O klubu
Ekipa in člani kluba
Ekipa članic Ekipa kadetinj Ekipa starejših deklic
Tekmovanja
Članice - 1B. DOL Kadetinje - kval. / sk. B vzh. Starejše deklice - kval.2.liga / sk.A Pokal Slovenije
Galerija
Album razno Arhiv
Dokumenti
Etični kodeks Pravila obnašanja in obveznosti Statut Disciplinski pravilnik Pravilnik o članstvu Pravilnik o varstvu osebnih podatkov Pristopna izjava za članstvo
O klubu Obišči nas
 

1B. DOL ženske - 6.krog
Roto-Kema Puconci
vs.
ŽOK Ljutomer

četrtek, 14.11.2019 ob 19:00
Zelena dvorana Puconci

1B. DOL ženske - 5.krog
OD Krim
vs.
Roto-Kema Puconci

3:0
(25:22,25:18,25:23)

 
 

Mini odbojka med 8 najboljših v državi

Objavljeno: 21. 3. 2018 - 21:53
Napisal: Aleš Novak
Kategorija: Mini in Mala odbojka

Minulo soboto so se naše najmlajše igralke na domačem turnirju v Zeleni Dvorani v Puconcih, uvrstile med osem najboljših ekip v državi. Na turnirju so se pomerile z ekipami Murania Lendava, ŽOK Sobota in Hitri Polž. Objavljamo rezultate in nekaj fotografij.

Foto: Gregor Čiček

Mini odbojka - deklice - 3. krog, turnir "3C"

sobota, 17.03.2018 - Zelena Dvorana Puconci

ŽOK Roto-Kema Puconci : Murania Lendava 2:1

(23:25, 25:11, 25:23)

ŽOK Roto-Kema Puconci : ŽOK Sobota 1:2

(11:25, 25:19, 22:25)

Hitri polž : ŽOK Roto-Kema Puconci 0:3

(21:25, 09:25, 17:25)

Video: Izjava sponzorja in izjave po drugi četrtfinalni tekmi končnice

Objavljeno: 18. 3. 2018 - 08:32
Napisal: Aleš Novak
Kategorija: Članice

Objavljamo posnetek z izjavo sponzorja in z izjavami po drugi četrtfinalni tekmi končnice 1. DOL za ženske na kateri sta se pomerili domača ekipa Roto-Kema Puconci in gostujoča ekipa Formula Formis. Izjavo pred tekmo je podal Štefan Pavlinjek, direktor skupine Roto. Izjave po tekmi so podali Matevž Kamnik trener Formula Formis, Lina Pajnik libero Formula Formis in Angelina Ajnihar kapetanka Roto-Kema Puconci.

Video: Gregor Čiček

Sezono končale na odličnem šestem mestu

Objavljeno: 15. 3. 2018 - 15:18
Napisal: Aleš Novak
Kategorija: Članice

Roto-Kema Puconci : Formula Formis 1:3

(22:25, 13:25, 25:21, 20:25)

Foto: Gregor Čiček

Včeraj ob 19. uri sta se v Zeleni Dvorani v Puconcih, na drugi četrtfinalni tekmi končnice 1. DOL za ženske, pomerili domača ekipa Roto-Kema Puconci in gostujoča ekipa Formula Formis. Tekma se je končala z rezultatom 1:3 v korist gostujočih igralk iz ekipe Formula Formis. Pucončanke so sezono končale na odličnem šestem mestu lestvice.

