O klubu
Ekipa
Ekipa članic Ekipa kadetinj Ekipa starejših deklic Ekipa mini odbojke
Tekmovanja
Članice - 1B. DOL playout Kadetinje - 2.liga / sk. A Starejše deklice - 2.liga / sk.A Pokal Slovenije
Galerija
Album Članice Album Razno Arhiv galerij
Dokumenti
Etični kodeks Pravila obnašanja in obveznosti Statut Disciplinski pravilnik Pravilnik o članstvu Pravilnik o varstvu osebnih podatkov Pristopna izjava za članstvo
O klubu Obišči nas
 

Brez točk proti Šempetru

Objavljeno: 24. 11. 2018 - 21:36
Avtor: Aleš Novak
Kategorija: Članice

Roto-Kema Puconci : SIP Šempeter 0:3

(27:29, 18:25 20:25)

V sedmem krogu 1A. DOL sta se v soboto 24.11.2018 ob 18. uri v Zeleni dvorani v Puconcih pomerili domača ekipa Roto-Kema Puconci in gostujoča ekipa SIP Šempeter. Tekmo so dobile gostje iz Šempetra z rezultatom 0:3.

Zelena dvorana Puconci, 90 gledalcev, sodnika: Smiljan Groznik in Miha Oman

Roto-Kema Puconci: Nuša Svetanič, Dona Vinkovič 5, Iva Škraban 7, Kristina Kerbler 1, Diana Oletič 4,Ana Vilfan 9, Adela Pintarič 14, Tasia Šadl, Nina Kovač 7, Michelle Oletič, L Veronika Mikl, L Tina Gjergjek 

SIP Šempeter: Mojca Božič 3, Nina Praunseis 5, Nuša Podbregar, Maja Forštnarič 5, Anastazija Žnidar 14, Petra Vrhovnik 8, Tali Lekše 2, L Anja Mazej, Jerneja Lakovšek 16

Prvi niz so na servisu začele gostujoče igralke iz ekipe SIP Šempeter, ki so dobile tudi prvo točko na tekmi. Gostje so prišle še do zaporedja treh točk, ko je pri rezultatu 0:4 odmor zahteval trener domače ekipe. Po zahtevanem odmoru so svojo prvo točko v prvem nizu dobile domače igralke iz ekipe Roto-Kema Puconci. Ekipi sta si izmenjali še točko, ko so domače igralke z dvema asoma zaostanek znižale na točko pri rezultatu 4:5. Naslednja točka je pripadla gostjam in sledila je izmenjava točk ter zaostanek treh točk Pucončank pri rezultatu 8:11. Igralke iz domače ekipe Roto-Kema Puconci so rezultat na 12:12 izenačile. Pri rezultatu 12:12 je trener gostujoče ekipe zahteval svoj prvi odmor v prvem nizu. Po zahtevanem odmoru so domačinke z blokom prevzele vodstvo pri rezultatu 13:12. Gostje iz ekipe SIP Šempeter so rezultat na 13:13 izenačile. Zaporedje dveh točk je nato pripadlo domačim dekletom, ki so s tem bile v prednosti dveh točk pri rezultatu 15:13. Pri rezultatu 16:13 je trener gostujoče ekipe zahteval odmor. Po odmoru so si točko izborile gostje iz Šempetra. Sledila je izmenjava in pri rezultatu 20:17 prednost treh točk domače ekipe. Prednost so pri rezultatu 21:17 povišale na štiri točke. Gostje so se pri rezultatu 23:22 približale na točko zaostanka. Prva zaključna žoga v prvem nizu je pripadla domačim igralkam iz ekipe Roto-Kema Puconci pri rezultatu 24:22. Pri rezultatu 24:23 je trener domače ekipe zahteval svoj drugi odmor v prvem nizu. Po zahtevanem odmoru so točko dobile gostje iz ekipe SIP Šempeter in s tem izsilile podaljšano igro v prvem nizu. Prvo prednost so si izborile Pucončanke pri rezultatu 25:24, gostje pa so na 25:25 rezultat izenačile. Ekipi sta si znova izmenjali točko, ko so si prednost pri rezultatu 27:26 z blokom priigrale domače igralke. Gostje so rezultat na 27:27 znova izenačile. Prvi niz se je zaključil 27:29 v korist gostujoče ekipe SIP Šempeter.

