O klubu
Ekipa
Ekipa članic
Tekmovanja
1B. DOL ženske
Galerija
Album Članice Album Razno Arhiv galerij
Dokumenti
Etični kodeks Pravila obnašanja in obveznosti Statut Disciplinski pravilnik Pravilnik o članstvu Pravilnik o varstvu osebnih podatkov Pristopna izjava za članstvo
O klubu Obišči nas
 

Zmaga prinesla zagotovljeno šesto mesto po rednem delu

Objavljeno: 26. 2. 2018 - 22:07
Avtor: Aleš Novak
Kategorija: Članice

Ljubljana : Roto-Kema Puconci 0:3

(21:25, 23:25, 21:25)

Foto: Gregor Čiček

V sedemnajstem krogu 1. DOL za ženske, sta se v soboto ob 19. uri pomerili domača ekipa Ljubljana in gostujoča ekipa Roto-Kema Puconci. Pucončanke so si z zmago zagotovile šesto mesto na lestvici po rednem delu.

ŠD Galjevica, 10. februar 2018, 50 gledalcev, sodnika: Stropnik in Skudnik

Ljubljana: Mojca Deželak 1, Liza Letnik 9, Tjaša Vlepič 5, Nika Čotar 10, L Nina Malešič, L Ana Torkar, Ana Vilfan 2, Tjaša Bobič, Kaja Dolenc, Anja Maček 16, Petra Flego 2

Roto-Kema Puconci: Zarja Kovač Šarčevič, Nuša Svetanič, Dona Vinkovič 3, C Angelina Ajnihar 5, Iva Škraban 12, Diana Oletič 7, Michelle Oletič, Adela Pintarič 9, Nina Kovač 14, L Veronika Mikl, L Tina Gjergjek

V prvem nizu so na servisu začele domače igralke iz ekipe Ljubljana, ki so dobile tudi prvo točko na tekmi. Gostujoče igralke iz ekipe Roto-Kema Puconci pa so rezultat takoj izenačile in prišle do vodstva 1:2. Ljubljančanke so rezultat na 2:2 izenačile, Pucončanke pa so jim servis takoj odvzele in prišle do vodstva 2:4. Domačinke so rezultat na 4:4 izenačile in prišle do vodstva pri rezultatu 5:4. Sledila je izmenjava točk in vodstvo domačink pri rezultatu 7:6. Gostje so rezultat na 7:7 izenačile, na prvi tehnični odmor v prvem nizu pa so se z minimalno prednostjo pri rezultatu 8:7 odpravile igralke iz ekipe Ljubljana. Po prvem tehničnem odmoru v prvem nizu, je točka pripadala igralkam iz ekipe Roto-Kema Puconci, ki so s tem rezultat na 8:8 izenačile. Naslednji dve točki sta pripadli domačinkam, ki so s tem bile v prednosti dveh točk pri rezultatu 10:8. Pucončanke so rezultat na 10:10 izenačile. Sledila je izmenjava točk in vodstvo igralk iz ekipe Ljubljana pri rezultatu 15:13. Gostje iz ekipe Roto-Kema so rezultat na 15:15 izenačile. Na drugi tehnični odmor v prvem nizu, so se gostje odpravile z minimalno prednostjo pri rezultatu 15:16. Po drugem tehničnem odmoru je nova točka pripadla Pucončankam. Pri rezultatu 15:18 je domači trener zahteval svoj prvi odmor v prvem nizu. Po zahtevanem odmoru je točka pripadla igralkam Ljubljane, ki so s tem zaostanek znižale na dve točki pri rezultatu 16:18. Igralke iz ekipe Roto-Kema so jim servis takoj odvzele in so z zaporedjem dveh točk pripravile domačega trenerja, da je pri rezultatu 16:20 zahteval še drugi odmor v prvem nizu. Po zahtevanem odmoru so točko dobile Ljubljančanke. Sledila je nova izmenjava točk in vodstvo Pucončank pri rezultatu 20:23. Prva zaključna žoga v prvem nizu je pripadla igralkam iz ekipe Roto-Kema Puconci pri rezultatu 21:24. Prvi niz se je zaključil z rezultatom 21:25 v korist gostujočih igralk.

