O klubu
Ekipa
Ekipa članic
Tekmovanja
1B. DOL ženske
Galerija
Album Članice Album Razno Arhiv galerij
Dokumenti
Etični kodeks Pravila obnašanja in obveznosti Statut Disciplinski pravilnik Pravilnik o članstvu Pravilnik o varstvu osebnih podatkov Pristopna izjava za članstvo
O klubu Obišči nas
 

Delitev točk v Kopru

Objavljeno: 10. 12. 2017 - 14:26
Avtor: Aleš Novak
Kategorija: Članice

Luka Koper : Kema Puconci

3:2 (25:17, 25:22, 16:25, 22:25, 15:10)

Foto: Gregor Čiček

Na tekmi 10. kroga 1. DOL za ženske sta moči merili domača ekipa Luka Koper in gostujoča ekipa Kema Puconci.

Osnovna šola Koper, 9. december 2017, 60 gledalcev, sodnika: Zajec in Jovanovič

Luka Koper: Gržinič, Raič, Isanović, Lucas, Đukič, Dodič, Haupt, Nedoh, Kocet, Jovič, Pešič, Kaker, Kušar, Radešič

Kema Puconci: Kovač Šarčevič Zarja, Svetanič Nuša, Vinkovič Dona, C Ajnihar Angelina, Škraban Iva, Oletič Diana, Oletič Michelle, Pintarič Adela, Šadl Tasia, Kovač Nina, L Mikl Veronika, L Gjergjek Tina

Prvi niz so na servisu začele gostujoče igralke iz ekipe Kema Puconci, prav tako pa je tudi prva točka na tekmi pripadla gostjam. Domače igralke iz ekipe Luka Koper so izid takoj izenačile, Pucončanke pa so jim servis takoj odvzele. Gostje so dobile še naslednjo točko in s tem prišle do vodstva dveh točk pri rezultatu 1:3. Domače igralke so izid na 3:3 izenačile in prišle do vodstva 4:3. Gostje so za tem prišle do zaporedja treh točk in vodstva dveh točk pri rezultatu 4:6. Koprčanke so rezultat na 6:6 izenačile ter prišle do vodstva pri 7:6. Na prvi tehnični odmor v prvem nizu so se z minimalno prednostjo pri rezultatu 7:8 odpravile gostje iz ekipe Kema Puconci. Domačinke so po prvem tehničnem odmoru rezultat na 8:8 takoj izenačile. Novi zaporedni točki domačih igralk sta prinesli vodstvo ekipe Luka Koper pri rezultatu 10:8. Pri rezultatu 13:9 pri zaostanku štirih točk je gostujoči trener zahteval svoj prvi odmor v prvem nizu. Ekipi sta si izmenjali še točko, preden so Koprčanke dobile novi dve točki in se na drugi tehnični odmor v prvem nizu odpravile s prednostjo šestih točk pri rezultatu 16:10. Po drugem tehničnem odmoru so prvo točko dobile domače igralke in s tem prednost povečale na sedem točk. Gostje so z dvema zaporednima točkama zaostanek znižale na pet točk pri rezultatu 17:12. Sledila je izmenjava nekaj točk in novo vodstvo sedmih točk domačih igralk pri rezultatu 21:14. Dekleta iz obeh ekip so si znova izmenjala nekaj točk do prve zaključne žoge v prvem nizu, ki je pripadla domačinkam pri rezultatu 24:17. Prvi niz se je končal z rezultatom 25:17 v korist ekipe Luka Koper.

