O klubu
Ekipa
Ekipa članic
Tekmovanja
1B. DOL ženske
Galerija
Album Članice Album Razno Arhiv galerij
Dokumenti
Etični kodeks Pravila obnašanja in obveznosti Statut Disciplinski pravilnik Pravilnik o članstvu Pravilnik o varstvu osebnih podatkov Pristopna izjava za članstvo
O klubu Obišči nas
 

Tri točke pričakovano ostale doma

Objavljeno: 4. 3. 2018 - 19:40
Avtor: Aleš Novak
Kategorija: Članice

Roto-Kema Puconci : Ankaran Hrvatini

3:0 (25:13, 26:24 25:15)

Foto: Gregor Čiček

V osemnajstem krogu 1. DOL za ženske sta se v Zeleni dvorani v Puconcih, včeraj ob 18. uri pomerili domača ekipa Roto-Kema Puconci in gostujoča ekipa Ankaran Hrvatini. Pucončanke so si z dobro igro izborile vse tri točke.

Zelena dvorana Puconci, 03. marec 2018, 70 gledalcev, sodnika: Suljkanović in Mesarič

Roto-Kema Puconci: Zarja Kovač Šarčevič, Nuša Svetanič, Dona Vinkovič 5, C Angelina Ajnihar 3, Iva Škraban 13, Diana Oletič 4, Michelle Oletič, Adela Pintarič 10, Tasia Šadl 1, Nina Kovač 9, Nika Kuhar, L Veronika Mikl, L Tina Gjergjek

Ankaran Hrvatini: L Eva Pucer, Rena Krstić, Nina Pangerc 2, Lina Angelini 8, L Katja Medved, Špela Morgan 8, Karin Pavič, Tara Cerovac 1, Sara Ražman 5, Tajda Lovšin 6, Arijana Lucas, Katja Barut 3

Prvi niz so na servisu začele gostujoče igralke iz ekipe Ankaran Hrvatini, prva točka na tekmi pa je pripadla domačim igralkam iz ekipe Roto-Kema Puconci. Gostje so rezultat na 1:1 takoj izenačile. Pucončanke so dobile naslednji dve točki in so s tem bile v prednosti dveh točk pri rezultatu 3:1. Sledila je izmenjava točk in vodstvo domačih igralk pri rezultatu 5:3. Igralke iz ekipe Ankaran Hrvatini so se približale na točko zaostanka pri rezultatu 5:4. Gostje so rezultat na 6:6 izenačile in prišle do vodstva pri rezultatu 6:7. Na prvi tehnični odmor v prvem nizu so se Pucončanke odpravile z minimalno prednostjo pri rezultatu 8:7. Po prvem tehničnem odmoru je točka pripadla domačinkam. Domače igralke iz ekipe Roto-Kema so dobile še naslednji dve točki, ko je gostujoči trener pri rezultatu 11:7 zahteval odmor. Po zahtevanem odmoru so točko dobile gostje iz Ankarana. Sledila je nova izmenjava točk in prednost petih točk Pucončank pri rezultatu 14:9. Na drugi tehnični odmor v prvem nizu so se Pucončanke odpravile s prednostjo šestih točk pri rezultatu 16:10. Po drugem tehničnem odmoru so domačinke prednost povišale na sedem točk prednosti. Pri rezultatu 19:10 je trener gostij zahteval svoj drugi odmor v prvem nizu. Po zahtevanem odmoru so točko dobile gostje iz Ankarana. Sledilo je novo zaporedje domačih igralk in prednost desetih točk pri rezultatu 22:12. Prva zaključna žoga v prvem nizu je pripadla domačim igralkam iz ekipe Roto-Kema pri rezultatu 24:13. Prvi niz se je zaključil z rezultatom 25:13 v korist igralk iz ekipe Roto-Kema Puconci.

Drugi niz so s točko odprle igralke iz ekipe Ankaran Hrvatini. Igralke iz Ankarana so dobile še drugo točko, preden so svojo prvo točko pri rezultatu 1:2 dobile igralke iz ekipe Roto-Kema Puconci. Pucončanke so rezultat na 2:2 izenačile. Sledila je izmenjava točk in prednost dveh točk Pucončank pri rezultatu 5:3. Domačinke so z zaporedjem prednost povišale na štiri točke pri rezultatu 7:3. Igralke iz ekipe Ankaran Hrvatini so se pri rezultatu 7:6 približale na točko zaostanka. Na prvi tehnični odmor v drugem nizu, so se domačinke odpravile z prednostjo dveh točk pri rezultatu 8:6. Po prvem tehničnem odmoru je točka pripadla gostjam, ki so se znova približale na točko zaostanka pri rezultatu 8:7. Sledila je izmenjava in nova prednost dveh točk domačink pri rezultatu 10:8. Pri rezultatu 11:8 je trener gostij zahteval odmor. Po zahtevanem odmoru so Pucončanke prednost povišale na štiri točke pri rezultatu 12:8. Sledila je nova izmenjava točk in približanje gostij na dve točki zaostanka pri rezultatu 15:13. Na drugi tehnični odmor v drugem nizu so se igralke iz ekipe Roto-Kema odpravile s prednostjo treh točk pri rezultatu 16:13. Po drugem tehničnem odmoru so točko dobile gostje iz Ankarana. Do rezultata 19:16 je potekala nova izmenjava točk. Pri rezultatu 20:16 je trener gostij zahteval odmor. Po zahtevanem odmoru je točka pripadla igralkam iz ekipe Ankaran Hrvatini. Pri rezultatu 20:19 je kapetanka domače ekipe zahtevala odmor. Po odmoru so točko dobile Pucončanke. Gostje so rezultat na 21:21 izenačile in prišle do vodstva pri rezultatu 21:22. Sledila je nova izmenjava točk. Prva zaključna žoga v drugem nizu je pripadla Pucončankam pri rezultatu 24:23. Gostje so rezultat izenačile in sledila je podaljšana igra. Drugi niz se je končal z rezultatom 26:24 v korist domačih igralk iz ekipe Roto-Kema Puconci.