Drugi niz so s točko odprle gostujoče igralke iz ekipe Roto-Kema Puconci, domače igralke iz ekipe Ljubljana pa so rezultat takoj izenačile. Sledila je izmenjava točk in prednost dveh točk Pucončank pri rezultatu 2:4. Domačinke so jim pri rezultatu 3:6 servis odvzele. Ekipi sta si izmenjali še točko, preden so se z novo točko gostij, pri rezultatu 4:8 dekleta odpravila na prvi tehnični odmor v drugem nizu. Po prvem tehničnem odmoru je točka pripadla Pucončankam, ki so s tem pripravile domačega trenerja, da je pri rezultatu 4:9 zahteval svoj prvi odmor v drugem nizu. Po zahtevanem odmoru so novo točko dobile gostje. Sledila je izmenjava točk in prednost šestih točk igralk iz ekipe Roto-Kema Puconci pri rezultatu 6:12. Po novi izmenjavi točk so gostje bile v prednosti sedmih točk pri rezultatu 8:15. Igralke iz ekipe Ljubljana so zaostanek pri rezultatu 11:15 znižale na štiri točke. Pri rezultatu 12:15 je kapetanka gostujoče ekipe zahtevala svoj prvi odmor v drugem nizu. Po zahtevanem odmoru so točko dobile Pucončanke, ki so se na drugi tehnični odmor pri rezultatu 12:16 odpravile z prednostjo štirih točk. Po drugem tehničnem odmoru je nova točka pripadla gostjam iz ekipe Roto-Kema Puconci. Ljubljančanke so jim pri rezultatu 13:17 servis odvzele in se pri rezultatu 17:18 približale na točko zaostanka. Rezultat so nato kasneje na 20:20 izenačile in prišle do vodstva 21:20. Pri rezultatu 22:20 je kapetanka gostujoče ekipe zahtevala svoj drugi odmor v drugem nizu. Po zahtevanem odmoru so točko dobile Pucončanke, ki so zaostanek s tem znižale na točko zaostanka pri rezultatu 22:21. Rezultat so na 22:22 izenačile in s tem pripravile trenerja domače ekipe, da je zahteval drugi odmor v drugem nizu. Po zahtevanem odmoru je nova točka igralk iz ekipe Roto-Kema pomenila vodstvo pri rezultatu 22:23. Prva zaključna žoga v drugem nizu je pripadla gostjam pri rezultatu 22:24. Drugi niz se je zaključil z rezultatom 23:25 v korist igralk iz ekipe Roto-Kema Puconci.

Tretji niz so s servisom in točko začele domače igralke iz ekipe Ljubljana, gostje iz ekipe Roto-Kema Puconci pa so rezultat takoj izenačile. Ekipi sta si izmenjali še točko, ko so do vodstva dveh točk prišle domače igralke pri rezultatu 4:2. Pucončanke so rezultat na 4:4 izenačile. Sledila je izmenjava točk in prednost dveh točk Ljubljančank pri rezultatu 7:5. Na prvi tehnični odmor v tretjem nizu so se igralke iz ekipe Ljubljana odpravile s prednostjo dveh točk pri rezultatu 8:6. Po prvem tehničnem odmoru v tretjem nizu je nova točka pripadla igralkam iz Ljubljane. Pri rezultatu 10:6 je kapetanka gostujoče ekipe zahtevala prvi odmor v tretjem nizu. Po zahtevanem odmoru so točko dobile igralke iz ekipe Ljubljana, ki so s tem bile v prednosti petih točk pri rezultatu 11:6. Pucončanke so niz nato prekinile in se približale na točko zaostanka pri rezultatu 11:10, ko je domači trener zahteval svoj prvi odmor v tretjem nizu. Po zahtevanem odmoru je točka pripadla domačinkam. Sledila je izmenjava točk in prednost treh točk domačink pri rezultatu 14:11. Ekipi sta si izmenjali še točko, preden so Pucončanke z nizom zaporedja rezultat na 15:15 izenačile. Na drugi tehnični odmor v tretjem nizu so se igralke iz ekipe Roto-Kema odpravile s točko prednosti pri rezultatu 15:16. Po drugem tehničnem odmoru je nova točka pripadla Pucončankam. Pri rezultatu 15:18 je trener domače ekipe zahteval svoj drugi odmor v tretjem nizu. Po zahtevanem odmoru je nova točka Pucončank pomenila vodstvo štirih točk pri rezultatu 15:19. Pucončanke so dobile še naslednji dve točki in so s tem prednost povišale na šest točk pri rezultatu 15:21. Ljubljančanke so jim servis pri rezultatu 16:21 odvzele in se približale na tri točke zaostanka pri rezultatu 19:22. Prva zaključna žoga v tretjem nizu je pripadla gostjam iz ekipe Roto-Kema Puconci pri rezultatu 20:24. Tretji niz se je končal z rezultatom 21:25 in s tem tudi tekma, ki se je končala z rezultatom 0:3 v korist igralk iz ekipe Roto-Kema Puconci.

