O klubu
Ekipa
Ekipa članic Ekipa kadetinj Ekipa starejših deklic Ekipa mini odbojke
Tekmovanja
1B. DOL ženske Kadetinje - kv. za 1.ligo - sk. J Pokal Slovenije
Galerija
Album Članice Album Razno Arhiv galerij
Dokumenti
Etični kodeks Pravila obnašanja in obveznosti Statut Disciplinski pravilnik Pravilnik o članstvu Pravilnik o varstvu osebnih podatkov Pristopna izjava za članstvo
O klubu Obišči nas
 

1B. DOL Ž. - 17.krog
Logatec
vs.
Murexin-Kema Puconci

3:0
25:21, 25:21, 25:22

 
 

Drama na Ptuju

Objavljeno: 23. 11. 2017 - 16:30
Avtor: Aleš Novak
Kategorija: Članice

GSV Zava Ptuj : Kema Puconci 3:2

(25:20, 25:21, 18:25, 28:26, 12:15)

Včeraj so igralke Keme odigrale drugo tekmo 1/8 finala pokala Slovenije proti ekipi GSV Zava Ptuj in po zlatem nizu zmagale ter se uvrstile v 1/4  finala pokala Slovenije. V 1/4 finala pokala Slovenije, se bodo Pucončanke pomerile z ekipo Aliansa Šempeter.

ŠD Gimnazija Ptuj, 22. november 2017,  50 gledalcev

Foto: Gregor Čiček

V prvem nizu so do prve točke prišle gostujoče igralke Keme. Domače igralke so nato izid izenačile in prišle do vodstva 2:1. Sledilo je izmenjavanje točk in izenačenje gostij pri rezultatu 4:4. Do prvega tehničnega odmora sta si ekipi zopet izmenjali nekaj točk. S prednostjo 8:7 so se na odmor odpravila domača dekleta iz ekipe GSV Zava Ptuj. Po odmoru so Pucončanke dobile dve zaporedni točki, a so domačinke rezultat spet izenačile. Po štirih zaporednih točkah je pri rezultatu 12:9 v korist domačink gostujoči trener zahteval prvi odmor v prvem nizu. Po odmoru so igralke Keme rezultat na 12:12 izenačile in pripravile domačega trenerja, da je tudi on zahteval prvi odmor. Na drugi tehnični odmor so se s prednostjo 15:16 odpravile gostje. Po odmoru so do treh zaporednih točk prišle domačinke in so pri rezultatu 18:16 pripravile gostujočega trenerja, da je zahteval drugi odmor. Prvi niz se je končal z rezultatom 25:20 za domačo ekipo.

Drugi niz se je začel s prvo točko Ptujčank. Pri rezultatu 4:1 za domačo ekipo je trener gostij zahteval prvi odmor. Po odmoru je sledila izmenjava točk in do prvega tehničnega odmora zaostanek treh točk Keme pri rezultatu 8:5. Po prvem tehničnem odmoru so Pucončanke približale na točko zaostanka in rezultat nato na 9:9 izenačile in prišle do vodstva, ko je domači trener zahteval prvi odmor v drugem nizu. Ptujčanke so rezultat pri 11:11 izenačile, a le za kratek čas saj so gostje dobile štiri zaporedne točke, ki so pripravile domačega trenerja da je pri rezultatu 11:15 zahteval še drugi odmor. Na drugi tehnični odmor so se igralke Keme odpravile s prednostjo štirih točk pri rezultatu 12:16. Znova so gostujoče igralke prišle do dveh zaporednih točk in so prednost za kratek čas povečale za šest točk. Po nekaj zaporednih točkah domače ekipe je gostujoči trener pri rezultatu 17:19 zahteval drugi odmor. Pri rezultatu 21:21 je ekipa GSV Zava Ptuj prišla do izenačenja in vodstva 22:21. Drugi niz se je končal z rezultatom 25:21 za domačinke.

