O klubu
Ekipa
Ekipa članic Ekipa kadetinj Ekipa starejših deklic Ekipa mini odbojke
Tekmovanja
Članice - 1B. DOL playout Kadetinje - 2.liga / sk. A Starejše deklice - 2.liga / sk.A Pokal Slovenije
Galerija
Album Članice Album Razno Arhiv galerij
Dokumenti
Etični kodeks Pravila obnašanja in obveznosti Statut Disciplinski pravilnik Pravilnik o članstvu Pravilnik o varstvu osebnih podatkov Pristopna izjava za članstvo
O klubu Obišči nas
 

Kategorija: Članice

Video: Posnetek izjav po tekmi Aliansa Šempeter : Roto-Kema Puconci

Objavljeno: 22. 1. 2018 - 19:31
Avtor: Aleš Novak
Kategorija: Članice

Objavljamo posnetek izjav po tekmi 12. kroga 1. DOL za ženske, na kateri sta se pomerila domača ekipa Aliansa Šempeter in gostujoča ekipa Roto-Kema Puconci. Izjavo sta po tekmi podala Beno Božič, trener Aliansa Šempeter in Dona Vinkovič, korektorica Roto-Kema Puconci. Video: Gregor Čiček

Tri točke ostale v Šempetru

Objavljeno: 21. 1. 2018 - 18:50
Avtor: Aleš Novak
Kategorija: Članice

Aliansa Šempeter : Roto-Kema Puconci 3:0 (25:21, 25:22, 25:21) Foto: Gregor Čiček Po enomesečnem premoru sta se na tekmi 12. kroga 1. DOL za ženske, včeraj ob 19. uri pomerili domača ekipa Aliansa Šempeter in gostujoča ekipa Roto-Kema Puconci. Tekma se je končala z rezultatom 3:0 v korist domačih igralk. ŠD OŠ Šempeter, 20. januar 2018, 70 gledalcev, sodnika: Miklošič in Tovornik Aliansa Šempeter: Lara Rituper, C Mojca Božič 3, Iza Vodlan, Nina Praunseis 9, Nuša Podbregar, Maja Forštnarič 9, Tali Lekše 5, Petra Vrhovnik 7, Anastazija Žnidar 7, L Anja Mazej,... Preberi več

Video: Komentar po tekmi Kema puconci : Zgornja Gorenjska in komentar trenerja po prvem delu sezone

Objavljeno: 17. 12. 2017 - 19:05
Avtor: Aleš Novak
Kategorija: Članice

Oglejte si posnetek komentarjev po tekmi 11. kroga 1. DOL za ženske, na kateri sta se pomerila domača ekipa Kema Puconci in gostujoča ekipa Zgornja Gorenjska. Komentar sta po tekmi podala Aleš Centa, trener Zgornja Gorenjska in Adela Pintarič, blokerka Kema Puconci. Komentar za prvi del sezone je podal Sebastijan Lenarčič, trener Kema Puconci. Video: Gregor Čiček

Zaslužene tri točke pred enomesečnim odmorom

Objavljeno: 16. 12. 2017 - 19:13
Avtor: Aleš Novak
Kategorija: Članice

Kema Puconci : Zgornja Gorenjska 3:0 (25:22, 25:20, 25:18) Foto: Gregor Čiček Na tekmi 11. kroga 1. DOL za ženske sta se včeraj ob 18. uri pomerili domača ekipa Kema Puconci in gostujoča ekipa Zgornja Gorenjska. Pucončanke so si z zmago 3:0 priigrale nove tri pomembne točke pred enomesečnim odmorom. Zelena dvorana Puconci, 15. december 2017, 80 gledalcev, sodnika: Tovornik in Miklošič Kema Puconci: Zarja Kovač Šarčevič, Nuša Svetanič, Dona Vinkovič 8, C Angelina Ajnihar 3, Iva Škraban 24, Diana Oletič 4, Michelle Oletič, Adela Pintarič 9, Tasia Šadl, Nina Kovač... Preberi več

Nasprotnicam nasula 34 točk!

Objavljeno: 12. 12. 2017 - 20:49
Avtor: Aleš Novak
Kategorija: Članice

Minulo soboto so dekleta iz članske ekipe gostovala v Kopru, kjer so se pomerile z ekipo Luka Koper. Tekma se bo zagotovo še posebej v spomin vtisnila sprejemalki Ivi Škraban, saj je nasprotnicam nasula kar 34 točk in s tem postavila osebni rekord. Ob tem uspehu smo ji postavili nekaj vprašanj. Foto: Gregor Čiček Iva najprej ti čestitam za izboljšanje osebnega rekorda, saj si v soboto nasprotnicam zadala neverjetnih 34 točk. Kakšni so tvoji občutki? »Seveda sem vesela in zadovoljna, da se moja vztrajnost, trma in pa veliko energije katero vložim v odbojko povrne na tak... Preberi več