Izjave:

Petra Flego, kapetanka Ljubljana: »Me smo šle v tekmo z željo, da bi zmagale. Na trenutke smo zaigrale dobro, na trenutke pa naredile preveč lastnih napak in to nas je stalo zmage.«

Veronika Mikl, libero Roto-Kema Puconci: »V Ljubljano smo šle po tri točke, kar nam je tudi uspelo. Sedaj smo se fiksno uvrstile na šesto mesto na lestvici, kar smo tudi pričakovale. Sedaj še upamo, da naslednjo soboto proti Ankaranu prav tako dobimo tri točke.«

 
Kema MureximAc-Profekt, prodaja in servis vozil d.o.o.TRANSPAK, podjetje za inženiring, procesno opremo in zastopstva d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.Občina PuconciCEROP d.o.o.Püngrad, Javno Komunalno Podjetje d.o.o.Teo - Ten, d.o.o., podjetje za proizvodnjo in trgovinoMegras, gradbeništvo in strojništvo d.o.o.IMO-REAL D.O.O.NOGRAD d.o.o.SAUBERMACHER - KOMUNALA Murska Sobota d.o.o.ROTO GROUP d.o.o.Animus d.o.o. - grafična delavnicaABC Maziva d.o.o.BTS Company d.o.o.CDC d.o.o.Krajevna skupnost PuconciMesser Slovenija
Sporočila sponzorjev:

Kot že ustaljeno vas vabimo k branju in deljenju naših najbolj svežih objav s svetovalnega portala Vse bo v redu s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Pri tem nas označite: na Facebooku smo kot Zavarovalnica Triglav, na Twitterju pa @TriglavGroup. Ne pozabite pa nas označiti tudi ob objavah vaših dosežkov, da vam lahko čestitamo.

Si znate odgovorili na vprašanje, kaj bi bilo s tistimi, ki jih imate najraje, če bi se vam zgodilo najhujše? Na novi spletni strani https://zivljenje.triglav.si najdete odgovore na vsa vprašanja o življenjskih zavarovanjih, na katera do sedaj niste našli pravega odgovora.

Preverite, pri katerih posegih obnove doma je treba za strokovni nasvet ali izračun zaprositi arhitekta, statika in strojnega inženirja. Posebno previdnost zahtevajo posegi v starejše objekte.

18 % prebivalstva v Sloveniji živi na plazovom izpostavljenih območjih. S hitrim testom Uprave RS za zaščito in reševanje preverite, ali zemeljski plaz grozi tudi vašemu domu in kako se lahko zaščitite.

Odločili ste se za skupno življenje v dvoje. Eno od pomembnih vprašanj, na katero boste morali najti odgovor je tudi: kaj bo moje, kaj bo tvoje in kaj bo najino.

»Pomivala sem tla, ko me je v spodnjem delu križa zagrabila tako močna bolečina, da mi je vzelo s sapo. Samo pokleknila sem in se nisem mogla več zravnati.« Če ste se že srečali z išiasom, poznate to bolečino. Toda ni vsaka bolečina v hrbtu išias.