49071073950151251821.jpg

Drugi niz so s prvo točko otvorile domače igralke, ki so takoj dobile še drugo točko v drugem nizu, preden so do prve pri rezultatu 2:1 prišle gostje. Dve zaporedni točki ekipe Luka Koper sta prinesli vodstvo domačink pri rezultatu 4:1. Pucončanke so rezultat na 4:4 izenačile, a so do prvega tehničnega odmora v prednosti treh točk pri rezultatu 8:5 bile Koprčanke. Naslednja točka po prvem tehničnem odmoru je pripadla gostjam, ki so zaostanek znižale na 8:6. Z novim zaporedjem dveh točk domačih igralk, so gostje pri rezultatu 10:6 zaostajale za štiri točke. Pri rezultatu 12:7 z zaostankom petih točk je gostujoči trener zahteval svoj prvi odmor v drugem nizu. Po zahtevanem odmoru sta si ekipi izmenjali točko, ko so do zaporedja znova prišle domačinke in s tem do vodstva sedmih točk pri rezultatu 15:8. Ob drugem tehničnem odmoru so Pucončanke zaostajale za sedem točk pri rezultatu 16:9. Po odmoru so do točke prišle gostje in pri rezultatu 16:10 je domači trener zahteval svoj prvi odmor v drugem nizu. Po zahtevanem odmoru so igralke iz ekipe Kema Puconci dobile zaporedje treh točk in s tem pri rezultatu 16:13 pripravile domačega trenerja, da je zahteval še drugi odmor v drugem nizu. Dobile so še točko preden so niz zaporedja pri rezultatu 17:14 prekinile Koprčanke. Zbranost Pucončank je prinesla novo zaporedje in to kar sedmih točk, ki je prineslo tudi vodstvo pri rezultatu 17:21. Sledila je kratka izmenjava točk in približanje domačih igralk na dve točki zaostanka pri rezultatu 20:22, ko je nov odmor zahteval gostujoči trener. Zbranost Pucončank je popustila in po odmoru so domače igralke prišle do zaporedja petih točk in s tem končale drugi niz z rezultatom 25:22.

V tretjem nizu sta prvi dve točki pripadli gostjam iz ekipe Kema Puconci, domačinke iz ekipe Luka Koper pa so rezultat na 2:2 takoj izenačile. Sledila je izmenjava točk in vodstvo domačih igralk 6:4. Pucončankam je rezultat na 6:6 uspelo izenačiti in na prvi tehnični odmor v tretjem nizu so se odpravile s točko prednosti pri rezultatu 7:8. Po prvem tehničnem odmoru so gostje vodstvo povišale na dve točki pri rezultatu 7:9. Domače igralke so rezultat na 9:9 izenačile, novo vodstvo pri rezultatu 9:10 pa je pripadlo Pucončankam. Domačinke so rezultat znova izenačile, nove tri točke gostij pa so prinesle vodstvo 10:13. Pri rezultatu 11:15 v korist igralk iz ekipe Kema Puconci, je svoj prvi odmor v tretjem nizu zahteval domači trener. Ob drugem tehničnem odmoru so gostujoča dekleta bila v prednosti štirih točk pri rezultatu 12:16. Po drugem tehničnem odmoru so Koprčanke prišle do točke, gostje pa so po nizu zaporedja bile v prednosti devetih točk pri rezultatu 13:22. Prva zaključna žoga v tretjem nizu je pripadla gostujočim igralkam pri rezultatu 16:24. Tretji niz se je končal v prid Keme z rezultatom 16:25.

V četrti niz so s tremi zaporednimi točkami krenile Pucončanke, preden so svojo prvo dobile Koprčanke. Sledila je izmenjava točk in ob prvem tehničnem odmoru prednost gostij za štiri točke pri rezultatu 4:8. Po prvem tehničnem odmoru so naslednjo točko dobile gostujoče igralke, ki so prednost povečale na pet točk pri rezultatu 4:9. Ekipi sta si izmenjali točko in po novi točki igralk iz ekipe Kema Puconci je pri rezultatu 5:11 domači trener zahteval prvi odmor v četrtem nizu. Po zahtevanem odmoru sta si ekipi izmenjali nekaj točk preden so se z nizom zaporedja domačinke približale na tri točke zaostanka pri rezultatu 11:14. Pri rezultatu 12:14 je trener gostij zahteval odmor. Po odmoru so se domačinke pri rezultatu 13:14 približale na točko zaostanka. Ekipi sta si znova izmenjali točko in po novi točki Pucončank je sledil drugi tehnični odmor pri rezultatu 14:16 v korist gostujoče ekipe. Po drugem tehničnem odmoru so si igralke znova izmenjale nekaj točk, ko so z zaporedjem pri prednosti štirih točk pri rezultatu 16:20 bile igralke iz ekipe Kema Puconci. Igralke iz Kopra so se znova približale na dve točki zaostanka pri rezultatu 19:21. Pri rezultatu 19:23 v korist gostij je domači trener zahteval odmor. Po zahtevanem odmoru so novi dve točki dobile domačinke, ki so zaostanek znova znižale na dve točki pri rezultatu 21:23. Prva zaključna žoga v četrtem nizu je pripadla Pucončankam pri rezultatu 22:24. Četrti niz se je končal z rezultatom 22:25.

