O klubu
Ekipa
Ekipa članic
Tekmovanja
1B. DOL ženske
Galerija
Album Članice Album Razno Arhiv galerij
Dokumenti
Etični kodeks Pravila obnašanja in obveznosti Statut Disciplinski pravilnik Pravilnik o članstvu Pravilnik o varstvu osebnih podatkov Pristopna izjava za članstvo
O klubu Obišči nas
 

Konec tedna začetek sezone 1A. DOL ženske

Objavljeno: 8. 10. 2018 - 15:39
Avtor: Aleš Novak
Kategorija: Članice

Novosti v klubu

Odhodi

V novo sezono vstopamo brez večjih sprememb v članski ekipi. Pred začetkom priprav je klub zapustila Angelina Ajnihar, ki se je vrnila v matični klub Formula Formis. Med sezono je klub prekinil sodelovanje s trenerjem Sebastjanom Lenarčičem.

Prihodi

V novi sezoni je trenersko odgovornost prevzel Tin Vrabl, bivši igralec OK Maribor. Ekipo sta dodatno okrepili Kristina Kerbler, podajalka iz Slovenj Gradca in Ana Vilfan, korektorica iz Ljubljana Volley.

Spisek igralk

Priprave pred novo sezono

Dekleta so začele priprave na novo sezono 16. avgusta. Priprave so potekale v domačem kraju Puconci. Trening tekme so dekleta odigrala proti madžarski ekipi MCM Diamant Kapošvar, proti češki ekipi Olymp Praha in proti slovenskim ekipam Formis Formula in SIP Šempeter. Sodelovale so tudi na turnirju – memorial Sama Zrimca v Grosuplju. Tam so odigrale tekme proti Ankaran Hrvatini, Swatycomet Zreče, ATK Grosuplje in še enkrat Ankaran Hrvatini. V novi sezoni je cilj obstanek v 1A. DOL in uvrstitev v četrtfinale pokala.

Izjave

Tin Vrabl, trener: »S pripravami in planom treningov sem zadovoljen, kot tudi z delom in prizadevnostjo punc na treningih. Vidi se, da imajo veliko motivacijo po dokazovanju in napredku, kateri vodi k skupnemu cilju. Čaka nas zanimiva sezona, saj bo letos drugačen format lige, kot smo ga poznali v prejšnjih letih. Ekipe se delijo po kakovosti na 2 ''skupini'' tako, da bo vsaka tekma borba za obstanek oziroma vsaka ekipa iz spodnjega dela lestvice bo najverjetneje iskala eno odprto mesto za uvrstitev med prvih 6 ekip v Sloveniji.« 

Iva Škraban, kapetan: »V letošnjo sezono vstopamo v zelo podobni sestavi kot prejšnjo. Razlika je samo v podajalki. Po odhodu Angeline Ajnihar, se je klub dogovoril za sodelovanje s Kristino Kerbler in mislim, da smo na dobri poti, da se ekipa z njo uigra kot je treba, saj se iz dneva v dan vidi napredek. Plus ekipi pa je prinesla tudi novinka Ana Vilfan, zaradi katere so treningi kvalitetnejši. Kar se pa tiče same kemije v ekipi, sem vesela, da se med seboj super ujamemo in to prenašamo tudi na igrišče, za kar pa upam, da se bo pokazalo skozi tekme, katerih se že zelo veselimo.« 

 

V petek 12.10.2018 bo članska ekipa Žok Roto-Kema Puconci odigrala svojo prvo tekmovalno tekmo v sezoni 2018/19 in sicer proti ekipi Žok Ljutomer v špotni dvorani ŠIC v Ljutomeru. Pričetek tekme je ob 19. uri. Vse navijače vljudno vabimo, da se nam pridružijo in podprejo dekleta na prvi tekmi sezone.

 

 
Kema MureximAc-Profekt, prodaja in servis vozil d.o.o.TRANSPAK, podjetje za inženiring, procesno opremo in zastopstva d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.Občina PuconciCEROP d.o.o.Püngrad, Javno Komunalno Podjetje d.o.o.Teo - Ten, d.o.o., podjetje za proizvodnjo in trgovinoMegras, gradbeništvo in strojništvo d.o.o.IMO-REAL D.O.O.NOGRAD d.o.o.SAUBERMACHER - KOMUNALA Murska Sobota d.o.o.ROTO GROUP d.o.o.Animus d.o.o. - grafična delavnicaABC Maziva d.o.o.BTS Company d.o.o.CDC d.o.o.Krajevna skupnost PuconciMesser Slovenija
Sporočila sponzorjev:

Kot že ustaljeno vas vabimo k branju in deljenju naših najbolj svežih objav s svetovalnega portala Vse bo v redu s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Pri tem nas označite: na Facebooku smo kot Zavarovalnica Triglav, na Twitterju pa @TriglavGroup. Ne pozabite pa nas označiti tudi ob objavah vaših dosežkov, da vam lahko čestitamo.

Si znate odgovorili na vprašanje, kaj bi bilo s tistimi, ki jih imate najraje, če bi se vam zgodilo najhujše? Na novi spletni strani https://zivljenje.triglav.si najdete odgovore na vsa vprašanja o življenjskih zavarovanjih, na katera do sedaj niste našli pravega odgovora.

Preverite, pri katerih posegih obnove doma je treba za strokovni nasvet ali izračun zaprositi arhitekta, statika in strojnega inženirja. Posebno previdnost zahtevajo posegi v starejše objekte.

18 % prebivalstva v Sloveniji živi na plazovom izpostavljenih območjih. S hitrim testom Uprave RS za zaščito in reševanje preverite, ali zemeljski plaz grozi tudi vašemu domu in kako se lahko zaščitite.

Odločili ste se za skupno življenje v dvoje. Eno od pomembnih vprašanj, na katero boste morali najti odgovor je tudi: kaj bo moje, kaj bo tvoje in kaj bo najino.

»Pomivala sem tla, ko me je v spodnjem delu križa zagrabila tako močna bolečina, da mi je vzelo s sapo. Samo pokleknila sem in se nisem mogla več zravnati.« Če ste se že srečali z išiasom, poznate to bolečino. Toda ni vsaka bolečina v hrbtu išias.