tako, da lahko tečete s prijatelji ali svojimi bližnjimi, na teku Kuža Pazi celo z najmlajšimi. Vse informacije lahko najdete na FB dogodku Triglav tek, svojo tekaško vnemo pa delite s svojimi sledilci na instagramu pod oznako #triglavtek.

Luka Pušnik
direktor službe za korporativno komuniciranje

Facebook: Zavarovalnica Triglav :: Twitter @TriglavGroup