Peti niz se je začel s prvo točko domačih igralk iz ekipe Luka Koper, gostujoče igralke iz ekipe Kema Puconci pa so rezultat takoj izenačile. Domačinke so jim servis takoj odvzele in novi dve zaporedni točki Koprčank sta bili dovolj, da je gostujoči trener pri rezultatu 4:1 zahteval svoj prvi odmor v petem nizu. Po zahtevanem odmoru so domače igralke dobile novi dve zaporedni točki in s tem prednost povišale na pet točk pri rezultatu 6:1. Ekipi sta si nato izmenjali točki in pri menjavi strani so bile v prednosti petih točk pri rezultatu 8:3 domače igralke iz ekipe Luka Koper. Po menjavi strani so dve zaporedni točki dobile Pucončanke in pri rezultatu 8:5 je domači trener zahteval prvi odmor v petem nizu. Po zahtevanem odmoru so domače igralke prišle do dveh točk in novega vodstva petih točk pri rezultatu 10:5. Naslednje tri točke so pripadle Pucončankam, ki so pri rezultatu 10:8 pripravile domačega trenerja, da je zahteval nov odmor. Ekipi sta si znova izmenjali točko, preden so do prednosti štirih točk pri rezultatu 13:9 prišle domače igralke. Pri rezultatu 13:9 je trener gostij zahteval odmor. Peti niz se je končal z rezultatom 15:10 in s tem tudi tekma, ki se je končala z rezultatom 3:2 v korist igralk iz ekipe Luka Koper.

Lestvica:

 
Kema MureximAc-Profekt, prodaja in servis vozil d.o.o.TRANSPAK, podjetje za inženiring, procesno opremo in zastopstva d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.Občina PuconciCEROP d.o.o.Püngrad, Javno Komunalno Podjetje d.o.o.Teo - Ten, d.o.o., podjetje za proizvodnjo in trgovinoMegras, gradbeništvo in strojništvo d.o.o.IMO-REAL D.O.O.NOGRAD d.o.o.SAUBERMACHER - KOMUNALA Murska Sobota d.o.o.ROTO GROUP d.o.o.Animus d.o.o. - grafična delavnicaABC Maziva d.o.o.BTS Company d.o.o.CDC d.o.o.Krajevna skupnost PuconciMesser Slovenija
Sporočila sponzorjev:

Kot že ustaljeno vas vabimo k branju in deljenju naših najbolj svežih objav s svetovalnega portala Vse bo v redu s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Pri tem nas označite: na Facebooku smo kot Zavarovalnica Triglav, na Twitterju pa @TriglavGroup. Ne pozabite pa nas označiti tudi ob objavah vaših dosežkov, da vam lahko čestitamo.

Si znate odgovorili na vprašanje, kaj bi bilo s tistimi, ki jih imate najraje, če bi se vam zgodilo najhujše? Na novi spletni strani https://zivljenje.triglav.si najdete odgovore na vsa vprašanja o življenjskih zavarovanjih, na katera do sedaj niste našli pravega odgovora.

Preverite, pri katerih posegih obnove doma je treba za strokovni nasvet ali izračun zaprositi arhitekta, statika in strojnega inženirja. Posebno previdnost zahtevajo posegi v starejše objekte.

18 % prebivalstva v Sloveniji živi na plazovom izpostavljenih območjih. S hitrim testom Uprave RS za zaščito in reševanje preverite, ali zemeljski plaz grozi tudi vašemu domu in kako se lahko zaščitite.

Odločili ste se za skupno življenje v dvoje. Eno od pomembnih vprašanj, na katero boste morali najti odgovor je tudi: kaj bo moje, kaj bo tvoje in kaj bo najino.

»Pomivala sem tla, ko me je v spodnjem delu križa zagrabila tako močna bolečina, da mi je vzelo s sapo. Samo pokleknila sem in se nisem mogla več zravnati.« Če ste se že srečali z išiasom, poznate to bolečino. Toda ni vsaka bolečina v hrbtu išias.