O klubu
Ekipa in člani kluba
Ekipa članic Ekipa mladink Ekipa kadetinj Ekipa starejših deklic Ekipa male odbojke Ekipa mini odbojke
Tekmovanja
Članice - Zelena skupina Mladinke Kadetinje - B liga / sk. C Starejše deklice - B Liga - Sk. B Mala odbojka Mini odbojka - turnir 2F Pokal Slovenije
Galerija
Album razno Arhiv
Dokumenti
Etični kodeks Pravila obnašanja in obveznosti Statut Disciplinski pravilnik Pravilnik o članstvu Pravilnik o varstvu osebnih podatkov Pristopna izjava za članstvo
O klubu Obišči nas
 

Izjava za javnost in sponzorje

Objavljeno: 16. 5. 2019 - 11:40
Napisal: ŽOK Puconci
Kategorija: ŽOK Puconci

Izredni občni zbor društva, je dne 26.04.2019 v skladu z veljavnim statutom Ženskega odbojkarskega kluba Puconci izvolil novega zastopnika društva in člane upravnega odbora društva.


Izjava za javnost in sponzorje Puconci 16.05.2019

 

Osnovni in primarni cilj kluba ŽOK Puconci je tekmovati v 1. DOL. V upravnem odboru smo mnenja, da bomo ta cilj lahko dosegli le, če bomo kot športni klub, ki igra v prvi državni ligi, igralke nagrajevali in zaposlovali v skladu z veljavno zakonodajo in pod nadaljnjim predpogojem, da se jim nudi varno in stabilno športno okolje, ki jih bo motiviralo za to, da bodo svoje obveznosti po sklenjeni pogodbi izpolnjevale tako kakor se glasijo, pomeni predvsem, da bodo redno prihajale na treninge in zastopale klub na raznih tekmovanjih po svojih najboljših močeh.

Naš drugi najpomembnejši cilj je ponovna uvrstitev v 3. DOL in to že v sezoni 2019/2020, za kar sicer menimo, da imamo že dovolj igralk, kljub temu pa si želimo v svoje vrste privabiti tudi nove igralke, iz lokalnega okolja in od drugod. Menimo,da bi z dobrimi in atraktivnimi predstavami igralk ter organizacijo športnih prireditev, lahko ponovno oživeli veliko zanimanje lokalne in širše javnosti za ta izredno lep šport, saj opažamo, da je v zadnjem času to nekoliko upadlo. Trudili se bomo torej, da bi medse privabili nove igralke in to v vseh tekmovalnih selekcijah, ki so v klubu že organizirane, in ki še bodo. S povečanjem interesa za odbojko v lokalnem in širšem okolju, si bomo povečali prepoznavnost in si s tem nedvomno pridobili tudi nove podpornike in sponzorje. Seveda pa ne gre pozabiti obstoječe sponzorje in partnerje kluba, ki smo jim za ves doslej vložen trud izredno hvaležni in ki jih ravno zato, ker nameravamo resno slediti zadanim ciljem prosimo za nadaljnjo podporo in pomoč. Le na ta način si bomo namreč lahko zagotovili finančno zadostnost za vse to, kar imamo v načrtih za naslednje četrtletno obdobje.

Upravni odbor kluba si je zadal tudi svojo dolgoročno strateško vizijo. Najprej je potrebno opraviti razgovore z obstoječimi igralkami, dopolniti ekipo z novimi igralkami in dogovoriti sodelovanje s trenerji za naslednjo sezono. Pregledati je potrebno obstoječo dokumentacijo, opraviti sestanke s starši ostalih selekcij ter se medsebojno uskladiti z novimi člani upravnega odbora. Ciljev je dosti, oziroma dovolj; potrebno je le strniti vrste in pristopiti k njihovi uresničitvi.