Zelena Dvorana Puconci, 14. marec 2018, 200 gledalcev, sodnika: Atanasov, Adrovič

Roto-Kema Puconci: Zarja Kovač Šarčevič, Nuša Svetanič, Dona Vinkovič 8, C Angelina Ajnihar 3, Iva Škraban 24, Diana Oletič 5, Michelle Oletič, Adela Pintarič 9, Tasia Šadl, Nina Kovač 13, Nika Kuhar, L Tina Gjergjek, L Veronika Mikl

Formula Formis: C Ana Pehnec 4, Ana Sešel, Valentina Vrbanc 10, Hanna Tupikina 17, Teja Bavdaž 5, L Lina Pajnik, Špela Bukovec, Žana Zdovc Sporer 1, Nina Kotnik 15, Pia Pravdič, Darja Eržen 13, Ana Štern 1

Prvi niz so na servisu začele gostujoče igralke iz ekipe Formula Formis, prva točka na tekmi pa je pripadla domačim igralkam iz ekipe Roto-Kema Puconci. Gostje iz Hoč so rezultat na 1:1 takoj izenačile. Naslednji dve točki sta pripadli domačim igralkam, ki so s tem bile v prednosti dveh točk pri rezultatu 3:1. Igralke iz ekipe Formula Formis so rezultat na 3:3 izenačile. Ekipi sta si izmenjali še točko, ko so do prvega vodstva na tekmi pri rezultatu 4:5 prišle gostje. Gostujoče igralke so nato prišle do zaporedja dveh točk, ki sta jim prinesli vodstvo pri rezultatu 4:7. Do prvega tehničnega odmora v prvem nizu, na katerega so se Pucončanke odpravile z zaostankom treh točk pri rezultatu 5:8 sta si ekipi izmenjali še točko. Po prvem tehničnem odmoru je točka pripadla gostjam iz ekipe Formula Formis. Sledila je izmenjava točk in prednost gostij pri rezultatu 7:10. Pri rezultatu 7:12 je domača kapetanka zahtevala odmor. Po zahtevanem odmoru so točko dobile domače igralke iz ekipe Roto-Kema Puconci. Sledila je nova izmenjava in prednost šestih točk gostij pri rezultatu 9:15. Na drugi tehnični odmor v prvem nizu so se Pucončanke odpravile s šestimi točkami zaostanka pri rezultatu 10:16. Po drugem tehničnem odmoru je točka pripadla domačim igralkam. Sledila je izmenjava točk in pri rezultatu 12:18 je gostujoči trener zahteval odmor. Po zahtevanem odmoru je točka pripadla Pucončankam. Igralke iz ekipe Roto-Kema Puconci so nato prišle do zaporedja in so zaostanek znižale na tri točke pri rezultatu 15:18. Domačinke so se nato pri rezultatu 17:19 približale na dve točki zaostanka. Pri rezultatu 20:21 so se Pucončanke približale na točko zaostanka in so s tem pripravile gostujočega trenerja, da je zahteval odmor. Po zahtevanem odmoru je točka pripadla gostjam iz ekipe Formula Formis, domačinke pa so jim servis takoj odvzele. Pri rezultatu 22:24 je kapetanka domače ekipe zahtevala odmor. Po zahtevanem odmoru je točka pripadla gostjam in s tem se je zaključil prvi niz z rezultatom 22:25.

V drugem nizu je prva točka pripadla gostujočim igralkam iz ekipe Formula Formis, domače igralke iz ekipe Roto-Kema Puconci pa so rezultat takoj izenačile. Ekipi sta si izmenjali še točko, ko so do prvega vodstva v drugem nizu pri rezultatu 3:2 prišle domače igralke. Gostje so rezultat na 3:3 takoj izenačile. Sledila je izmenjava točk in prednost gostij pri rezultatu 5:6. Na prvi tehnični odmor v drugem nizu so se Pucončanke odpravile z zaostankom dveh točk pri rezultatu 6:8. Po prvem tehničnem odmoru je točka pripadla gostujočim igralkam iz ekipe Formula Formis, ki so prednost s tem povečale na tri točke. Pri rezultatu 6:10 je domača kapetanka zahtevala odmor. Po zahtevanem odmoru je točka pripadla domačim igralkam iz ekipe Roto-Kema Puconci. Gostje so pri rezultatu 7:12 prednost povišale na pet točk. Gostujoče igralke so nato prišle do zaporedja in so se na drugi tehnični odmor v drugem nizu odpravile z osmimi točkami prednosti pri rezultatu 8:16. Po drugem tehničnem odmoru je točka pripadla domačim igralkam iz ekipe Roto-Kema Puconci, gostje pa so jim servis takoj odvzele. Igralke iz ekipe Formula Formis so nato prišle do zaporedja in so pri rezultatu 10:21 bile v prednosti enajstih točk. Po novi izmenjavi so gostje pri rezultatu 11:23 bile v prednosti dvanajstih točk. Prva zaključna žoga v drugem nizu je pripadla gostujočim igralkam iz ekipe Formula Formis pri rezultatu 11:24. Drugi niz se je zaključil z rezultatom 13:25 v korist gostujoče ekipe.