V drugem nizu so s servisom pričele domače igralke iz ekipe Roto-Kema Puconci, ki so dobile tudi prvo točko v drugem nizu. Domačinke so dobile še naslednjo točko, ko so svojo prvo točko v drugem nizu pri rezultatu 2:1 dobile gostujoče igralke iz ekipe SIP Šempeter. Pucončanke so nato prednost povišale na tri točke pri rezultatu 4:1. Gostje iz Šempetra so se pri rezultatu 5:4 približale na minimalen zaostanek in nato rezultat na 5:5 izenačile. Novo vodstvo pri rezultatu 6:5 je pripadlo domačinkam. Sledila je izmenjava točk in vodstvo gostij pri rezultatu 7:8. Pri rezultatu 7:10 je trener domače ekipe zahteval prvi odmor v drugem nizu. Po zahtevanem odmoru so Pucončanke zaostanek znižale na dve točki pri rezultatu 8:10. Gostujoče igralke so nato z zaporedjem dveh točk prednost povišale na štiri točke pri rezultatu 8:12. Sledila je izmenjava točk in prednost treh točk gostujoče ekipe iz Šempetra pri rezultatu 13:16. Pri rezultatu 13:18 je trener domače ekipe zahteval svoj drugi odmor v drugem nizu. Po odmoru so gostje prednost povišale na šest točk pri rezultatu 13:19. Do konca drugega niza je potekala izmenjava točk. Prva zaključna žoga v drugem nizu je pripadla gostjam iz ekipe SIP Šempeter pri rezultatu 18:24. Drugi niz se je zaključil z rezultatom 18:25 v korist gostujoče ekipe SIP Šempeter.

Tretji niz se je začel s servisom gostujočih igralk iz ekipe SIP Šempeter, prva točka v tretjem nizu pa je pripadla domačim igralkam iz ekipe Roto-Kema Puconci. Domačinke so dobile še točko, ko so svojo prvo točko v tretjem nizu pri rezultatu 2:1 dobile gostje. Sledila je izmenjava točk in minimalna prednost gostij iz Šempetra pri rezultatu 11:12. Pri rezultatu 11:13 je trener domače ekipe zahteval odmor. Po zahtevanem odmoru so si točko izborile Pucončanke. Ekipi sta si izmenjali še točko, ko so gostje prišle do zaporedja in s tem do prednosti štirih točk pri rezultatu 13:17. Pri rezultatu 13:17 je trener domače ekipe zahteval nov odmor. Po odmoru so Pucončanke zaostanek z dvema zaporednima točkama znižale na dve točki pri rezultatu 15:17. Pri rezultatu 16:17 so se približale na točko zaostanka in nato rezultat na 17:17 izenačile. Pri rezultatu 17:17 je trener gostujoče ekipe zahteval prvi odmor v tretjem nizu. Po zahtevanem odmoru so si vodstvo pri rezultatu 18:17 izborile domače igralke iz ekipe Roto-Kema Puconci. Gostje iz ekipe SIP Šempeter so rezultat na 18:18 izenačile in so nato z zaporedjem prišle do prednosti treh točk pri rezultatu 18:21. Prednost so pri rezultatu 18:23 povišale na pet točk.  Prva zaključna žoga je pripadla gostjam iz ekipe SIP Šempeter pri rezultatu 20:24. Tretji niz se je končal z rezultatom 20:25 v korist gostujoče ekipe in s tem tudi tekma, ki se je končala z rezultatom 0:3.

Izjave:

Tin Vrabl, trener Roto-Kema Puconci: »Mislim, da sem že stokrat ponovil v letošnji sezoni, da spet lahko igramo in celo vodimo cel prvi niz, mamo nastavljene stvari, punce so se držale dogovora kot je treba celoten prvi niz ampak na koncu nimamo nebom povedal sreče ampak poguma, da bi zaključili, naredili tisto piko na i, ki jo potrebujemo, da dobimo prvi niz in bi tekma potekala najverjetneje drugače. Lahko samo čestitam puncam iz Šempetra za prikazano predstavo.«

Beno Božič, trener SIP Šempeter: »Zadovoljni smo z osvojenimi tremi točkami. Vedeli smo, da nas čaka težka tekma. Težko se je bilo pobrati predvsem po izidu pokalne tekme, kjer smo bili blizu uspeha, da izločimo ekipo Nova KBM Branik. Igra danes ni navdušila ampak tekme tu v Puconcih so tradicionalno težke in ne preveč kvalitetne.«

