O klubu
Ekipa in člani kluba
Ekipa članic Ekipa mladink Ekipa kadetinj Ekipa starejših deklic Ekipa male odbojke Ekipa mini odbojke
Tekmovanja
Članice - 1A. Dol Ženske Mladinke Kadetinje - Skupina B Starejše deklice - Skupina F Mala odbojka Mini odbojka Pokal Slovenije
Galerija
Album razno Arhiv
Dokumenti
Etični kodeks Pravila obnašanja in obveznosti Statut Disciplinski pravilnik Pravilnik o članstvu
O klubu Obišči nas
 

1A. DOL 6. krog
Roto-Kema Puconci
vs.
GEN-I Volley

sobota, 17.11.2018 ob 18:00
Zelena Dvorana Puconci

1A. DOL 5. krog
Roto-Kema Puconci
vs.
Calcit Volley

0:3
(18:25, 27:29, 8:25)

 
 

Brez točk proti Formisu

Objavljeno: 11. 2. 2018 - 23:09
Napisal: Aleš Novak
Kategorija: Članice

Formula Formis : Roto-Kema Puconci 3:0

(25:16, 25:19, 25:10)

V petnajstem krogu 1. DOL za ženske, sta se včeraj ob 18.30 pomerili domača ekipa Formula Formis in gostujoča ekipa Roto-Kema Puconci.

VŠD Hoče, 10. februar 2018, 100 gledalcev, sodnika: Miklošič in Seifried

Formula Formis: C Ana Pehnec 4, Ana Sešel 3, Valentina Vrbanc 10, Hanna Tupikina 10, Teja Bavdaž 5, L Lina Pajnik, Špela Bukovec, Žana Zdovc Sporer, Nina Kotnik 7, Pia Pravdič 3, Darja Eržen 16, Ana Štern 3

Roto-Kema Puconci: Nuša Svetanič, Dona Vinkovič 2, C Angelina Ajnihar 1, Iva Škraban 11, Diana Oletič 4, Michelle Oletič, Adela Pintarič 1, Tasia Šadl, Nina Kovač 10, Tina Gjergjek, L Veronika Mikl

Prvi niz so na servisu začele domače igralke iz ekipe Formula Formis, ki so prav tako dobile prvo točko na tekmi. Domačinke so dobile še drugo in tretjo točko, preden so svojo prvo pri rezultatu 3:1 dobile gostje iz ekipe Roto-Kema Puconci. Pucončanke so se takoj približale na točko zaostanka in rezultat na 3:3 izenačile. Igralke Formisa so z novim zaporedjem treh točk bile znova v prednosti treh točk pri rezultatu 6:3. Domačinke so dobile še naslednjo točko preden so jim servis odvzele Pucončanke. Igralke iz ekipe Roto-Kema so se z novim zaporedjem približale na točko zaostanka pri rezultatu 7:6 in so rezultat na 7:7 tudi izenačile. Na prvi tehnični odmor v prvem nizu so se s točko prednosti pri rezultatu 8:7 odpravile domače igralke iz ekipe Formula Formis. Po prvem tehničnem odmoru je nova točka pripadla igralkam Formisa, igralke iz ekipe Roto-Kema pa so jim servis takoj odvzele in rezultat na 9:9 izenačile. Domačinke so dobile naslednje tri točke, ko je pri rezultatu 12:9 svoj prvi odmor v prvem nizu zahtevala kapetanka ekipe Roto-Kema Puconci. Po zahtevanem odmoru so točko dobile Pucončanke. Na drugi tehnični odmor v prvem nizu so se gostje odpravile z zaostankom petih točk pri rezultatu 16:11. Po drugem tehničnem odmoru so točko dobile Pucončanke, ki so s tem zaostanek znižale na štiri točke. Domače igralke so jim servis takoj odvzele. Sledila je izmenjava točk in prednost petih točk domačink pri rezultatu 20:15. Pri rezultatu 21:15 je svoj drugi odmor v prvem nizu zahtevala kapetanka ekipe Roto-Kema. Po zahtevanem odmoru so točko dobile igralke iz ekipe Formula Formis, ki so s tem bile v prednosti sedmih točk pri rezultatu 22:15. Prva zaključna žoga v prvem nizu je pripadla domačim igralkam pri rezultatu 24:16. Prvi niz se je končal z rezultatom 25:16 v korist igralk iz ekipe Formula Formis.