V tretji niz so s točko krenile domače igralke iz ekipe Roto-Kema Puconci, gostujoče igralke iz ekipe Formula Formis pa so rezultat na 1:1 takoj izenačile. Ekipi sta si nato še izmenjali točko, preden so dve zaporedni točki dobile Pucončanke, ki so s tem bile v prednosti dveh točk pri rezultatu 4:2. Gostje so rezultat na 4:4 izenačile in so nato pri rezultatu 4:5 prišle do prvega vodstva v tretjem nizu. Sledila je izmenjava točk in minimalna prednost Pucončank pri rezultatu 7:6. Na prvi tehnični odmor v tretjem nizu so se domače igralke odpravile s prednostjo dveh točk pri rezultatu 8:6. Po prvem tehničnem odmoru je točka pripadla gostjam iz Hoč. Sledila je izmenjava točk in prednost dveh točk Pucončank pri rezultatu 10:8. Igralke iz ekipe Formula Formis so rezultat na 10:10 izenačile. Domačinke so nato prišle do zaporedja dveh točk in s tem tudi do prednosti dveh točk pri rezultatu 12:10. Pucončanke so pri rezultatu 14:11 prednost povišale na tri točke in so s tem pripravile trenerja gostujoče ekipe, da je zahteval odmor. Po zahtevanem odmoru se domačinke niso pustile zmesti in so prednost povišale na štiri točke pri rezultatu 15:11. Zaporedje dveh točk je nato pripadlo gostjam iz ekipe Formula Formis, ki so zaostanek znižale na dve točki pri rezultatu 15:13. Na drugi tehnični odmor v tretjem nizu so se igralke iz ekipe Roto-Kema Puconci odpravile s tremi točkami prednosti pri rezultatu 16:13. Po drugem tehničnem odmoru je nova točka pripadla domačinkam, ki so s tem prednost znova povišale na štiri točke. Pri rezultatu 18:13 je trener gostij zahteval nov odmor. Po zahtevanem odmoru so zaporedje dveh točk dobile gostje, ko je pri rezultatu 18:15 odmor zahtevala domača kapetanka. Po zahtevanem odmoru je točka pripadla Pucončankam. Prednost so pri rezultatu 22:16 Pucončanke povišale na šest točk. Prva zaključna žoga v tretjem nizu je pripadla igralkam iz ekipe Roto-Kema Puconci pri rezultatu 24:17. Pri rezultatu 24:20 je kapetanka domače ekipe zahtevala odmor. Tretji niz se je zaključil z rezultatom 25:21 v korist igralk iz ekipe Roto-Kema Puconci.

