O klubu
Ekipa
Ekipa članic
Tekmovanja
1B. DOL ženske
Galerija
Album Članice Album Razno Arhiv galerij
Dokumenti
Etični kodeks Pravila obnašanja in obveznosti Statut Disciplinski pravilnik Pravilnik o članstvu Pravilnik o varstvu osebnih podatkov Pristopna izjava za članstvo
O klubu Obišči nas
 

Dobra predstava kadetinj v domači dvorani

Objavljeno: 13. 3. 2018 - 22:14
Avtor: Aleš Novak
Kategorija: Kadetinje

Minulo nedeljo so naše kadetinje odigrale 4. krog v Zeleni Dvorani v Puconcih. Pomerile so se z ekipama Murania Lendava in ŽOK GSV Ptuj. Objavljamo rezultate, nekaj fotografij in izjavo trenerja.

Foto: Gregor Čiček

 

Kadetinje - ´B´ LIGA - skupina ´H´

4.krog - nedelja, 11.03.2018 - Zelena Dvorana Puconci

ŽOK Roto-Kema Puconci : Murania Lendava 2:0

(25:14, 26:24)

ŽOK GSV Ptuj : ŽOK Roto-Kema Puconci 0:2

(19:25, 15:25)

Izjava:

Renato Perša, trener Roto-Kema Puconci: »Današnja prva tekma, je bila pomembna iz dveh razlogov. Ne samo, da je bil to lokalni derbi, ampak je bila to tekma, ki je odločala o prvem mestu v tej skupini. V igro smo krenili odločni, da zmagamo to tekmo, ampak smo čez čas postali v igri napeti in smo padli, vendar so dekleta s svojimi izkušnjami potegnile prave poteze in na koncu tekmo pripeljale v svojo korist. V drugo tekmo smo šli sproščeno, ker smo vedeli, da se lahko zanesemo na svoje sposobnosti. Dekleta so imela pred sabo samo eno nalogo, da to tekmo zmagajo in sicer zato, ker za prvo mesto v skupini se ne igra ampak se ga osvaja in to sem jim pred tekmo tudi povedal. Dekleta so se zavedala tega dejstva in so na vso moč napadla že od vsega začetka. Proti koncu drugega niza so dobile priložnost tudi najmlajše in vse, ki so danes stopile na parket so pokazale vso krasoto svoje igre in vso krasoto tehničnih prvin. Vse čestitke dekletom in strokovnemu kadru, ki z mano skupaj dela v tem klubu, posebej Adeli Pintarič, ki opravlja tu tudi veliko delo. Hvaležen sem klubu, da sem lahko danes vodil to ekipo. S takim kadrom in s takim pristopom, ki ga imamo se ni potrebno bati za prihodnost v klubu.«

 
Kema MureximAc-Profekt, prodaja in servis vozil d.o.o.TRANSPAK, podjetje za inženiring, procesno opremo in zastopstva d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.Občina PuconciCEROP d.o.o.Püngrad, Javno Komunalno Podjetje d.o.o.Teo - Ten, d.o.o., podjetje za proizvodnjo in trgovinoMegras, gradbeništvo in strojništvo d.o.o.IMO-REAL D.O.O.NOGRAD d.o.o.SAUBERMACHER - KOMUNALA Murska Sobota d.o.o.ROTO GROUP d.o.o.Animus d.o.o. - grafična delavnicaABC Maziva d.o.o.BTS Company d.o.o.CDC d.o.o.Krajevna skupnost PuconciMesser Slovenija
Sporočila sponzorjev:

Kot že ustaljeno vas vabimo k branju in deljenju naših najbolj svežih objav s svetovalnega portala Vse bo v redu s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Pri tem nas označite: na Facebooku smo kot Zavarovalnica Triglav, na Twitterju pa @TriglavGroup. Ne pozabite pa nas označiti tudi ob objavah vaših dosežkov, da vam lahko čestitamo.

Si znate odgovorili na vprašanje, kaj bi bilo s tistimi, ki jih imate najraje, če bi se vam zgodilo najhujše? Na novi spletni strani https://zivljenje.triglav.si najdete odgovore na vsa vprašanja o življenjskih zavarovanjih, na katera do sedaj niste našli pravega odgovora.

Preverite, pri katerih posegih obnove doma je treba za strokovni nasvet ali izračun zaprositi arhitekta, statika in strojnega inženirja. Posebno previdnost zahtevajo posegi v starejše objekte.

18 % prebivalstva v Sloveniji živi na plazovom izpostavljenih območjih. S hitrim testom Uprave RS za zaščito in reševanje preverite, ali zemeljski plaz grozi tudi vašemu domu in kako se lahko zaščitite.

Odločili ste se za skupno življenje v dvoje. Eno od pomembnih vprašanj, na katero boste morali najti odgovor je tudi: kaj bo moje, kaj bo tvoje in kaj bo najino.

»Pomivala sem tla, ko me je v spodnjem delu križa zagrabila tako močna bolečina, da mi je vzelo s sapo. Samo pokleknila sem in se nisem mogla več zravnati.« Če ste se že srečali z išiasom, poznate to bolečino. Toda ni vsaka bolečina v hrbtu išias.