O klubu
Ekipa in člani kluba
Ekipa članic Ekipa kadetinj Ekipa starejših deklic
Tekmovanja
Članice - 1B. DOL Kadetinje - kval. / sk. B vzh. Starejše deklice - kval.2.liga / sk.A Pokal Slovenije
Galerija
Album razno Arhiv
Dokumenti
Etični kodeks Pravila obnašanja in obveznosti Statut Disciplinski pravilnik Pravilnik o članstvu Pravilnik o varstvu osebnih podatkov Pristopna izjava za članstvo
O klubu Obišči nas
 

1B. DOL ženske - 6.krog
Roto-Kema Puconci
vs.
ŽOK Ljutomer

četrtek, 14.11.2019 ob 19:00
Zelena dvorana Puconci

1B. DOL ženske - 5.krog
OD Krim
vs.
Roto-Kema Puconci

3:0
(25:22,25:18,25:23)

 
 

Šesto srečanje OK Banat - ŽOK Roto-Kema Puconci

Objavljeno: 27. 9. 2018 - 21:21
Napisal: Aleš Novak
Kategorija: ŽOK Puconci

Minuli vikend od 21-23.9.2018 smo se z ekipama starejših deklic in kadetinj, odpravili na tradicionalno srečanje s klubom OK Banat iz Vršca, Srbija. Objavljamo nekaj fotografij s srečanja.

S trdim delom do reprezentance

Objavljeno: 7. 5. 2018 - 21:53
Napisal: Aleš Novak
Kategorija: Članice

Pred dvema tednoma je Alessandro Chiappini, selektor slovenske odbojkarske reprezentance objavil spisek z devetnajstimi igralkami, ki se bodo udeležile uvodnih priprav na letošnjo sezono. Na spisek se je uvrstila tudi naša igralka Veronika Mikl in sicer na poziciji prostega igralca - libera. Ob tej priložnosti smo ji postavili nekaj vprašanj.

Foto: Gregor Čiček

 

Veronika, najprej ti čestitam za uvrstitev na spisek članske odbojkarske reprezentance. Kakšen je bil tvoj prvi občutek, ko si izvedela, da si se znašla na spisku selektorja?

 »Menim, da sem odigrala letošnjo sezono še na višjem nivoju kot lansko. Seveda sem upala in si želela vabila. Zelo sem bila vesela, ko sem ga dobila, kar pomeni, da lansko leto nisem razočarala strokovnega štaba in da v meni vidijo možnost napredka v naslednjih letih.«

Prvi vpoklic si dobila lansko leto, tako da zdaj že veš kako približno vse skupaj poteka. Kaj pričakuješ od te izkušnje?

»Zelo sem vesela, da bom lahko kvalitetno trenirala v času, ko je klubska sezona zaključena z dekleti, ki igrajo za najboljše klube v Sloveniji, nekatere tudi v tujini. Pričakujem dobre treninge in osebno napredovanje, kar se tiče igranja, če pa mi bo uspelo ostati v ekipi, ki bo odšla na sredozemske igre, bom toliko bolj vesela.«

Sedmega maja se odpravljate na priprave, kako bo vse skupaj potekalo od tam naprej?

»Pričakujem relativno enak tretma kot je bil lansko leto. Treningi dvakrat na dan ter vse ostale obveznosti po urniku. Verjetno bomo odigrale še nekaj prijateljskih tekem z močno ekipo Bolgarije, vključene pa bodo  tudi analize lastnih tekem. Vsekakor bo cilj čim kvalitetnejše treniranje in izboljševanje ter popravljane določenih tehničnih elementov in kolektivne taktike.«

Konec junija bodo potekale Sredozemske igre v Španiji. Ali lahko sredozemske igre povzamemo kot zadnje priprave pred kvalifikacijami za evropsko prvenstvo, ki se bodo začele avgusta?