Verjamemo, da bomo v naslednjih dneh, tednih in mesecih, ko se bodo snovale in dogovarjale ključne odločitve predstavljali verodostojnega sogovornika, vrednega naložbenega vlaganja, vrednega zaupanja in partnerja, kateri bo vložen kapital družbi bogato povrnil nazaj z dobrimi rezultati in nasmejanimi obrazi otrok.

O svojih aktivnostih vas bomo sproti obveščali.

Sestava novega Upravnega odbora ŽOK PUCONCI:
Renato Perša - predsednik in zakoniti zastopnik
Martina Zrinski Gönter - podpredsednica
Štefka Banko Špilak- tajnica
Štefan Sočič ml. - blagajnik
Sabina Sočič - Članica
Aleksandra Lang - Članica
Erik Horvat - Član
Jakob Zorkovič - Član
Danilo Janasik - Član
Robert Sočič - Član
Mirjana Zorkovič - Članica

S spoštovanjem !

UPRAVNI ODBOR
ŽOK PUCONCI
Renato Perša, predsednik

IZVORNI DOKUMENT (ŽOK Puconci - Izjava za javnost 16-05-2019.pdf)

 
ROTO GROUP d.o.o.Kema d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.Občina PuconciCEROP d.o.o.Elektronabava d.o.o.Malar Pi-Št, slikopleskarstvo in fasaderstvo, Štefan Pintarič s.p.Pomgrad - CP d. d.Okrepčevalnica laguna Simon Flisar s.p.Tiskarna aiP Praprotnik d.o.o.ABC Maziva d.o.o.BTS Company d.o.o.CDC d.o.o.Dengrad gradbeništvo Denis Rajbar s.p.Zavarovalnica GeneraliInstalacijski center KA-ELKrajevna skupnost PuconciSkupina PanvitaMesser SlovenijaAndrej Horvat S.P. - Trans BetonVTH Hack JožefNaravno zdravljenje Vito, Vitomir Ravnikar s.p.
Sporočila sponzorjev:

Kot že ustaljeno vas vabimo k branju in deljenju naših najbolj svežih objav s svetovalnega portala Vse bo v redu s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Pri tem nas označite: na Facebooku smo kot Zavarovalnica Triglav, na Twitterju pa @TriglavGroup. Ne pozabite pa nas označiti tudi ob objavah vaših dosežkov, da vam lahko čestitamo.

Si znate odgovorili na vprašanje, kaj bi bilo s tistimi, ki jih imate najraje, če bi se vam zgodilo najhujše? Na novi spletni strani https://zivljenje.triglav.si najdete odgovore na vsa vprašanja o življenjskih zavarovanjih, na katera do sedaj niste našli pravega odgovora.

Preverite, pri katerih posegih obnove doma je treba za strokovni nasvet ali izračun zaprositi arhitekta, statika in strojnega inženirja. Posebno previdnost zahtevajo posegi v starejše objekte.

18 % prebivalstva v Sloveniji živi na plazovom izpostavljenih območjih. S hitrim testom Uprave RS za zaščito in reševanje preverite, ali zemeljski plaz grozi tudi vašemu domu in kako se lahko zaščitite.

Odločili ste se za skupno življenje v dvoje. Eno od pomembnih vprašanj, na katero boste morali najti odgovor je tudi: kaj bo moje, kaj bo tvoje in kaj bo najino.

»Pomivala sem tla, ko me je v spodnjem delu križa zagrabila tako močna bolečina, da mi je vzelo s sapo. Samo pokleknila sem in se nisem mogla več zravnati.« Če ste se že srečali z išiasom, poznate to bolečino. Toda ni vsaka bolečina v hrbtu išias.

Pred jesenjo naj vas spet spomnimo, da delite naše nasvete s portala Vse bo v redu s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Pri tem nas označite: na Facebooku smo kot Zavarovalnica Triglav, na Twitterju pa @TriglavGroup.
Ob tem vas prosimo, da nas tudi vi označite ob svojih uspehih, da vam bomo lahko čestitali in se veselili z vami.

