O klubu
Ekipa
Ekipa članic
Tekmovanja
1B. DOL ženske
Galerija
Album Članice Album Razno Arhiv galerij
Dokumenti
Etični kodeks Pravila obnašanja in obveznosti Statut Disciplinski pravilnik Pravilnik o članstvu Pravilnik o varstvu osebnih podatkov Pristopna izjava za članstvo
O klubu Obišči nas
 

Prvi krog mini odbojke

Objavljeno: 11. 12. 2017 - 22:01
Avtor: Aleš Novak
Kategorija: Mini in Mala odbojka

V soboto so sezono začele tudi naše najmlajše igralke. Igralke mini odbojke so se na turnirju v domači dvorani v Puconcih pomerile z ekipama ŽOK Sobota in ŽOK Ljutomer. Objavljamo rezultate obeh tekem in komentar trenerja.

Foto: Gregor Čiček

 

Mini odbojka - deklice - turnir "K"

1. krog - sobota, 09.12.2017 - Zelena dvorana Puconci

ŽOK Roto-Kema Puconci : ŽOK Sobota   1:2

(22:25, 22:25, 25:22)     

ŽOK Ljutomer : ŽOK Roto-Kema Puconci 1:2

(09:25, 07:25, 25:20)

 

Izjava:

Renato Perša, trener: »Dekleta mini odbojke so na sobotnem turnirju na prvi tekmi proti Murski Soboti pokazale malenkost manj kot sem pričakoval, vendar glede na dejstvo da na tej tekmi v prvem nizu nismo igrali s prvo postavo je rezultat kar dober. V prvem nizu smo se štirikrat "upecali" v mrežo in to tako malenkostno, da bi človek zlahka to spregledal le sokolje oko sodnika ne. Videl je vse mogoče in nemogoče. Ima tudi neizmeren občutek za čas saj je z natančnostjo atomske ure določil kdaj je bila žoga preveč zadržana in vržena. Res neverjetna sposobnost. Da pa ne bom zašel je res, da smo se v prvih dveh nizih sami premagali s preveč komunikacijskimi šumi med samo igro. Dokaz več za to je dejstvo, da je tretja ekipa potem premagala nasprotnikovo prvo. Z nekaj menjavami sicer, ampak kljub temu. Na drugi tekmi je na igrišče v prvem nizu stopila spremenjena postava, tudi druga je briljantno odigrala svoj niz. V tretjem nizu pri vodstvu nasprotnikov 11:3 je ponovno na parket stopila postava iz prvega niza, ujela nasprotnice in povedla, vendar smo proti koncu niza preizkusili napadalni udarec v skoku, tako imenovani smash udarec, ter do konca tvegali v tem elementu. Dekleta so preizkus izvrstno opravile z odliko. Čisto vse igralke si zaslužijo veliko pohvalo z pristopom na igrišču in ob njem. Izvrstno.«

 
Kema MureximAc-Profekt, prodaja in servis vozil d.o.o.TRANSPAK, podjetje za inženiring, procesno opremo in zastopstva d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.Občina PuconciCEROP d.o.o.Püngrad, Javno Komunalno Podjetje d.o.o.Teo - Ten, d.o.o., podjetje za proizvodnjo in trgovinoMegras, gradbeništvo in strojništvo d.o.o.IMO-REAL D.O.O.NOGRAD d.o.o.SAUBERMACHER - KOMUNALA Murska Sobota d.o.o.ROTO GROUP d.o.o.Animus d.o.o. - grafična delavnicaABC Maziva d.o.o.BTS Company d.o.o.CDC d.o.o.Krajevna skupnost PuconciMesser Slovenija
Sporočila sponzorjev:

Kot že ustaljeno vas vabimo k branju in deljenju naših najbolj svežih objav s svetovalnega portala Vse bo v redu s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Pri tem nas označite: na Facebooku smo kot Zavarovalnica Triglav, na Twitterju pa @TriglavGroup. Ne pozabite pa nas označiti tudi ob objavah vaših dosežkov, da vam lahko čestitamo.

Si znate odgovorili na vprašanje, kaj bi bilo s tistimi, ki jih imate najraje, če bi se vam zgodilo najhujše? Na novi spletni strani https://zivljenje.triglav.si najdete odgovore na vsa vprašanja o življenjskih zavarovanjih, na katera do sedaj niste našli pravega odgovora.

Preverite, pri katerih posegih obnove doma je treba za strokovni nasvet ali izračun zaprositi arhitekta, statika in strojnega inženirja. Posebno previdnost zahtevajo posegi v starejše objekte.

18 % prebivalstva v Sloveniji živi na plazovom izpostavljenih območjih. S hitrim testom Uprave RS za zaščito in reševanje preverite, ali zemeljski plaz grozi tudi vašemu domu in kako se lahko zaščitite.

Odločili ste se za skupno življenje v dvoje. Eno od pomembnih vprašanj, na katero boste morali najti odgovor je tudi: kaj bo moje, kaj bo tvoje in kaj bo najino.

»Pomivala sem tla, ko me je v spodnjem delu križa zagrabila tako močna bolečina, da mi je vzelo s sapo. Samo pokleknila sem in se nisem mogla več zravnati.« Če ste se že srečali z išiasom, poznate to bolečino. Toda ni vsaka bolečina v hrbtu išias.