O klubu
Ekipa
Ekipa članic
Tekmovanja
1B. DOL ženske
Galerija
Album Članice Album Razno Arhiv galerij
Dokumenti
Etični kodeks Pravila obnašanja in obveznosti Statut Disciplinski pravilnik Pravilnik o članstvu Pravilnik o varstvu osebnih podatkov Pristopna izjava za članstvo
O klubu Obišči nas
 

Mini odbojka med 16 najboljših v državi

Objavljeno: 6. 2. 2018 - 21:50
Avtor: Aleš Novak
Kategorija: Mini in Mala odbojka

Minulo soboto so naše najmlajše igralke sodelovale na turnirju v Ljutomeru, kjer jim je uspelo potrditi uvrstitev med 16 najboljših ekip v državi. Pomerile so se z OK Ljutomer, Pohorje Volley Ruše in ŽOK Sobota. Objavljamo rezultate tekem, nekaj fotografij in komentar trenerja.

Foto: Petra Rogan

 

Mini Odbojka - turnir "2F"

sobota, 03.02.2018 - OŠ Ivan Cankar Ljutomer

OK Ljutomer : ŽOK Roto-Kema Puconci 0:3 (19:25, 04:25, 15:25)

ŽOK Roto-Kema Puconci : Pohorje Volley Ruše 3:0 (25:12, 25:02, 25:21)

ŽOK Sobota : ŽOK Roto-Kema Puconci 3:0 (25:16, 31:219, 25:18)

Izjava:

Renato Perša, trener: »Sobotni turnir mini odbojke v zasneženem in idiličnem okolju mesteca Ljutomer nam je prinesel zanesljivo uvrstitev med 16 najboljših ekip v Sloveniji. Rezultatsko smo bili z 3:0 boljši od gostiteljic OK Ljutomer (19, 04, 15) in gostij Pohorje Volley Ruše (12, 02, 21). Je pa za pravo borbo ponovno poskrbel lokalni derbi z ŽOK Sobota. Posebej razburljiv je bil drugi set v katerem smo stavili na vse ali nič in se v izmenjavajočem ritmu od 20 točke naprej borili za prevlado. Na koncu je ekipa nasprotnic v Titanskem boju slavila z 31:29. Navijači ene in druge ekipe na tribunah so poskrbeli za nepozabno vzdušje, dekleta na parketu pa so pokazale kar nekaj mojstrovin. Uspelo nam je izvesti kar nekaj napadalnih udarcev v skoku kar je tudi bil glavni cilj te tekme saj smo se že pred tem uvrstili v nadaljni krog. To je bila izvrstna trening tekma in dekleta so se izkazala z odliko. Čestitke igralkam za prikazano igro in zahvala navijačem in domačinom na nepozabnem vzdušju. Kdo so naše nasprotnice v naslednjem krogu še ni znano, saj ekipe iz Koroške v zasneženih tamkajšnjih razmerah niso uspele priti v Lendavo. Verjetno bo ta turnir odigran v prvem možnem terminu in takrat se bomo tudi veselili naših naslednjih nasprotnic.«

 
Kema MureximAc-Profekt, prodaja in servis vozil d.o.o.TRANSPAK, podjetje za inženiring, procesno opremo in zastopstva d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.Občina PuconciCEROP d.o.o.Püngrad, Javno Komunalno Podjetje d.o.o.Teo - Ten, d.o.o., podjetje za proizvodnjo in trgovinoMegras, gradbeništvo in strojništvo d.o.o.IMO-REAL D.O.O.NOGRAD d.o.o.SAUBERMACHER - KOMUNALA Murska Sobota d.o.o.ROTO GROUP d.o.o.Animus d.o.o. - grafična delavnicaABC Maziva d.o.o.BTS Company d.o.o.CDC d.o.o.Krajevna skupnost PuconciMesser Slovenija
Sporočila sponzorjev:

Kot že ustaljeno vas vabimo k branju in deljenju naših najbolj svežih objav s svetovalnega portala Vse bo v redu s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Pri tem nas označite: na Facebooku smo kot Zavarovalnica Triglav, na Twitterju pa @TriglavGroup. Ne pozabite pa nas označiti tudi ob objavah vaših dosežkov, da vam lahko čestitamo.

Si znate odgovorili na vprašanje, kaj bi bilo s tistimi, ki jih imate najraje, če bi se vam zgodilo najhujše? Na novi spletni strani https://zivljenje.triglav.si najdete odgovore na vsa vprašanja o življenjskih zavarovanjih, na katera do sedaj niste našli pravega odgovora.

Preverite, pri katerih posegih obnove doma je treba za strokovni nasvet ali izračun zaprositi arhitekta, statika in strojnega inženirja. Posebno previdnost zahtevajo posegi v starejše objekte.

18 % prebivalstva v Sloveniji živi na plazovom izpostavljenih območjih. S hitrim testom Uprave RS za zaščito in reševanje preverite, ali zemeljski plaz grozi tudi vašemu domu in kako se lahko zaščitite.

Odločili ste se za skupno življenje v dvoje. Eno od pomembnih vprašanj, na katero boste morali najti odgovor je tudi: kaj bo moje, kaj bo tvoje in kaj bo najino.

»Pomivala sem tla, ko me je v spodnjem delu križa zagrabila tako močna bolečina, da mi je vzelo s sapo. Samo pokleknila sem in se nisem mogla več zravnati.« Če ste se že srečali z išiasom, poznate to bolečino. Toda ni vsaka bolečina v hrbtu išias.