V drugi niz so s prvo točko krenile gostujoče igralke iz ekipe Roto-Kema Puconci domače igralke iz ekipe Formula Formis pa so rezultat takoj izenačile in prišle do vodstva pri rezultatu 2:1. Pucončanke so jim servis takoj odvzele. Ekipi sta si izmenjali še točko preden so z zaporedjem v prednosti treh točk pri rezultatu 6:3 bile domačinke. Na prvi tehnični odmor v drugem nizu so se s prednostjo treh točk pri rezultatu 8:5 odpravile domače igralke iz ekipe Formula Formis. Po prvem tehničnem odmoru v drugem nizu je naslednja točka pripadla igralkam iz ekipe Roto-Kema Puconci. Sledila je izmenjava točk in prednost štirih točk domačih igralk pri rezultatu 11:7. Pri rezultatu 12:7 je gostujoča kapetanka zahtevala svoj prvi odmor v drugem nizu. Po zahtevanem odmoru so točko dobile igralke ekipe Formula Formis, ki so s tem bile v prednosti šestih točk pri rezultatu 13:7. Sledila je nova izmenjava točk in ob drugem tehničnem odmoru v drugem nizu, zaostanek šestih točk Pucončank pri rezultatu 16:10. Po drugem tehničnem odmoru v drugem nizu je nova točka pripadla domačinkam iz ekipe Formula Formis. Sledila je nova izmenjava in prednost sedmih točk domačink pri rezultatu 20:13. Pri rezultatu 22:14 je kapetanka ekipe Roto-Kema Puconci zahtevala svoj drugi odmor v drugem nizu. Po zahtevanem odmoru je točka pripadla igralkam iz ekipe Formula Formis, ki so s tem bile v prednosti devetih točk pri rezultatu 23:14. Prva zaključna žoga v drugem nizu je pripadla igralkam iz ekipe Formula Formis pri rezultatu 24:16. Igralke iz ekipe Roto-Kema so se z tremi zaporednimi točkami približale na pet točk zaostanka pri rezultatu 24:19. Drugi niz se je končal z rezultatom 25:19 v korist domačih igralk iz ekipe Formula Formis.

Prva točka v tretjem nizu je pripadla domačim igralkam iz ekipe Formula Formis. Igralke Formisa so dobile še štiri zaporedne točke, ko je pri rezultatu 5:0 prvi odmor v tretjem nizu zahtevala kapetanka ekipe Roto-Kema Puconci. Po zahtevanem odmoru so točko dobile Pucončanke. Pucončanke so dobile še naslednji dve točki in s tem zmanjšale zaostanek na dve točki pri rezultatu 5:3. Na prvi tehnični odmor v tretjem nizu so se gostje iz ekipe Roto-Kema odpravile z zaostankom štirih točk pri rezultatu 8:4. Po prvem tehničnem odmoru so novo točko dobile domačinke iz ekipe Formula Formis. Sledila je izmenjava točk in prednost devetih točk domačink pri rezultatu 15:6. Na drugi tehnični odmor v tretjem nizu so se Pucončanke odpravile z zaostankom osmih točk pri rezultatu 16:8. Po drugem tehničnem odmoru v tretjem nizu so naslednji dve točki dobile domače igralke, ki so s tem bile v prednosti desetih točk pri rezultatu 18:8. Pri rezultatu 20:8 je svoj drugi odmor v tretjem nizu zahtevala kapetanka gostujoče ekipe. Po zahtevanem odmoru so točko dobile domače igralke iz ekipe Formula Formis. Prva zaključna žoga v tretjem nizu je pripadla domačim igralkam iz ekipe Formula Formis pri rezultatu 24:9. Tretji niz se je končal z rezultatom 25:10 in s tem tudi tekma, ki se je končala z rezultatom 3:0.