»Po sredozemskih igrah bo selektor izbral igralke za drugi del priprav. Kvalifikacije so glavni cilj letošnje sezone, saj si tako odbojkarska zveza kot strokovni štab in seveda ekipa močno želimo, da bi se nam uspelo prebiti na evropsko prvenstvo, ki bo naslednje leto. Kvalifikacije se igrajo po ligaškem sistemu. V skupini smo z Belgijo, Izraelom in Islandijo. Štiri tekme so na sporedu avgusta, dve pa še januarja naslednje leto.«

Slovenija je v kvalifikacijski skupini z Belgijo, Izraelom in Islandijo. Kakšna je tvoja napoved?

»Napovedi v športu so vedno nehvaležne, zato pa je šport tako zanimiv. Če pogledamo »na papir«, je Belgija nosilec skupine in med najboljšimi ekipami v Evropi. Pred nami je na lestvici tudi Izrael, za nami pa Islandija. Torej bi bile potemtakem tretje v skupini. Priprave bodo dolge, imele bomo pripravljalne tekme, ekipa bo kot del priprav na te kvalifikacije izkoristila tudi udeležbo na sredozemskih igrah. Strokovni štab in vse igralke si zelo želimo uspeha in preboja na evropsko prvenstvo, ki bo naslednje leto. Osebno močno verjamem, da lahko uspemo, ker je ekipa zelo povezana in motivirana.«

Mala odbojka med 8 najboljših v državi

Objavljeno: 16. 4. 2018 - 20:34
Napisal: Aleš Novak
Kategorija: Mini in Mala odbojka

V soboto so dekleta iz selekcije male odbojke gostovala na turnirju v Slovenj Gradcu, kjer so se z dvema zmagama uvrstile med 8 najboljših v državi. Pomerile so se z ekipama Galeb grup Robotina in Olimp Ljubljana. Objavljamo rezultate, nekaj fotografij in izjavo trenerja.

Mala odbojka - deklice - repasaž - 2. krog - finalni del

turnir "9", sobota 14. april 2018 - Gimnazija Slovenj Gradec

Roto-Kema Puconci : Galeb grup Robotina 2:1
(25:15, 19:25, 25:18)

Olimp Ljubljana : Roto-Kema Puconci 1:2
(16:25, 25:15, 15:25)

Izjava:

Renato Perša, trener: »Na kratko o sobotnem turnirju v Slovenj Gradcu bi lahko rekli, prišli, videli, zmagali in šli. Prišli smo veseli in razigrani. Videli smo, da so dvorana, igrišče in sonce na vzhajajoči poti ustrezna. Zmaga prve tekme proti nasprotnicam iz Izole z razigranostjo in zdravo predrznostjo. Zmaga druge tekme proti ekipi Olimp Ljubljana z renomiranim trenerjem Gorbačovom na čelu pa z izredno psihološko nadvlado od začetka do konca. Po domače povedano nismo jim pustili dihat. Ne na igrišču, ne na klopi in ne na tribunah. Na koncu pa so se dekleta z starši na poti domov ustavila na zasluženem prigrizku v McDonaldsu. Smo med osem najboljših ekip v Sloveniji za kar sem hvaležen.«


 
ROTO GROUP d.o.o.Kema d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.Občina PuconciCEROP d.o.o.Elektronabava d.o.o.Malar Pi-Št, slikopleskarstvo in fasaderstvo, Štefan Pintarič s.p.Pomgrad - CP d. d.Okrepčevalnica laguna Simon Flisar s.p.Tiskarna aiP Praprotnik d.o.o.ABC Maziva d.o.o.BTS Company d.o.o.CDC d.o.o.Dengrad gradbeništvo Denis Rajbar s.p.Zavarovalnica GeneraliInstalacijski center KA-ELKrajevna skupnost PuconciSkupina PanvitaMesser SlovenijaAndrej Horvat S.P. - Trans BetonVTH Hack JožefNaravno zdravljenje Vito, Vitomir Ravnikar s.p.
Sporočila sponzorjev:

Kot že ustaljeno vas vabimo k branju in deljenju naših najbolj svežih objav s svetovalnega portala Vse bo v redu s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Pri tem nas označite: na Facebooku smo kot Zavarovalnica Triglav, na Twitterju pa @TriglavGroup. Ne pozabite pa nas označiti tudi ob objavah vaših dosežkov, da vam lahko čestitamo.