Četrti niz se je začel s točko gostujočih igralk iz ekipe Formula Formis, ki so takoj dobile še drugo točko. Pri rezultatu 1:2 so prvo točko v četrtem nizu dobile domače igralke iz ekipe Roto-Kema Puconci. Ekipi sta si izmenjali še točko, ko so Pucončanke rezultat na 3:3 izenačile in prišle do vodstva pri rezultatu 4:3. Sledila je izmenjava točk in prednost gostij pri rezultatu 5:6. Na prvi tehnični odmor v četrtem nizu so se Pucončanke odpravile z zaostankom dveh točk pri rezultatu 6:8. Po prvem tehničnem odmoru so točko dobile domače igralke. Igralke iz ekipe Roto-Kema so rezultat na 8:8 izenačile. Ekipi sta si izmenjali še točko, ko so do vodstva pri rezultatu 10:9 prišle igralke iz ekipe Roto-Kema Puconci. Gostje iz ekipe Formula Formis so rezultat na 10:10 takoj izenačile in so z zaporedjem dveh točk prišle do prednosti dveh točk pri rezultatu 10:12. Sledila je izmenjava in izenačenje Pucončank na 13:13. Na drugi tehnični odmor v četrtem nizu so se igralke iz ekipe Roto-Kema odpravile z zaostankom dveh točk pri rezultatu 14:16. Po drugem tehničnem odmoru je točka pripadla Pucončankam, ki so s tem zaostanek znižale na točko zaostanka. Pri rezultatu 15:18 je kapetanka domače ekipe zahtevala odmor. Po zahtevanem odmoru so gostje z dvema točkama prednost povišale na pet točk pri rezultatu 15:20. Pri rezultatu 15:20 je domača kapetanka zahtevala odmor. Po zahtevanem odmoru so točko dobile gostje iz ekipe Formula Formis. Naslednji dve točki Pucončank sta pripravili trenerja gostujoče ekipe, da je pri rezultatu 17:21 zahteval odmor. Po odmoru je točka pripadla Pucončankam, ki so zaostanek s tem znižale na tri točke pri rezultatu 18:21. Sledila je izmenjava in prednost štirih točk gostujočih igralk pri rezultatu 19:23. Prva zaključna žoga v četrtem nizu je pripadla gostjam pri rezultatu 19:24. Četrti niz se je zaključil z rezultatom 20:25 v korist gostujoče ekipe in s tem tudi tekma, ki se je končala z rezultatom 1:3.

Izjave:

Angelina Ajnihar, kapetanka Roto-Kema Puconci: »Najprej bi čestitala nasprotni ekipi za uvrstitev v nadaljevanje prvenstva. Na začetku tekme smo v borbi, v želji po zmagi naredili nekoliko preveč napak. Drugi niz so gostujoče igralke prevladovale. Tretji niz pa se nam je vse poklopilo, igrale smo kot znamo, borile smo se, prav tako v četrtem nizu, vendar je nekoliko več sreče, znanja in kvalitete bilo na nasprotni strani.«

Matevž Kamnik, trener Formula Formis: »Današnja tekma vsekakor ni bila tako lahka kot domača, ampak to smo že vedeli pred tekmo. Rad bi tudi čestital nasprotnicam, ki so pokazale veliko bolj srčno in borbeno igro kot pri nas. Mojim dekletom pa sem zadal pred začetkom tudi dodaten pritisk z moje strani, saj se pripravljamo že na naslednjega nasprotnika to je Calcit Volley, torej na polfinale.«


 
ROTO GROUP d.o.o.Kema d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.Občina PuconciCEROP d.o.o.Elektronabava d.o.o.Malar Pi-Št, slikopleskarstvo in fasaderstvo, Štefan Pintarič s.p.Pomgrad - CP d. d.Okrepčevalnica laguna Simon Flisar s.p.Tiskarna aiP Praprotnik d.o.o.ABC Maziva d.o.o.BTS Company d.o.o.CDC d.o.o.Dengrad gradbeništvo Denis Rajbar s.p.Zavarovalnica GeneraliInstalacijski center KA-ELKrajevna skupnost PuconciSkupina PanvitaMesser SlovenijaAndrej Horvat S.P. - Trans BetonVTH Hack JožefNaravno zdravljenje Vito, Vitomir Ravnikar s.p.
Sporočila sponzorjev:

Kot že ustaljeno vas vabimo k branju in deljenju naših najbolj svežih objav s svetovalnega portala Vse bo v redu s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Pri tem nas označite: na Facebooku smo kot Zavarovalnica Triglav, na Twitterju pa @TriglavGroup. Ne pozabite pa nas označiti tudi ob objavah vaših dosežkov, da vam lahko čestitamo.