Izjave:

Matevž Kamnik, trener Formula Formis: »Rad bi pohvalil svojo ekipo danes. Moram povedat, da je bilo zelo malo nihanj. Mogoče samo od začetka pa do, ko smo se sprostili, ko smo odigrali tako kot znamo. Tudi menjave so danes pokazale dobro igro, namreč vse igralke so danes dobile priložnost. Na koncu bi pa rad čestital puncam, saj so za nas to zelo pomembne tri točke.«

Veronika Mikl, libero Roto-Kema Puconci: »Po takšnem tednu kot smo ga imele za sabo, je bila danes ta tekma težka ampak to ni izgovor, da smo končale tekmo tako kot smo. V tekmo smo šle pozitivno ampak to očitno ni bilo dovolj, kajti nasprotnice so naredile vse, tako v obrambi, na servisu kot tudi v napadu. Me se nismo držale tistega kar smo se skupaj dogovorile in to se je tudi videlo na koncu po rezultatu.«

 
ROTO GROUP d.o.o.Kema d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.Občina PuconciCEROP d.o.o.Elektronabava d.o.o.Malar Pi-Št, slikopleskarstvo in fasaderstvo, Štefan Pintarič s.p.Pomgrad - CP d. d.Okrepčevalnica laguna Simon Flisar s.p.Tiskarna aiP Praprotnik d.o.o.ABC Maziva d.o.o.BTS Company d.o.o.CDC d.o.o.Dengrad gradbeništvo Denis Rajbar s.p.Zavarovalnica GeneraliInstalacijski center KA-ELKrajevna skupnost PuconciSkupina PanvitaMesser SlovenijaAndrej Horvat S.P. - Trans BetonVTH Hack JožefNaravno zdravljenje Vito, Vitomir Ravnikar s.p.
Sporočila sponzorjev:

Kot že ustaljeno vas vabimo k branju in deljenju naših najbolj svežih objav s svetovalnega portala Vse bo v redu s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Pri tem nas označite: na Facebooku smo kot Zavarovalnica Triglav, na Twitterju pa @TriglavGroup. Ne pozabite pa nas označiti tudi ob objavah vaših dosežkov, da vam lahko čestitamo.

Si znate odgovorili na vprašanje, kaj bi bilo s tistimi, ki jih imate najraje, če bi se vam zgodilo najhujše? Na novi spletni strani https://zivljenje.triglav.si najdete odgovore na vsa vprašanja o življenjskih zavarovanjih, na katera do sedaj niste našli pravega odgovora.

Preverite, pri katerih posegih obnove doma je treba za strokovni nasvet ali izračun zaprositi arhitekta, statika in strojnega inženirja. Posebno previdnost zahtevajo posegi v starejše objekte.

18 % prebivalstva v Sloveniji živi na plazovom izpostavljenih območjih. S hitrim testom Uprave RS za zaščito in reševanje preverite, ali zemeljski plaz grozi tudi vašemu domu in kako se lahko zaščitite.

Odločili ste se za skupno življenje v dvoje. Eno od pomembnih vprašanj, na katero boste morali najti odgovor je tudi: kaj bo moje, kaj bo tvoje in kaj bo najino.

»Pomivala sem tla, ko me je v spodnjem delu križa zagrabila tako močna bolečina, da mi je vzelo s sapo. Samo pokleknila sem in se nisem mogla več zravnati.« Če ste se že srečali z išiasom, poznate to bolečino. Toda ni vsaka bolečina v hrbtu išias.

