O klubu
Ekipa
Ekipa članic Ekipa kadetinj Ekipa starejših deklic Ekipa mini odbojke
Tekmovanja
1B. DOL ženske Kadetinje - kv. za 1.ligo - sk. J Pokal Slovenije
Galerija
Album Članice Album Razno Arhiv galerij
Dokumenti
Etični kodeks Pravila obnašanja in obveznosti Statut Disciplinski pravilnik Pravilnik o članstvu Pravilnik o varstvu osebnih podatkov Pristopna izjava za članstvo
O klubu Obišči nas
 

1B. DOL Ž. - 17.krog
Logatec
vs.
Murexin-Kema Puconci

3:0
25:21, 25:21, 25:22

 
 

Calcit Volley pretrd oreh za Pucončanke

Objavljeno: 5. 11. 2017 - 11:23
Avtor: Aleš Novak
Kategorija: Članice

Calcit Volley : Kema Puconci 3:0

(25:14, 25:21, 25:14)

 

Igralke Keme so se včeraj v 5. krogu prve lige pomerile s Calcitom iz Kamnika, ki so še vedno neporažena ekipa po petih krogih in izgubile s 3:0.

V prvem nizu so igralke Keme sledile igralkam Calcita le do četrte točke, saj so po tem igralke iz Kamnika dosegle sedem zaporednih točk. Ob drugem tehničnem odmoru so naše igralke zaostajale za šest točk.

Tudi v drugem nizu so igralke Calcita na začetku zanesljivo servirale in šle na prvi tehnični odmor s štirimi točkami prednosti. Vmes so se naše igralke približale na eno točko razlike, vendar so ob drugem tehničnem odmoru spet zaostajale za štiri točke. Igralke so se borile naprej in so izid na 20. točki tudi izenačile, vendar se domačinke niso pustile zmesti in so dobile tudi drugi niz.

Tretji niz so igralke gostujoče Keme sledile do sedme točke, ko je domača ekipa iz Kamnika, počasi spet začela dobivati prednost. Calcit je osvojil tudi tretji niz in s tem tudi zmagal s 3:0.

 

Trenutna lestvica:

Igralke iz Puconec čaka naslednja tekma, naslednji teden 11.11.2017 doma v Zeleni dvorani in sicer z ekipo Formula Formis ob 18:00. Vsi navijači prisrčno vabljeni.

 
Kema MureximAc-Profekt, prodaja in servis vozil d.o.o.TRANSPAK, podjetje za inženiring, procesno opremo in zastopstva d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.Občina PuconciCEROP d.o.o.Püngrad, Javno Komunalno Podjetje d.o.o.Teo - Ten, d.o.o., podjetje za proizvodnjo in trgovinoMegras, gradbeništvo in strojništvo d.o.o.IMO-REAL D.O.O.NOGRAD d.o.o.SAUBERMACHER - KOMUNALA Murska Sobota d.o.o.ROTO GROUP d.o.o.Animus d.o.o. - grafična delavnicaABC Maziva d.o.o.BTS Company d.o.o.CDC d.o.o.Krajevna skupnost PuconciMesser Slovenija
Sporočila sponzorjev:

Več na spletni strani -> vsebovredu.triglav.si/plus/leto-2021