O klubu
Ekipa
Ekipa članic
Tekmovanja
1B. DOL ženske
Galerija
Album Članice Album Razno Arhiv galerij
Dokumenti
Etični kodeks Pravila obnašanja in obveznosti Statut Disciplinski pravilnik Pravilnik o članstvu Pravilnik o varstvu osebnih podatkov Pristopna izjava za članstvo
O klubu Obišči nas
 

Dobra predstava v Mariboru

Objavljeno: 18. 11. 2017 - 23:17
Avtor: Aleš Novak
Kategorija: Članice

Nova KBM Branik - Kema Puconci

3:0 (25:16, 25:21, 25:20)

V sedmem krogu 1. DOL za ženske je domača ekipa Nova KBM Branik premagala gostujoče igralke iz ekipe Kema Puconci. Dekleta iz Maribora tudi po tem krogu ostajajo neporažena s polnim izkupičkom točk.

ŠD Lukna, Maribor, 18. november 2017, 200 gledalcev, sodnika: Oman in Miklošič

57800301751763123285209375145226476142184214241764o8129.jpg

Foto: Gregor Čiček

Nova KBM Branik: Košenina Maja, Kaučič Marina 5, Sužnik Karmina, Bračko Brina 5, Vovk Ana Marija 6, Najdič Sara 5, Milosavljević A., Sobočan Anita 12, Jerala Alja 16, Pintar Ela 1, L Koskelo Roosa, Kranjc Ana Mojca 1

Kema Puconci: Kovač Šarčevič Zarja, Svetanič Nuša 1, Vinkovič Dona 5, Ajnihar Angelina 4, Škraban Iva 10, Oletič Diana 3, Oletič Michelle, Pintarič Adela 4, Kovač Nina 15, L Mikl Veronika, L Gjergjek Tina

Prvi niz so bliskovito začele domače igralke s štirimi zaporednimi točkami, ko je gostujoči trener zahteval odmor po katerem so do prve točke prišle tudi Pucončanke. Na prvi tehnični odmor so se naša dekleta odpravila z zaostankom petih točk, z rezultatom 8:3. V nadaljevanju po prvem tehničnem odmoru so gostje dobile dve zaporedni točki in zaostanek znižale spet na štiri točke. Sledilo je izmenjavanje točk in do drugega tehničnega odmora zaostanek sedmih točk z rezultatom 16:9. Po drugem tehničnem odmoru je spet sledilo kratko izmenjavanje točk in pri rezultatu 20:11 drugi odmor na zahtevo gostujočega trenerja. Prvi niz se je končal v korist domače ekipe z rezultatom 25:16.

Drugi niz se je začel z dvema zaporednima točkama gostij. Sledilo je izmenjavanje točk in izenačenje pri rezultatu 3:3. Pucončanke so prišle do novih dveh zaporednih točk in novega vodstva. Na prvi tehnični odmor v drugem nizu so se gostje odpravile z tremi točkami prednosti, z rezultatom 5:8. Po odmoru so Mariborčanke dobile tri zaporedne točke in rezultat na 8:8 izenačile. Znova je sledil preobrat in dve točki prednosti gostij. Domačinke so rezultat na 12:12 izenačile in prišle do vodstva 14:12, ko je trener Keme zahteval prvi odmor v drugem nizu. Ob drugem tehničnem odmoru so za štiri točke pri rezultatu 16:12 bile v prednosti domače igralke. Ekipi sta si spet izmenjali nekaj točk in pri rezultatu 20:15 je gostujoči trener zahteval drugi odmor. Dekleta se niso predala in so se borila do konca drugega niza, ki se je končal z rezultatom 25:21 za domačo ekipo.

Tretji niz so na servisu začele igralke Keme, prvo točko pa so dobile domača dekleta iz Nova KBM Branik. Podobno kot v prvem nizu so domačinke dobile nekaj zaporednih točk, ko je trener gostij pri rezultatu 5:1 zahteval prvi odmor v tretjem nizu. Po odmoru so dekleta Keme dobila dve zaporedni točki in rezultat znižali na dve točki zaostanka, ko so domače igralke spet dobile nekaj točk in se na prvi tehnični odmor odpravile s prednostjo štirih točk, z rezultatom 8:4. Po odmoru so si dekleta spet izmenjala nekaj točk, ko je pri rezultatu 14:9 trener gostij zahteval drugi odmor. Do drugega tehničnega odmora v tretjem nizu sta si ekipi spet izmenjali nekaj točk in se na odmor odpravili z rezultatom 16:11 v korist domačink. Po drugem tehničnem odmoru je znova sledilo izmenjavanje točk ko so gostje dobile tri zaporedne točke in pri rezultatu 18:15 pripravile domačega trenerja, da je zahteval odmor. Spet je sledilo izmenjavanje točk in približanje na zaostanek dveh točk pri rezultatu 21:19. Tretji niz se je končal z rezultatom 25:20 za dekleta Nova KBM Branik, ki so s tem dobile tudi tekmo, ki se je končala z rezultatom 3:0.

Na koncu pa bi rad pohvalil dekleta za prikazano borbo do zadnje točke in se zahvalil tudi vsem navijačem, ki so prišli navijat in podpret naša dekleta.

 
Kema MureximAc-Profekt, prodaja in servis vozil d.o.o.TRANSPAK, podjetje za inženiring, procesno opremo in zastopstva d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.Občina PuconciCEROP d.o.o.Püngrad, Javno Komunalno Podjetje d.o.o.Teo - Ten, d.o.o., podjetje za proizvodnjo in trgovinoMegras, gradbeništvo in strojništvo d.o.o.IMO-REAL D.O.O.NOGRAD d.o.o.SAUBERMACHER - KOMUNALA Murska Sobota d.o.o.ROTO GROUP d.o.o.Animus d.o.o. - grafična delavnicaABC Maziva d.o.o.BTS Company d.o.o.CDC d.o.o.Krajevna skupnost PuconciMesser Slovenija
Sporočila sponzorjev:

Kot že ustaljeno vas vabimo k branju in deljenju naših najbolj svežih objav s svetovalnega portala Vse bo v redu s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Pri tem nas označite: na Facebooku smo kot Zavarovalnica Triglav, na Twitterju pa @TriglavGroup. Ne pozabite pa nas označiti tudi ob objavah vaših dosežkov, da vam lahko čestitamo.

Si znate odgovorili na vprašanje, kaj bi bilo s tistimi, ki jih imate najraje, če bi se vam zgodilo najhujše? Na novi spletni strani https://zivljenje.triglav.si najdete odgovore na vsa vprašanja o življenjskih zavarovanjih, na katera do sedaj niste našli pravega odgovora.

Preverite, pri katerih posegih obnove doma je treba za strokovni nasvet ali izračun zaprositi arhitekta, statika in strojnega inženirja. Posebno previdnost zahtevajo posegi v starejše objekte.

18 % prebivalstva v Sloveniji živi na plazovom izpostavljenih območjih. S hitrim testom Uprave RS za zaščito in reševanje preverite, ali zemeljski plaz grozi tudi vašemu domu in kako se lahko zaščitite.

Odločili ste se za skupno življenje v dvoje. Eno od pomembnih vprašanj, na katero boste morali najti odgovor je tudi: kaj bo moje, kaj bo tvoje in kaj bo najino.

»Pomivala sem tla, ko me je v spodnjem delu križa zagrabila tako močna bolečina, da mi je vzelo s sapo. Samo pokleknila sem in se nisem mogla več zravnati.« Če ste se že srečali z išiasom, poznate to bolečino. Toda ni vsaka bolečina v hrbtu išias.