 
ROTO GROUP d.o.o.Kema d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.SAUBERMACHER - KOMUNALA Murska Sobota d.o.o.Občina PuconciCEROP d.o.o.Elektronabava d.o.o.Malar Pi-Št, slikopleskarstvo in fasaderstvo, Štefan Pintarič s.p.Pomgrad - CP d. d.Okrepčevalnica laguna Simon Flisar s.p.Tiskarna aiP Praprotnik d.o.o.ABC Maziva d.o.o.BTS Company d.o.o.CDC d.o.o.Dengrad gradbeništvo Denis Rajbar s.p.Zavarovalnica GeneraliInstalacijski center KA-ELKrajevna skupnost PuconciSkupina PanvitaMesser SlovenijaAndrej Horvat S.P. - Trans BetonVTH Hack JožefNaravno zdravljenje Vito, Vitomir Ravnikar s.p.
Sporočila sponzorjev:

Kot že ustaljeno vas vabimo k branju in deljenju naših najbolj svežih objav s svetovalnega portala Vse bo v redu s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Pri tem nas označite: na Facebooku smo kot Zavarovalnica Triglav, na Twitterju pa @TriglavGroup. Ne pozabite pa nas označiti tudi ob objavah vaših dosežkov, da vam lahko čestitamo.

Si znate odgovorili na vprašanje, kaj bi bilo s tistimi, ki jih imate najraje, če bi se vam zgodilo najhujše? Na novi spletni strani https://zivljenje.triglav.si najdete odgovore na vsa vprašanja o življenjskih zavarovanjih, na katera do sedaj niste našli pravega odgovora.

Preverite, pri katerih posegih obnove doma je treba za strokovni nasvet ali izračun zaprositi arhitekta, statika in strojnega inženirja. Posebno previdnost zahtevajo posegi v starejše objekte.

18 % prebivalstva v Sloveniji živi na plazovom izpostavljenih območjih. S hitrim testom Uprave RS za zaščito in reševanje preverite, ali zemeljski plaz grozi tudi vašemu domu in kako se lahko zaščitite.

Odločili ste se za skupno življenje v dvoje. Eno od pomembnih vprašanj, na katero boste morali najti odgovor je tudi: kaj bo moje, kaj bo tvoje in kaj bo najino.

»Pomivala sem tla, ko me je v spodnjem delu križa zagrabila tako močna bolečina, da mi je vzelo s sapo. Samo pokleknila sem in se nisem mogla več zravnati.« Če ste se že srečali z išiasom, poznate to bolečino. Toda ni vsaka bolečina v hrbtu išias.

Pred jesenjo naj vas spet spomnimo, da delite naše nasvete s portala Vse bo v redu s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Pri tem nas označite: na Facebooku smo kot Zavarovalnica Triglav, na Twitterju pa @TriglavGroup.
Ob tem vas prosimo, da nas tudi vi označite ob svojih uspehih, da vam bomo lahko čestitali in se veselili z vami.

Ali imate sklenjeno avtomobilsko asistenco? Zakaj ne bi enako dobro poskrbeli tudi zase? Razlagamo, kaj je nezgodno zavarovanje z asistenco in kaj omogoča.

Res je, da ves čas poslušajo, toda če znate s pametnimi zvočniki upravljati »pametno«, so varni in uporabni pomočniki.

Kdaj kupiti in kdaj prodati? Kako se odločiti, katero delnico izbrati? Kaj odraža cena delnice? … Usvojite pet osnovnih naukov o poslovanju z delnicami.

Kje in kako se lahko s kolesom spustite čez drn in strn? Preverite, kaj svetuje Kolesarsko društvo Rajd.

Konec avgusta smo vas pozvali, da spremljate našo akcijo Očistimo gore na čiščenju Triglavskih podov in okolice Kredarice. Zahvaljujemo se vam, da ste podprli in delili našo zgodbo #ocistimoledenik na družbenih omrežjih. Vas zanima, kaj se je dogajalo pod Triglavom? Oglejte si kratek posnetek.

Te dni je v našem visokogorju pod okriljem Zavarovalnice Triglav, d.d. potekala akcija Čiščenje Triglavskega ledenika, za ohranjanje našega bisera.

Kljub težavnemu terenu, so nam tudi vremenski pogoji 28. in 29. avgusta služili, da smo lahko združili moči in se lotili zbiranja vsega, kar ne sodi v gore.

Prosimo vas, da delite informacije o poteku čistilne akcije širšega območja pod Triglavom in okolice Kredarice.

Najdete nas na Facebooku: facebook.com/ocistimogore, Instagramu @ocistimogore ali Twitterju @ocistimogore

Prosimo, da uporabite #ocistimogore in #ocistimoledenik.