Ali imate sklenjeno avtomobilsko asistenco? Zakaj ne bi enako dobro poskrbeli tudi zase? Razlagamo, kaj je nezgodno zavarovanje z asistenco in kaj omogoča.

Res je, da ves čas poslušajo, toda če znate s pametnimi zvočniki upravljati »pametno«, so varni in uporabni pomočniki.

Kdaj kupiti in kdaj prodati? Kako se odločiti, katero delnico izbrati? Kaj odraža cena delnice? … Usvojite pet osnovnih naukov o poslovanju z delnicami.

Kje in kako se lahko s kolesom spustite čez drn in strn? Preverite, kaj svetuje Kolesarsko društvo Rajd.

Konec avgusta smo vas pozvali, da spremljate našo akcijo Očistimo gore na čiščenju Triglavskih podov in okolice Kredarice. Zahvaljujemo se vam, da ste podprli in delili našo zgodbo #ocistimoledenik na družbenih omrežjih. Vas zanima, kaj se je dogajalo pod Triglavom? Oglejte si kratek posnetek.

Te dni je v našem visokogorju pod okriljem Zavarovalnice Triglav, d.d. potekala akcija Čiščenje Triglavskega ledenika, za ohranjanje našega bisera.

Kljub težavnemu terenu, so nam tudi vremenski pogoji 28. in 29. avgusta služili, da smo lahko združili moči in se lotili zbiranja vsega, kar ne sodi v gore.

Prosimo vas, da delite informacije o poteku čistilne akcije širšega območja pod Triglavom in okolice Kredarice.

Najdete nas na Facebooku: facebook.com/ocistimogore, Instagramu @ocistimogore ali Twitterju @ocistimogore

Prosimo, da uporabite #ocistimogore in #ocistimoledenik.

Javni Wi-Fi
Na dopustu včasih ne gre brez uporabe javnega brezžičnega omrežja. Preverite nekaj ukrepov, da boste javni Wi-Fi uporabljali varneje.

Električni avti
Kaj pravita o nevarnosti vžiga pri električnih avtih in reševanju iz njih inovator in strokovnjak za električna vozila Andrej Pečjak in Boštjan Žagar, komandir Gasilske brigade Ljubljana?

Vstop prepovedan
Pridejo nepovabljeni in si pri vas ustvarijo svoj dom. Kako se znebiti mravelj, os, ščurkov in drugih nadlog?

Vodič po zavarovanjih za podjetnike
Eden izmed pogojev, ki jih mora podjetnik zagotoviti, da delo poteka normalno, je tudi varnost. Katera zavarovanja mu pri tem lahko pomagajo?

Dihalne tehnike
Atletinja Brigita Langerholc Žager predstavlja dihalne tehnike, ki pripomorejo k boljšemu telesnemu počutju in optimalnejši športni dejavnosti.

Čez dober mesec dni pa vabljeni na najboljšo tekaško prireditev jeseni – Triglav tek. Ste se že prijavili? Ker je v družbi lepše, smo teke in trase uredili tako, da lahko tečete s prijatelji ali svojimi bližnjimi, na teku Kuža Pazi celo z najmlajšimi. Vse informacije lahko najdete na FB dogodku Triglav tek, svojo tekaško vnemo pa delite s svojimi sledilci na instagramu pod oznako #triglavtek.

Luka Pušnik
direktor službe za korporativno komuniciranje

Facebook: Zavarovalnica Triglav :: Twitter @TriglavGroup

Piškotki na

×

Kaj so piškotki? @wikipedia


Piškotki tretjih oseb

"__cfduid" :: Funkcijski piškotek CDN storitve Cloudflare, ki pripomore k hitrejšemu in varnejšemu nalaganju spletnih vsebin. Podatki zbrani prek piškotka se ne uporabljajo za nadaljno obdelavo. :: Trajanje: 1 leto