O klubu
Ekipa
Ekipa članic
Tekmovanja
1B. DOL ženske
Galerija
Album Članice Album Razno Arhiv galerij
Dokumenti
Etični kodeks Pravila obnašanja in obveznosti Statut Disciplinski pravilnik Pravilnik o članstvu Pravilnik o varstvu osebnih podatkov Pristopna izjava za članstvo
O klubu Obišči nas
 

Uvrstitev starejših deklic v A ligo

Objavljeno: 19. 11. 2017 - 21:14
Avtor: Aleš Novak
Kategorija: Starejše deklice

Danes so dekleta iz ekipe starejših deklic odigrale četrti krog kvalifikacij, ki se je začel ob 10. uri na Dvojezični srednji šoli Lendava. Z obema zmagama so se uvrstile v A ligo. Za ta dosežek jim iskreno čestitamo. V članku je priloženih nekaj fotografij in izjava trenerja.

Foto: Gregor Čiček

 

Starejše deklice - kvalifikacije - skupina ´C´


4. krog - nedelja, 19.11.2017 - Dvojezična srednja šola, Lendava

ŽOK Roto-Kema Puconci - ŽOK Ljutomer 2:0
(25:10, 25:11)

ŽOK GSV Zava Ptuj - ŽOK Roto-Kema Puconci 0:2
(11:25, 15:25)

Foto: Gregor Čiček

Foto: Gregor Čiček

Lestvica:

Izjava:

Sebastijan Lenarčič, trener Kema Puconci:

»Starejše deklice so danes odigrale svoj zadnji turnir kvalifikacij, saj smo na zadnjem turnirju prosti. Z lahkoto smo premagali ekipi ŽOK Ljutomer in ŽOK GSV Zava Ptuj, obe z 2:0. S tem smo se že kot lani, uvrstili med 24 najboljših ekip v Sloveniji in bomo igrali v A ligi. Uspeh je še toliko večji, saj v prvi postavi igrajo tri igralke male odbojke. Same kvalifikacije smo končali z šestimi zmagami in dvema porazoma. Izgubili smo le dvakrat proti ekipi ŽOK Sobota, a smo jim tudi edini odvzeli niz. Čestitke igralkam ob tem uspehu.«

Foto: Gregor Čiček

 
Kema MureximAc-Profekt, prodaja in servis vozil d.o.o.TRANSPAK, podjetje za inženiring, procesno opremo in zastopstva d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.Občina PuconciCEROP d.o.o.Püngrad, Javno Komunalno Podjetje d.o.o.Teo - Ten, d.o.o., podjetje za proizvodnjo in trgovinoMegras, gradbeništvo in strojništvo d.o.o.IMO-REAL D.O.O.NOGRAD d.o.o.SAUBERMACHER - KOMUNALA Murska Sobota d.o.o.ROTO GROUP d.o.o.Animus d.o.o. - grafična delavnicaABC Maziva d.o.o.BTS Company d.o.o.CDC d.o.o.Krajevna skupnost PuconciMesser Slovenija
Sporočila sponzorjev:

Kot že ustaljeno vas vabimo k branju in deljenju naših najbolj svežih objav s svetovalnega portala Vse bo v redu s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Pri tem nas označite: na Facebooku smo kot Zavarovalnica Triglav, na Twitterju pa @TriglavGroup. Ne pozabite pa nas označiti tudi ob objavah vaših dosežkov, da vam lahko čestitamo.

Si znate odgovorili na vprašanje, kaj bi bilo s tistimi, ki jih imate najraje, če bi se vam zgodilo najhujše? Na novi spletni strani https://zivljenje.triglav.si najdete odgovore na vsa vprašanja o življenjskih zavarovanjih, na katera do sedaj niste našli pravega odgovora.

Preverite, pri katerih posegih obnove doma je treba za strokovni nasvet ali izračun zaprositi arhitekta, statika in strojnega inženirja. Posebno previdnost zahtevajo posegi v starejše objekte.

18 % prebivalstva v Sloveniji živi na plazovom izpostavljenih območjih. S hitrim testom Uprave RS za zaščito in reševanje preverite, ali zemeljski plaz grozi tudi vašemu domu in kako se lahko zaščitite.

Odločili ste se za skupno življenje v dvoje. Eno od pomembnih vprašanj, na katero boste morali najti odgovor je tudi: kaj bo moje, kaj bo tvoje in kaj bo najino.

»Pomivala sem tla, ko me je v spodnjem delu križa zagrabila tako močna bolečina, da mi je vzelo s sapo. Samo pokleknila sem in se nisem mogla več zravnati.« Če ste se že srečali z išiasom, poznate to bolečino. Toda ni vsaka bolečina v hrbtu išias.