Pred jesenjo naj vas spet spomnimo, da delite naše nasvete s portala Vse bo v redu s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Pri tem nas označite: na Facebooku smo kot Zavarovalnica Triglav, na Twitterju pa @TriglavGroup.
Ob tem vas prosimo, da nas tudi vi označite ob svojih uspehih, da vam bomo lahko čestitali in se veselili z vami.

Ali imate sklenjeno avtomobilsko asistenco? Zakaj ne bi enako dobro poskrbeli tudi zase? Razlagamo, kaj je nezgodno zavarovanje z asistenco in kaj omogoča.

Res je, da ves čas poslušajo, toda če znate s pametnimi zvočniki upravljati »pametno«, so varni in uporabni pomočniki.

Kdaj kupiti in kdaj prodati? Kako se odločiti, katero delnico izbrati? Kaj odraža cena delnice? … Usvojite pet osnovnih naukov o poslovanju z delnicami.

Kje in kako se lahko s kolesom spustite čez drn in strn? Preverite, kaj svetuje Kolesarsko društvo Rajd.

Konec avgusta smo vas pozvali, da spremljate našo akcijo Očistimo gore na čiščenju Triglavskih podov in okolice Kredarice. Zahvaljujemo se vam, da ste podprli in delili našo zgodbo #ocistimoledenik na družbenih omrežjih. Vas zanima, kaj se je dogajalo pod Triglavom? Oglejte si kratek posnetek.

Te dni je v našem visokogorju pod okriljem Zavarovalnice Triglav, d.d. potekala akcija Čiščenje Triglavskega ledenika, za ohranjanje našega bisera.

Kljub težavnemu terenu, so nam tudi vremenski pogoji 28. in 29. avgusta služili, da smo lahko združili moči in se lotili zbiranja vsega, kar ne sodi v gore.

Prosimo vas, da delite informacije o poteku čistilne akcije širšega območja pod Triglavom in okolice Kredarice.

Najdete nas na Facebooku: facebook.com/ocistimogore, Instagramu @ocistimogore ali Twitterju @ocistimogore

Prosimo, da uporabite #ocistimogore in #ocistimoledenik.

Javni Wi-Fi
Na dopustu včasih ne gre brez uporabe javnega brezžičnega omrežja. Preverite nekaj ukrepov, da boste javni Wi-Fi uporabljali varneje.

Električni avti
Kaj pravita o nevarnosti vžiga pri električnih avtih in reševanju iz njih inovator in strokovnjak za električna vozila Andrej Pečjak in Boštjan Žagar, komandir Gasilske brigade Ljubljana?

Vstop prepovedan
Pridejo nepovabljeni in si pri vas ustvarijo svoj dom. Kako se znebiti mravelj, os, ščurkov in drugih nadlog?

Vodič po zavarovanjih za podjetnike
Eden izmed pogojev, ki jih mora podjetnik zagotoviti, da delo poteka normalno, je tudi varnost. Katera zavarovanja mu pri tem lahko pomagajo?

Dihalne tehnike
Atletinja Brigita Langerholc Žager predstavlja dihalne tehnike, ki pripomorejo k boljšemu telesnemu počutju in optimalnejši športni dejavnosti.

Čez dober mesec dni pa vabljeni na najboljšo tekaško prireditev jeseni – Triglav tek. Ste se že prijavili? Ker je v družbi lepše, smo teke in trase uredili tako, da lahko tečete s prijatelji ali svojimi bližnjimi, na teku Kuža Pazi celo z najmlajšimi. Vse informacije lahko najdete na FB dogodku Triglav tek, svojo tekaško vnemo pa delite s svojimi sledilci na instagramu pod oznako #triglavtek.

Luka Pušnik
direktor službe za korporativno komuniciranje

Facebook: Zavarovalnica Triglav :: Twitter @TriglavGroup