Delitev točk v Kopru

Objavljeno: 10. 12. 2017 - 14:26
Avtor: Aleš Novak
Kategorija: Članice

Luka Koper : Kema Puconci 3:2 (25:17, 25:22, 16:25, 22:25, 15:10) Foto: Gregor Čiček Na tekmi 10. kroga 1. DOL za ženske sta moči merili domača ekipa Luka Koper in gostujoča ekipa Kema Puconci. Osnovna šola Koper, 9. december 2017, 60 gledalcev, sodnika: Zajec in Jovanovič Luka Koper: Gržinič, Raič, Isanović, Lucas, Đukič, Dodič, Haupt, Nedoh, Kocet, Jovič, Pešič, Kaker, Kušar, Radešič Kema Puconci: Kovač Šarčevič Zarja, Svetanič Nuša, Vinkovič Dona, C Ajnihar Angelina, Škraban Iva, Oletič Diana, Oletič Michelle, Pintarič Adela, Šadl Tasia, Kovač... Preberi več

 
ROTO GROUP d.o.o.Kema d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.SAUBERMACHER - KOMUNALA Murska Sobota d.o.o.Občina PuconciCEROP d.o.o.Elektronabava d.o.o.Malar Pi-Št, slikopleskarstvo in fasaderstvo, Štefan Pintarič s.p.Pomgrad - CP d. d.Okrepčevalnica laguna Simon Flisar s.p.Tiskarna aiP Praprotnik d.o.o.ABC Maziva d.o.o.BTS Company d.o.o.CDC d.o.o.Dengrad gradbeništvo Denis Rajbar s.p.Zavarovalnica GeneraliInstalacijski center KA-ELKrajevna skupnost PuconciSkupina PanvitaMesser SlovenijaAndrej Horvat S.P. - Trans BetonVTH Hack JožefNaravno zdravljenje Vito, Vitomir Ravnikar s.p.
Sporočila sponzorjev:

Kot že ustaljeno vas vabimo k branju in deljenju naših najbolj svežih objav s svetovalnega portala Vse bo v redu s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Pri tem nas označite: na Facebooku smo kot Zavarovalnica Triglav, na Twitterju pa @TriglavGroup. Ne pozabite pa nas označiti tudi ob objavah vaših dosežkov, da vam lahko čestitamo.

Si znate odgovorili na vprašanje, kaj bi bilo s tistimi, ki jih imate najraje, če bi se vam zgodilo najhujše? Na novi spletni strani https://zivljenje.triglav.si najdete odgovore na vsa vprašanja o življenjskih zavarovanjih, na katera do sedaj niste našli pravega odgovora.

Preverite, pri katerih posegih obnove doma je treba za strokovni nasvet ali izračun zaprositi arhitekta, statika in strojnega inženirja. Posebno previdnost zahtevajo posegi v starejše objekte.

18 % prebivalstva v Sloveniji živi na plazovom izpostavljenih območjih. S hitrim testom Uprave RS za zaščito in reševanje preverite, ali zemeljski plaz grozi tudi vašemu domu in kako se lahko zaščitite.

Odločili ste se za skupno življenje v dvoje. Eno od pomembnih vprašanj, na katero boste morali najti odgovor je tudi: kaj bo moje, kaj bo tvoje in kaj bo najino.

»Pomivala sem tla, ko me je v spodnjem delu križa zagrabila tako močna bolečina, da mi je vzelo s sapo. Samo pokleknila sem in se nisem mogla več zravnati.« Če ste se že srečali z išiasom, poznate to bolečino. Toda ni vsaka bolečina v hrbtu išias.

Pred jesenjo naj vas spet spomnimo, da delite naše nasvete s portala Vse bo v redu s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Pri tem nas označite: na Facebooku smo kot Zavarovalnica Triglav, na Twitterju pa @TriglavGroup.
Ob tem vas prosimo, da nas tudi vi označite ob svojih uspehih, da vam bomo lahko čestitali in se veselili z vami.

Ali imate sklenjeno avtomobilsko asistenco? Zakaj ne bi enako dobro poskrbeli tudi zase? Razlagamo, kaj je nezgodno zavarovanje z asistenco in kaj omogoča.

Res je, da ves čas poslušajo, toda če znate s pametnimi zvočniki upravljati »pametno«, so varni in uporabni pomočniki.

Kdaj kupiti in kdaj prodati? Kako se odločiti, katero delnico izbrati? Kaj odraža cena delnice? … Usvojite pet osnovnih naukov o poslovanju z delnicami.

Kje in kako se lahko s kolesom spustite čez drn in strn? Preverite, kaj svetuje Kolesarsko društvo Rajd.

Konec avgusta smo vas pozvali, da spremljate našo akcijo Očistimo gore na čiščenju Triglavskih podov in okolice Kredarice. Zahvaljujemo se vam, da ste podprli in delili našo zgodbo #ocistimoledenik na družbenih omrežjih. Vas zanima, kaj se je dogajalo pod Triglavom? Oglejte si kratek posnetek.

Te dni je v našem visokogorju pod okriljem Zavarovalnice Triglav, d.d. potekala akcija Čiščenje Triglavskega ledenika, za ohranjanje našega bisera.

Kljub težavnemu terenu, so nam tudi vremenski pogoji 28. in 29. avgusta služili, da smo lahko združili moči in se lotili zbiranja vsega, kar ne sodi v gore.

Prosimo vas, da delite informacije o poteku čistilne akcije širšega območja pod Triglavom in okolice Kredarice.

Najdete nas na Facebooku: facebook.com/ocistimogore, Instagramu @ocistimogore ali Twitterju @ocistimogore

Prosimo, da uporabite #ocistimogore in #ocistimoledenik.