Si znate odgovorili na vprašanje, kaj bi bilo s tistimi, ki jih imate najraje, če bi se vam zgodilo najhujše? Na novi spletni strani https://zivljenje.triglav.si najdete odgovore na vsa vprašanja o življenjskih zavarovanjih, na katera do sedaj niste našli pravega odgovora.

Preverite, pri katerih posegih obnove doma je treba za strokovni nasvet ali izračun zaprositi arhitekta, statika in strojnega inženirja. Posebno previdnost zahtevajo posegi v starejše objekte.

18 % prebivalstva v Sloveniji živi na plazovom izpostavljenih območjih. S hitrim testom Uprave RS za zaščito in reševanje preverite, ali zemeljski plaz grozi tudi vašemu domu in kako se lahko zaščitite.

Odločili ste se za skupno življenje v dvoje. Eno od pomembnih vprašanj, na katero boste morali najti odgovor je tudi: kaj bo moje, kaj bo tvoje in kaj bo najino.

»Pomivala sem tla, ko me je v spodnjem delu križa zagrabila tako močna bolečina, da mi je vzelo s sapo. Samo pokleknila sem in se nisem mogla več zravnati.« Če ste se že srečali z išiasom, poznate to bolečino. Toda ni vsaka bolečina v hrbtu išias.

Pred jesenjo naj vas spet spomnimo, da delite naše nasvete s portala Vse bo v redu s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Pri tem nas označite: na Facebooku smo kot Zavarovalnica Triglav, na Twitterju pa @TriglavGroup.
Ob tem vas prosimo, da nas tudi vi označite ob svojih uspehih, da vam bomo lahko čestitali in se veselili z vami.

Ali imate sklenjeno avtomobilsko asistenco? Zakaj ne bi enako dobro poskrbeli tudi zase? Razlagamo, kaj je nezgodno zavarovanje z asistenco in kaj omogoča.

Res je, da ves čas poslušajo, toda če znate s pametnimi zvočniki upravljati »pametno«, so varni in uporabni pomočniki.

Kdaj kupiti in kdaj prodati? Kako se odločiti, katero delnico izbrati? Kaj odraža cena delnice? … Usvojite pet osnovnih naukov o poslovanju z delnicami.

Kje in kako se lahko s kolesom spustite čez drn in strn? Preverite, kaj svetuje Kolesarsko društvo Rajd.

Konec avgusta smo vas pozvali, da spremljate našo akcijo Očistimo gore na čiščenju Triglavskih podov in okolice Kredarice. Zahvaljujemo se vam, da ste podprli in delili našo zgodbo #ocistimoledenik na družbenih omrežjih. Vas zanima, kaj se je dogajalo pod Triglavom? Oglejte si kratek posnetek.

Te dni je v našem visokogorju pod okriljem Zavarovalnice Triglav, d.d. potekala akcija Čiščenje Triglavskega ledenika, za ohranjanje našega bisera.

Kljub težavnemu terenu, so nam tudi vremenski pogoji 28. in 29. avgusta služili, da smo lahko združili moči in se lotili zbiranja vsega, kar ne sodi v gore.

Prosimo vas, da delite informacije o poteku čistilne akcije širšega območja pod Triglavom in okolice Kredarice.

Najdete nas na Facebooku: facebook.com/ocistimogore, Instagramu @ocistimogore ali Twitterju @ocistimogore

Prosimo, da uporabite #ocistimogore in #ocistimoledenik.

Piškotki na

×

Kaj so piškotki? @wikipedia


Piškotki tretjih oseb

"__cfduid" :: Funkcijski piškotek CDN storitve Cloudflare, ki pripomore k hitrejšemu in varnejšemu nalaganju spletnih vsebin. Podatki zbrani prek piškotka se ne uporabljajo za nadaljno obdelavo. :: Trajanje: 1 leto