O klubu
Ekipa
Ekipa članic Ekipa kadetinj Ekipa starejših deklic Ekipa mini odbojke
Tekmovanja
Članice - 1B. DOL Kadetinje - kval. / sk. B vzh. Starejše deklice - kval.2.liga / sk.A Pokal Slovenije
Galerija
Album Članice Album Razno Arhiv galerij
Dokumenti
Etični kodeks Pravila obnašanja in obveznosti Statut Disciplinski pravilnik Pravilnik o članstvu Pravilnik o varstvu osebnih podatkov Pristopna izjava za članstvo
O klubu Obišči nas
 

1B. DOL ženske - 12.krog
Roto-Kema Puconci
vs.
OD Krim

petek, 24.1.2020 ob 19:00
ŠD Ekon.šola M.Sobota

1B. DOL ženske - 11.krog
ŽOK G.S.V. Ptuj
vs.
Roto-Kema Puconci

3:0
(25:13,25:16,26:21)

 
 

Delitev točk v Kopru

Objavljeno: 10. 12. 2017 - 14:26
Avtor: Aleš Novak
Kategorija: Članice

Luka Koper : Kema Puconci 3:2 (25:17, 25:22, 16:25, 22:25, 15:10) Foto: Gregor Čiček Na tekmi 10. kroga 1. DOL za ženske sta moči merili domača ekipa Luka Koper in gostujoča ekipa Kema Puconci. Osnovna šola Koper, 9. december 2017, 60 gledalcev, sodnika: Zajec in Jovanovič Luka Koper: Gržinič, Raič, Isanović, Lucas, Đukič, Dodič, Haupt, Nedoh, Kocet, Jovič, Pešič, Kaker, Kušar, Radešič Kema Puconci: Kovač Šarčevič Zarja, Svetanič Nuša, Vinkovič Dona, C Ajnihar Angelina, Škraban Iva, Oletič Diana, Oletič Michelle, Pintarič Adela, Šadl Tasia, Kovač... Preberi več

Tudi v četrtfinalu o zmagovalcu odločal zlati niz

Objavljeno: 8. 12. 2017 - 21:31
Avtor: Aleš Novak
Kategorija: Članice

Aliansa Šempeter : Kema Puconci (25:23, 25:22, 25:20, 17:15) ŠD OŠ Šempeter, 7. december 2017, 60 gledalcev Včeraj sta se na drugi tekmi četrtfinala pokala Slovenije pomerili domača ekipa Aliansa Šempeter in gostje iz ekipe Kema Puconci. Redni del tekme se je končal z rezultatom 3:0 za domačo ekipo, zato je o zmagovalcu znova odločal zlati niz. Prvi niz so na servisu pričele gostujoče igralke iz ekipe Kema Puconci, prva točka pa je pripadla dekletom iz domače ekipe Aliansa Šempeter. Gostje so rezultat takoj izenačile in prišle tudi do prvega vodstva na tekmi pri... Preberi več

Uspešen vikend s petimi zmagami

Objavljeno: 4. 12. 2017 - 22:03
Avtor: Aleš Novak
Kategorija: ŽOK Puconci

Minuli vikend bi lahko opisali kot zelo uspešen, saj so dekleta iz selekcij male odbojke, kadetinj in članic zmagale vse tekme, ki so jih odigrale. V članku si lahko ogledate nekaj fotografij iz tekem male odbojke in kadetinj. V spodnjem delu članka je priložena tudi izjava trenerja. Mala odbojka - deklice - prvi del - Pomurje 3. krog - sobota, 02.12.2017 - Dvojezična srednja šola, Lendava Murania Lendava - ŽOK Roto-Kema Puconci 0:2(06:25, 13:25) ŽOK Roto-Kema Puconci - ŽOK Sobota 2:1(25:13, 23:25, 25:13) Foto: Gregor Čiček Lestvica:   Kadetinje - kvalifikacije -... Preberi več

Pomembne tri točke v Puconce

Objavljeno: 3. 12. 2017 - 13:37
Avtor: Aleš Novak
Kategorija: Članice

Ankaran Hrvatini : Kema Puconci 1:3 (25:23, 16:25, 25:27, 16:25) V 9. krogu 1. DOL za ženske sta se včeraj v Kopru pomerili domača ekipa Ankaran Hrvatini in gostujoča ekipa Kema Puconci. Pucončanke so z rezultatom 1:3 premagale ekipo Ankaran Hrvatini in si s tem priigrale pomembne tri točke za nadaljevanje sezone. Osnovna šola A. Ukmar, Koper, 02. december 2017, 80 gledalcev, sodnika:  Perčič in Adrovič Ankaran Hrvatini: L Pucer Eva, Morgan Špela 3, Krstić Rena 1, Apollonio Lia 2, Pangerc Nina, Angelini Lina 6, L Medved Katja, Pavič Karin 21, C Cerovac Tara 2, Ražman Sara... Preberi več

Napovednik Ankaran Hrvatini : Kema Puconci

Objavljeno: 30. 11. 2017 - 17:22
Avtor: Aleš Novak
Kategorija: Članice

V soboto 2. decembra se bodo Pucončanke v devetem krogu 1. DOL za ženske v gosteh pomerile z ekipo Ankaran Hrvatini. Začetek tekme je ob 19. uri v dvorani OŠ A. Ukmar v Kopru. Kema se z devetimi točkami nahaja na šestem mestu lestvice, Ankaran pa je s tremi točkami na devetem mestu lestvice. Foto: Gregor Čiček Lestvica: Tekme mlajših selekcij: Mala odbojka sobota 2. december, 3. krog, Dvojezična srednja šola Lendava ob 10. uri. Kadetinje nedelja 3. december, 4. krog, Dvojezična srednja šola Lendava ob 10. uri.