Foto: Gregor Čiček

V tretjem nizu so si igralke do prvega tehničnega odmora spet izmenjavale točke, na odmor pa so se s prednostjo 7:8 odpravile igralke Keme. Po prvem tehničnem odmoru so gostje prednost povečale na dve točki, a le za kratek čas saj so domačinke rezultat pri 10:10 izenačile in prišle do vodstva 12:10. Po nizu štirih točk Keme in vodstvu 12:14 je domači trener zahteval odmor. Gostujoča ekipa je dobila še dve zaporedni točki in se na drugi tehnični odmor odpravila s prednostjo štirih točk, pri rezultatu 12:16. Po približanju domačink na dve točki zaostanka pri rezultatu 15:17, je gostujoči trener zahteval odmor. Pucončanke so dobile novo točko, ko je drugi odmor zahteval domači trener. Prednost gostij se je spet povečala na sedem točk, kakršna je bila tudi razlika na koncu tretjega niza z rezultatom 18:25 za igralke Keme.

Foto: Gregor Čiček

Tudi četrti niz se je pričel podobno kot ostali z izmenjavo točk. Na prvi tehnični odmor so se s prednostjo ene točke, pri rezultatu 8:7 odpravile domače igralke ekipe GSV Zava Ptuj. Po odmoru so do točke spet prišle domačinke. Igralke Keme so rezultat izenačile in prišle do vodstva 10:11. Ptujčanke so rezultat takoj izenačile in prišle do vodstva 12:11. Vodstvo so nato za kratek čas povečale za tri točke. Gostje so rezultat na 14:14 izenačile, do drugega tehničnega odmora pa so domače igralke spet bile v prednosti dveh točk. Sledila je izmenjava točk in prednost treh točk domače ekipe pri rezultatu 18:15, ko je trener Keme zahteval odmor. Gostje so se približale na točko zaostanka pri rezultatu 20:19, ko je domači trener zahteval odmor. Naslednjo točko so dobile Ptujčanke, ko je tudi gostujoči trener zahteval nov odmor. Pucončanke so izid pri rezultatu 21:21 izenačile in prišle do vodstva 21:22. Dobile so novo točko in prednost povečale za dve točki. Izid je pri rezultatu 23:23 spet bil izenačen. Sledila je podaljšana igra in dobljen niz s strani Ptujčank z rezultatom 28:26. Po rezultatu 3:1 za ekipo GSV Zava Ptuj je sledil zlati niz za zmagovalca, saj je bil enak rezultat v korist Keme na prvi tekmi.

Foto: Gregor Čiček

V zlati niz so s polno paro krenile igralke Keme s tremi zporednimi točkami, ko je trener domačink pri rezultatu 0:3 zahteval odmor. Gostje so dobile še eno točko in prednost povišale na štiri točke prednosti. Domačinke so znižale razliko na točko pri rezultatu 6:7, ko je trener gostij zahteval odmor. Pri zamenjavi strani so bile v prednosti Pucončanke pri rezultatu 7:8. Ptujčanke so rezultat izenačile in sledila je izmenjava točk. Gostje so prišle spet do prednosti, ko je domači trener zahteval nov odmor pri rezultatu 9:11. Pucončanke so dobile novo točko in prednost povišale za kratek čas na tri točke. Pri rezultatu 10:12 je odmor zahteval trener gostij.  Domačinke so rezultat pri 12:12  znova izenačile, a so igralke Keme dobile nato tri zaporedne točke  in dobile zlati niz 12:15.

 
Kema MureximAc-Profekt, prodaja in servis vozil d.o.o.TRANSPAK, podjetje za inženiring, procesno opremo in zastopstva d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.Občina PuconciCEROP d.o.o.Püngrad, Javno Komunalno Podjetje d.o.o.Teo - Ten, d.o.o., podjetje za proizvodnjo in trgovinoMegras, gradbeništvo in strojništvo d.o.o.IMO-REAL D.O.O.NOGRAD d.o.o.SAUBERMACHER - KOMUNALA Murska Sobota d.o.o.ROTO GROUP d.o.o.Animus d.o.o. - grafična delavnicaABC Maziva d.o.o.BTS Company d.o.o.CDC d.o.o.Krajevna skupnost PuconciMesser Slovenija
Sporočila sponzorjev:

Več na spletni strani -> vsebovredu.triglav.si/plus/leto-2021