O klubu
Ekipa
Ekipa članic
Tekmovanja
1B. DOL ženske
Galerija
Album Članice Album Razno Arhiv galerij
Dokumenti
Etični kodeks Pravila obnašanja in obveznosti Statut Disciplinski pravilnik Pravilnik o članstvu Pravilnik o varstvu osebnih podatkov Pristopna izjava za članstvo
O klubu Obišči nas
 

Calcit Volley pretrd oreh za Pucončanke

Objavljeno: 5. 11. 2017 - 11:23
Avtor: Aleš Novak
Kategorija: Članice

Calcit Volley : Kema Puconci 3:0

(25:14, 25:21, 25:14)

 

Igralke Keme so se včeraj v 5. krogu prve lige pomerile s Calcitom iz Kamnika, ki so še vedno neporažena ekipa po petih krogih in izgubile s 3:0.

V prvem nizu so igralke Keme sledile igralkam Calcita le do četrte točke, saj so po tem igralke iz Kamnika dosegle sedem zaporednih točk. Ob drugem tehničnem odmoru so naše igralke zaostajale za šest točk.

Tudi v drugem nizu so igralke Calcita na začetku zanesljivo servirale in šle na prvi tehnični odmor s štirimi točkami prednosti. Vmes so se naše igralke približale na eno točko razlike, vendar so ob drugem tehničnem odmoru spet zaostajale za štiri točke. Igralke so se borile naprej in so izid na 20. točki tudi izenačile, vendar se domačinke niso pustile zmesti in so dobile tudi drugi niz.

Tretji niz so igralke gostujoče Keme sledile do sedme točke, ko je domača ekipa iz Kamnika, počasi spet začela dobivati prednost. Calcit je osvojil tudi tretji niz in s tem tudi zmagal s 3:0.

 

Trenutna lestvica:

Igralke iz Puconec čaka naslednja tekma, naslednji teden 11.11.2017 doma v Zeleni dvorani in sicer z ekipo Formula Formis ob 18:00. Vsi navijači prisrčno vabljeni.

 
Kema MureximAc-Profekt, prodaja in servis vozil d.o.o.TRANSPAK, podjetje za inženiring, procesno opremo in zastopstva d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.Občina PuconciCEROP d.o.o.Püngrad, Javno Komunalno Podjetje d.o.o.Teo - Ten, d.o.o., podjetje za proizvodnjo in trgovinoMegras, gradbeništvo in strojništvo d.o.o.IMO-REAL D.O.O.NOGRAD d.o.o.SAUBERMACHER - KOMUNALA Murska Sobota d.o.o.ROTO GROUP d.o.o.Animus d.o.o. - grafična delavnicaABC Maziva d.o.o.BTS Company d.o.o.CDC d.o.o.Krajevna skupnost PuconciMesser Slovenija
Sporočila sponzorjev:

Kot že ustaljeno vas vabimo k branju in deljenju naših najbolj svežih objav s svetovalnega portala Vse bo v redu s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Pri tem nas označite: na Facebooku smo kot Zavarovalnica Triglav, na Twitterju pa @TriglavGroup. Ne pozabite pa nas označiti tudi ob objavah vaših dosežkov, da vam lahko čestitamo.

Si znate odgovorili na vprašanje, kaj bi bilo s tistimi, ki jih imate najraje, če bi se vam zgodilo najhujše? Na novi spletni strani https://zivljenje.triglav.si najdete odgovore na vsa vprašanja o življenjskih zavarovanjih, na katera do sedaj niste našli pravega odgovora.

Preverite, pri katerih posegih obnove doma je treba za strokovni nasvet ali izračun zaprositi arhitekta, statika in strojnega inženirja. Posebno previdnost zahtevajo posegi v starejše objekte.

18 % prebivalstva v Sloveniji živi na plazovom izpostavljenih območjih. S hitrim testom Uprave RS za zaščito in reševanje preverite, ali zemeljski plaz grozi tudi vašemu domu in kako se lahko zaščitite.

Odločili ste se za skupno življenje v dvoje. Eno od pomembnih vprašanj, na katero boste morali najti odgovor je tudi: kaj bo moje, kaj bo tvoje in kaj bo najino.

»Pomivala sem tla, ko me je v spodnjem delu križa zagrabila tako močna bolečina, da mi je vzelo s sapo. Samo pokleknila sem in se nisem mogla več zravnati.« Če ste se že srečali z išiasom, poznate to bolečino. Toda ni vsaka bolečina v hrbtu išias.