Si znate odgovorili na vprašanje, kaj bi bilo s tistimi, ki jih imate najraje, če bi se vam zgodilo najhujše? Na novi spletni strani https://zivljenje.triglav.si najdete odgovore na vsa vprašanja o življenjskih zavarovanjih, na katera do sedaj niste našli pravega odgovora.

Preverite, pri katerih posegih obnove doma je treba za strokovni nasvet ali izračun zaprositi arhitekta, statika in strojnega inženirja. Posebno previdnost zahtevajo posegi v starejše objekte.

18 % prebivalstva v Sloveniji živi na plazovom izpostavljenih območjih. S hitrim testom Uprave RS za zaščito in reševanje preverite, ali zemeljski plaz grozi tudi vašemu domu in kako se lahko zaščitite.

Odločili ste se za skupno življenje v dvoje. Eno od pomembnih vprašanj, na katero boste morali najti odgovor je tudi: kaj bo moje, kaj bo tvoje in kaj bo najino.

»Pomivala sem tla, ko me je v spodnjem delu križa zagrabila tako močna bolečina, da mi je vzelo s sapo. Samo pokleknila sem in se nisem mogla več zravnati.« Če ste se že srečali z išiasom, poznate to bolečino. Toda ni vsaka bolečina v hrbtu išias.

Pred jesenjo naj vas spet spomnimo, da delite naše nasvete s portala Vse bo v redu s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Pri tem nas označite: na Facebooku smo kot Zavarovalnica Triglav, na Twitterju pa @TriglavGroup.
Ob tem vas prosimo, da nas tudi vi označite ob svojih uspehih, da vam bomo lahko čestitali in se veselili z vami.

Ali imate sklenjeno avtomobilsko asistenco? Zakaj ne bi enako dobro poskrbeli tudi zase? Razlagamo, kaj je nezgodno zavarovanje z asistenco in kaj omogoča.

Res je, da ves čas poslušajo, toda če znate s pametnimi zvočniki upravljati »pametno«, so varni in uporabni pomočniki.

Kdaj kupiti in kdaj prodati? Kako se odločiti, katero delnico izbrati? Kaj odraža cena delnice? … Usvojite pet osnovnih naukov o poslovanju z delnicami.

Kje in kako se lahko s kolesom spustite čez drn in strn? Preverite, kaj svetuje Kolesarsko društvo Rajd.

Konec avgusta smo vas pozvali, da spremljate našo akcijo Očistimo gore na čiščenju Triglavskih podov in okolice Kredarice. Zahvaljujemo se vam, da ste podprli in delili našo zgodbo #ocistimoledenik na družbenih omrežjih. Vas zanima, kaj se je dogajalo pod Triglavom? Oglejte si kratek posnetek.

Te dni je v našem visokogorju pod okriljem Zavarovalnice Triglav, d.d. potekala akcija Čiščenje Triglavskega ledenika, za ohranjanje našega bisera.

Kljub težavnemu terenu, so nam tudi vremenski pogoji 28. in 29. avgusta služili, da smo lahko združili moči in se lotili zbiranja vsega, kar ne sodi v gore.

Prosimo vas, da delite informacije o poteku čistilne akcije širšega območja pod Triglavom in okolice Kredarice.

Najdete nas na Facebooku: facebook.com/ocistimogore, Instagramu @ocistimogore ali Twitterju @ocistimogore

Prosimo, da uporabite #ocistimogore in #ocistimoledenik.

Piškotki na

×

Kaj so piškotki? @wikipedia


Piškotki tretjih oseb

"__cfduid" :: Funkcijski piškotek CDN storitve Cloudflare, ki pripomore k hitrejšemu in varnejšemu nalaganju spletnih vsebin. Podatki zbrani prek piškotka se ne uporabljajo za nadaljno obdelavo. :: Trajanje: 1 leto