O klubu
Ekipa
Ekipa članic
Tekmovanja
1B. DOL ženske
Galerija
Album Članice Album Razno Arhiv galerij
Dokumenti
Etični kodeks Pravila obnašanja in obveznosti Statut Disciplinski pravilnik Pravilnik o članstvu Pravilnik o varstvu osebnih podatkov Pristopna izjava za članstvo
O klubu Obišči nas
 

Vse tri točke na Ptuj

Objavljeno: 31. 10. 2019 - 13:32
Avtor: Tadeja Gregorec
Kategorija: Članice

Roto-Kema Puconci : ŽOK G.S.V. Ptuj  (0:3)

(16:25, 13:25, 19:25)

V četrtem krogu 1 B. lige za odbojkarice v sezoni 2019/20 sta se v naprej odigrani tekmi ob 19. uri pomerili domača ekipa ekipi Roto-Kema Puconci in gostujoča ekipa ŽOK G.S.V. Ptuj. Tekma se je končala v korist gostujočih igralk iz Ptuja z rezultatom 0:3 (-16,-13,-19)

 

Dvorana Zelena dvorana Puconci, gledalcev 70, sodnika Seifried Marko, Suljkanović Amir

 

Roto-Kema Puconci : Kovač Nina 12, Rakar Nina 8, Škraban Nela 2, Jeremič Ana 3, Pelcar Ana, Markov Alena 1, Šadl Tasia 4, Cigut Maja, Matis Gaia 1, Gjergjek Tina

ŽOK G.S.V. Ptuj : Horvat Lea, Oancea Anamaria 1, Vinkovič Dona 9, Tomanič Alida 1, Kovačec Lara 11, Škraban Iva 16, Stavbae Urška, Horvat Ana 13, Peternost Ana, Milošič Nika 9, Pignar Lara, Sužnik Karmina 

 

Začetek tekme je bil kar obetajoč za domačinke , kajti hitro so prišle v vodstvo z rezultatom 2:0. Vendar pa so se gostujoče igralke hitro približale, ter z dvema zaporednima blokoma Milošič Nike rezultat izenačile na 2:2. Sledila je serija napak nasprotnika in domače igralke so hitro povedle z rezultatom 2:4. V nadaljevanju so Ptujčanke z dobro igro na mreži in napadom Ive Škraban povedle z rezultatom 4:8. V kombinaciji slabega sprejem domačink, ter odličnega napada gostujoče ekipe so te nizale točko za točko, kar je bilo dovolj za varno vodstvo gostij z rezultatom 10:18. Sledila je serija izmenjave točk. Igralke iz ekipe Ptuj so dobile še točko, ko so jim Pucončanke pri rezultatu 13:22 odvzele servis. Sledila je serija treh zaporednih točk v korist domači ekipi, ki so zaostanek zmanjšale na 16:23. Vendar pa Ptujčankam zbranost ni popustila in prva zaključna žoga v prvem nizu je torej pripadala Ptujčankam. Prvi niz se je končal v njihov prid z rezultatom 16:25.

 

 

Začetek drugega niza je minil v izenačeni igri na obeh straneh mreže. Vendar pa so gostujoče igralke z odličnim servisom Done Vinkovič, ter uspešnim napadom kar hitro pobegnile z rezultatom, ter povedle pri rezultatu 4:10.  Sledila je serija izmenjanih  točk pri rezultatu 7:15. Zbranost Ptujčank ni popustila, kajti prišle so do vodstva 12 točk pri rezultatu 9:21, kar je bilo dovolj, da je domači trener zahteval odmor. Po polminutnem odmoru se razmerje moči na igrišču ni spremenilo, razlika je bila prevelika. Domačinke so morale priznati premoč gostujoči  ekipi, ki so z uspešnim blokom Milošič Nike povedle z 13:25.

 

Tretji niz so bolje odprle domačinke, ki so z dvema zaporednima napakama nasprotnic povedle z 2:0.  Vendar pa Ptujčankam zbranost ni popustila saj so prišle do vodstva dveh točk pri 5:7 in s tem so pripravile domačega trenerja, da je zahteval svoj prvi odmor v tretjem nizu. Sledila je napaka na servisu pri domačih, ter 2 uspešna bloka Horvat Ane in gostje so povedle pri rezultatu z 5:10 . Nato je sledil preobrat in domačinke so z uspešnim napadom Rakar Nine približale na točko zaostanka in rezultat na 10:10 izenačile. Po prekinitvi sta si ekipi izmenjali še točko preden so z zaporedjem v prednosti treh točk pri rezultatu 11:14 bile gostje.  V nadaljevanju niza so Ptujčanke z uspešnim servisom uspele povečati razliko pri rezultatu 15:22, ko je domači trener zahteval svoj drugi odmor v tretjem setu. Po polminutnem odmoru so domačinke uspele zmanjšati zaostanek na 19:24, vendar pa so morale priznati premoč gostujočim igralkam, ki so si zasluženo priborile tudi tretji niz.

 
Kema MureximAc-Profekt, prodaja in servis vozil d.o.o.TRANSPAK, podjetje za inženiring, procesno opremo in zastopstva d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.Občina PuconciCEROP d.o.o.Püngrad, Javno Komunalno Podjetje d.o.o.Teo - Ten, d.o.o., podjetje za proizvodnjo in trgovinoMegras, gradbeništvo in strojništvo d.o.o.IMO-REAL D.O.O.NOGRAD d.o.o.SAUBERMACHER - KOMUNALA Murska Sobota d.o.o.ROTO GROUP d.o.o.Animus d.o.o. - grafična delavnicaABC Maziva d.o.o.BTS Company d.o.o.CDC d.o.o.Krajevna skupnost PuconciMesser Slovenija
Sporočila sponzorjev:

Kot že ustaljeno vas vabimo k branju in deljenju naših najbolj svežih objav s svetovalnega portala Vse bo v redu s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Pri tem nas označite: na Facebooku smo kot Zavarovalnica Triglav, na Twitterju pa @TriglavGroup. Ne pozabite pa nas označiti tudi ob objavah vaših dosežkov, da vam lahko čestitamo.

Si znate odgovorili na vprašanje, kaj bi bilo s tistimi, ki jih imate najraje, če bi se vam zgodilo najhujše? Na novi spletni strani https://zivljenje.triglav.si najdete odgovore na vsa vprašanja o življenjskih zavarovanjih, na katera do sedaj niste našli pravega odgovora.

Preverite, pri katerih posegih obnove doma je treba za strokovni nasvet ali izračun zaprositi arhitekta, statika in strojnega inženirja. Posebno previdnost zahtevajo posegi v starejše objekte.

18 % prebivalstva v Sloveniji živi na plazovom izpostavljenih območjih. S hitrim testom Uprave RS za zaščito in reševanje preverite, ali zemeljski plaz grozi tudi vašemu domu in kako se lahko zaščitite.

Odločili ste se za skupno življenje v dvoje. Eno od pomembnih vprašanj, na katero boste morali najti odgovor je tudi: kaj bo moje, kaj bo tvoje in kaj bo najino.

»Pomivala sem tla, ko me je v spodnjem delu križa zagrabila tako močna bolečina, da mi je vzelo s sapo. Samo pokleknila sem in se nisem mogla več zravnati.« Če ste se že srečali z išiasom, poznate to bolečino. Toda ni vsaka bolečina v hrbtu išias.