Odlična predstava Pucončank

Objavljeno: 29. 11. 2017 - 22:39
Avtor: Aleš Novak
Kategorija: Članice

Kema Puconci : Aliansa Šempeter 3:1 (25:16, 23:25, 25:22, 25:12) Foto: Gregor Čiček Zelena dvorana Puconci, 29. november 2017, 70 gledalcev Danes sta se na prvi tekmi četrtfinala pokala Slovenije pomerili domača ekipa Kema Puconci in gostujoča ekipa Aliansa Šempeter. Igralke iz ekipe Kema Puconci so z odlično igro z rezultatom 3:1 premagale nasprotnice iz ekipe Aliansa Šempeter. S tem so si priigrale lepo prednost pred drugo tekmo četrtfinala, ki bo v četrtek 7. decembra ob 19. uri v ŠD OŠ Šempeter. Foto: Gregor Čiček Prvi niz se je začel s servisom domačih igralk,... Preberi več

 
ROTO GROUP d.o.o.Kema d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.Občina PuconciCEROP d.o.o.Elektronabava d.o.o.Malar Pi-Št, slikopleskarstvo in fasaderstvo, Štefan Pintarič s.p.Pomgrad - CP d. d.Okrepčevalnica laguna Simon Flisar s.p.Tiskarna aiP Praprotnik d.o.o.ABC Maziva d.o.o.BTS Company d.o.o.CDC d.o.o.Dengrad gradbeništvo Denis Rajbar s.p.Zavarovalnica GeneraliInstalacijski center KA-ELKrajevna skupnost PuconciSkupina PanvitaMesser SlovenijaAndrej Horvat S.P. - Trans BetonVTH Hack JožefNaravno zdravljenje Vito, Vitomir Ravnikar s.p.
Sporočila sponzorjev:

Kot že ustaljeno vas vabimo k branju in deljenju naših najbolj svežih objav s svetovalnega portala Vse bo v redu s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Pri tem nas označite: na Facebooku smo kot Zavarovalnica Triglav, na Twitterju pa @TriglavGroup. Ne pozabite pa nas označiti tudi ob objavah vaših dosežkov, da vam lahko čestitamo.

Si znate odgovorili na vprašanje, kaj bi bilo s tistimi, ki jih imate najraje, če bi se vam zgodilo najhujše? Na novi spletni strani https://zivljenje.triglav.si najdete odgovore na vsa vprašanja o življenjskih zavarovanjih, na katera do sedaj niste našli pravega odgovora.

Preverite, pri katerih posegih obnove doma je treba za strokovni nasvet ali izračun zaprositi arhitekta, statika in strojnega inženirja. Posebno previdnost zahtevajo posegi v starejše objekte.

18 % prebivalstva v Sloveniji živi na plazovom izpostavljenih območjih. S hitrim testom Uprave RS za zaščito in reševanje preverite, ali zemeljski plaz grozi tudi vašemu domu in kako se lahko zaščitite.

Odločili ste se za skupno življenje v dvoje. Eno od pomembnih vprašanj, na katero boste morali najti odgovor je tudi: kaj bo moje, kaj bo tvoje in kaj bo najino.

»Pomivala sem tla, ko me je v spodnjem delu križa zagrabila tako močna bolečina, da mi je vzelo s sapo. Samo pokleknila sem in se nisem mogla več zravnati.« Če ste se že srečali z išiasom, poznate to bolečino. Toda ni vsaka bolečina v hrbtu išias.

Pred jesenjo naj vas spet spomnimo, da delite naše nasvete s portala Vse bo v redu s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Pri tem nas označite: na Facebooku smo kot Zavarovalnica Triglav, na Twitterju pa @TriglavGroup.
Ob tem vas prosimo, da nas tudi vi označite ob svojih uspehih, da vam bomo lahko čestitali in se veselili z vami.

Ali imate sklenjeno avtomobilsko asistenco? Zakaj ne bi enako dobro poskrbeli tudi zase? Razlagamo, kaj je nezgodno zavarovanje z asistenco in kaj omogoča.

Res je, da ves čas poslušajo, toda če znate s pametnimi zvočniki upravljati »pametno«, so varni in uporabni pomočniki.

Kdaj kupiti in kdaj prodati? Kako se odločiti, katero delnico izbrati? Kaj odraža cena delnice? … Usvojite pet osnovnih naukov o poslovanju z delnicami.

Kje in kako se lahko s kolesom spustite čez drn in strn? Preverite, kaj svetuje Kolesarsko društvo Rajd.

Konec avgusta smo vas pozvali, da spremljate našo akcijo Očistimo gore na čiščenju Triglavskih podov in okolice Kredarice. Zahvaljujemo se vam, da ste podprli in delili našo zgodbo #ocistimoledenik na družbenih omrežjih. Vas zanima, kaj se je dogajalo pod Triglavom? Oglejte si kratek posnetek.

Te dni je v našem visokogorju pod okriljem Zavarovalnice Triglav, d.d. potekala akcija Čiščenje Triglavskega ledenika, za ohranjanje našega bisera.

Kljub težavnemu terenu, so nam tudi vremenski pogoji 28. in 29. avgusta služili, da smo lahko združili moči in se lotili zbiranja vsega, kar ne sodi v gore.

Prosimo vas, da delite informacije o poteku čistilne akcije širšega območja pod Triglavom in okolice Kredarice.

Najdete nas na Facebooku: facebook.com/ocistimogore, Instagramu @ocistimogore ali Twitterju @ocistimogore

Prosimo, da uporabite #ocistimogore in #ocistimoledenik.