Tretji niz se je začel s točko domačih igralk iz ekipe Roto-Kema Puconci. Pucončanke so dobile še naslednji dve točki, preden so svojo prvo pri rezultatu 3:1 dobile gostujoče igralke iz ekipe Ankaran Hrvatini. Domačinke so jim servis takoj odvzele. Sledila je izmenjava točk in nova prednost treh točk domačink pri rezultatu 6:3. Na prvi tehnični odmor v tretjem nizu so se igralke iz ekipe Roto-Kema odpravile s prednostjo štirih točk pri rezultatu 8:4. Po prvem tehničnem odmoru so točko dobile domače igralke. Pri rezultatu 9:4 je trener gostij zahteval odmor. Po zahtevanem odmoru je točka pripadla Pucončankam, ki so s tem prednost povišale na šest točk pri rezultatu 10:4. Sledila je izmenjava točk in prednost sedmih točk domačih igralk pri rezultatu 14:7. Na drugi tehnični odmor v tretjem nizu so se igralke iz ekipe Roto-Kema odpravile s prednostjo osmih točk pri rezultatu 16:8. Po drugem tehničnem odmoru so novo točko dobile Pucončanke. Pri rezultatu 17:8 je gostujoči trener zahteval odmor. Po zahtevanem odmoru je točka pripadla gostjam iz Ankarana. Domačinke so pri rezultatu 19:9 prednost povišale na deset točk prednosti. Sledila je nova izmenjava točk in prednost enajstih točk Pucončank pri rezultatu 22:11. Prva zaključna žoga v tretjem nizu je pripadla domačinkam pri rezultatu 24:14. Tretji niz se je zaključil z rezultatom 25:15 in s tem tudi tekma, ki se je končala z rezultatom 3:0.

Izjave:

Angelina Ajnihar, kapetanka Roto-Kema Puconci: »Današnji cilj so bile tri točke. Prvi niz smo kar gladko dobili. Drugi niz smo malo popustile na koncentraciji in v odločilnih trenutkih vseeno zbrale dovolj moči za to, da so prevladale izkušnje. V tretjem nizu pa smo dali priložnost večini igralk.«

Sebastjan Mikša, trener Ankaran Hrvatini: »Dvorana v Puconcih je zelo lepa, navdušen sem. Za naprej pa gremo pogumno v zeleno skupino, novinci smo v tej sezoni in nabiramo še naprej izkušnje. Redni del smo izpolnili nad pričakovanji, lahko bi bilo še boljše. Rastemo iz treninga v trening in iz tekme v tekmo in obstanek v ligi je realna opcija.«

 
Kema MureximAc-Profekt, prodaja in servis vozil d.o.o.TRANSPAK, podjetje za inženiring, procesno opremo in zastopstva d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.Občina PuconciCEROP d.o.o.Püngrad, Javno Komunalno Podjetje d.o.o.Teo - Ten, d.o.o., podjetje za proizvodnjo in trgovinoMegras, gradbeništvo in strojništvo d.o.o.IMO-REAL D.O.O.NOGRAD d.o.o.SAUBERMACHER - KOMUNALA Murska Sobota d.o.o.ROTO GROUP d.o.o.Animus d.o.o. - grafična delavnicaABC Maziva d.o.o.BTS Company d.o.o.CDC d.o.o.Krajevna skupnost PuconciMesser Slovenija
Sporočila sponzorjev:

Kot že ustaljeno vas vabimo k branju in deljenju naših najbolj svežih objav s svetovalnega portala Vse bo v redu s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Pri tem nas označite: na Facebooku smo kot Zavarovalnica Triglav, na Twitterju pa @TriglavGroup. Ne pozabite pa nas označiti tudi ob objavah vaših dosežkov, da vam lahko čestitamo.

Si znate odgovorili na vprašanje, kaj bi bilo s tistimi, ki jih imate najraje, če bi se vam zgodilo najhujše? Na novi spletni strani https://zivljenje.triglav.si najdete odgovore na vsa vprašanja o življenjskih zavarovanjih, na katera do sedaj niste našli pravega odgovora.

Preverite, pri katerih posegih obnove doma je treba za strokovni nasvet ali izračun zaprositi arhitekta, statika in strojnega inženirja. Posebno previdnost zahtevajo posegi v starejše objekte.

18 % prebivalstva v Sloveniji živi na plazovom izpostavljenih območjih. S hitrim testom Uprave RS za zaščito in reševanje preverite, ali zemeljski plaz grozi tudi vašemu domu in kako se lahko zaščitite.

Odločili ste se za skupno življenje v dvoje. Eno od pomembnih vprašanj, na katero boste morali najti odgovor je tudi: kaj bo moje, kaj bo tvoje in kaj bo najino.

»Pomivala sem tla, ko me je v spodnjem delu križa zagrabila tako močna bolečina, da mi je vzelo s sapo. Samo pokleknila sem in se nisem mogla več zravnati.« Če ste se že srečali z išiasom, poznate to bolečino. Toda ni vsaka bolečina v hrbtu išias.