O klubu
Ekipa in člani kluba
Ekipa članic Ekipa mladink Ekipa kadetinj Ekipa starejših deklic Ekipa male odbojke Ekipa mini odbojke
Tekmovanja
Članice - Zelena skupina Mladinke Kadetinje - B liga / sk. C Starejše deklice - B Liga - Sk. B Mala odbojka Mini odbojka - turnir 2F Pokal Slovenije
Galerija
Album razno Arhiv
Dokumenti
Etični kodeks Pravila obnašanja in obveznosti Statut Disciplinski pravilnik Pravilnik o članstvu Pravilnik o varstvu osebnih podatkov Pristopna izjava za članstvo
O klubu Obišči nas
 

Vse tri točke v Kamnik

Objavljeno: 10. 11. 2018 - 21:31
Napisal: Aleš Novak
Kategorija: Članice

Roto-Kema Puconci : Calcit Volley 0:3

(18:25, 27:29, 8:25)

V soboto 10.11.2018 ob 18. uri sta se v petem krogu 1A. DOL srečali domača ekipa Roto-Kema Puconci in gostujoča ekipa Calcit Volley. Zmage z rezultatom 0:3 so se na koncu veselile gostujoče igralke iz Kamnika.

Zelena dvorana Puconci, 100 gledalcev, sodnika: Marko Seifried, Smiljan Goznik

Roto-Kema Puconci: Nuša Svetanič, Dona Vinkovič 1, Iva Škraban 12, Kristina Kerbler 1, Diana Oletič 1, Ana Vilfan 5, Adela Pintarič 3, Tasia Šadl, Nina Kovač 10, Michelle Oletič, L Veronika Mikl, L Tina Gjergjek 

Calcit Volley: Nina Kotnik 10, Polona Marušič 2, Špela Marušič, Katja Mihalinec 8, Eva Pogačar 2, Olivera Kostić 16, L Leja Janežič, June Lucille Charuk 6, Tina Kaker 12, Anja Zorman

Prvi niz so s servisom odprle gostujoče igralke iz ekipe Calcit Volley, prva točka na tekmi pa je pripadla domačim igralkam iz ekipe Roto-Kema Puconci. Gostje so rezultat takoj izenačile in so nato prišle še do vodstva pri rezultatu 1:2. Sledila je kratka izmenjava točk in zaostanek treh točk Pucončank pri rezultatu 4:7. Domačinke so zaostanek pri rezultatu 5:7 znižale na dve točki. Sledila je nova izmenjava in pri rezultatu 11:13 enak zaostanek dveh točk. Pri rezultatu 12:16 je trener domače ekipe zahteval svoj prvi odmor v prvem nizu. Po zahtevanem odmoru je točka pripadla gostjam iz Kamnika, ki so prednost s tem povečale na pet točk pri rezultatu 12:17. Trener domače ekipe je pri rezultatu 12:18 zahteval nov odmor. Po zahtevanem odmoru je sledila izmenjava točk in zaostanek petih točk Pucončank pri rezultatu 15:20. Prva zaključna žoga v prvem nizu je pripadla gostjam iz ekipe Calcit Volley pri rezultatu 17:24. Prvi niz se je zaključil v korist igralk iz ekipe Calcit Volley z rezultatom 18:25.

Drugi niz so na servisu začele domače igralke iz ekipe Roto-Kema Puconci, prvo točko v drugem nizu pa so dobile gostujoče igralke iz ekipe Calcit Volley. Gostje iz Kamnika so dobile še naslednji dve točki, ko so do svoje prve v drugem nizu, pri rezultatu 1:3 prišla domača dekleta. Sledila je izmenjava točk in zaostanek štirih točk Pucončank pri rezultatu 4:8. Domačinke so nato prišle do zaporedja in so zaostanek znižale na točko pri rezultatu 7:8. Rezultat so nato na 9:9 izenačile. Ekipi sta si izmenjali še dve točki, ko so do vodstva pri rezultatu 12:11 prišle Pucončanke. Prednost so z blokom povečale na dve točki pri rezultatu 13:11 in s tem pripravile trenerja gostujoče ekipe, da je zahteval odmor. Po zahtevanem odmoru zbranost domačih igralk ni popustila saj so prednost povišale na tri točke pri rezultatu 14:11. Ekipi sta si izmenjali še točko, ko so domače igralke prišle do novega zaporedja in s tem do prednosti petih točk pri rezultatu 17:12. Pri rezultatu 17:12 je trener gostij zahteval nov odmor. Po zahtevanem odmoru so domače igralke odgovorile z odličnim asom, ter s tem prednost povišale na šest točk pri rezultatu 18:12. Pri rezultatu 18:14 je trener domače ekipe zahteval odmor. Odmor se mu je obrestoval, saj so točko po odmoru dobile domače igralke. Do zaporedja so nato prišle gostje iz Kamnika, ki so zaostanek pri rezultatu 19:16 znižale na tri točke. Zaostanek so pri rezultatu 20:18 znižale na dve točki. Pucončanke niso popustile in so prednost pri rezultatu 22:18 znova povišale na štiri točke. Igralke iz gostujoče ekipe Calcit Volley so zaostanek pri rezultatu 22:20 znova znižale na dve točki zaostanka. Pri rezultatu 22:21 je trener domače ekipe zahteval odmor. Po zahtevanem odmoru so gostje rezultat na 22:22 izenačile. Novo minimalno prednost so si pri rezultatu 23:22 izborile Pucončanke. Prva zaključna žoga v drugem nizu je pripadla domačinkam pri rezultatu 24:22.  Gostje so rezultat na 24:24 izenačile in s tem izsilile podaljšano igro v drugem nizu. Prvo prednost v drugem nizu so si pri 24:25 priigrale gostje iz Kamnika, domačinke pa so rezultat na 25:25 izenačile. Ekipi sta si nato izmenjali točko in novo prednost pri rezultatu 26:27 so si priigrale gostujoče igralke iz ekipe Calcit Volley, domače igralke iz ekipe Roto-Kema Puconci pa so rezultat na 27:27 znova izenačile. Drugi niz se je zaključil z rezultatom 27:29 v korist gostujoče ekipe.

V tretjem nizu so prvo žogo v igro poslala gostujoča dekleta iz ekipe Calcit Volley, ki so dobile tudi prvo točko v tretjem nizu. Gostje so dobile še naslednji dve točki in so s tem prednost povišale na tri točke pri rezultatu 0:3. Pri rezultatu 0:4 je trener domače ekipe zahteval odmor. Po zahtevanem odmoru so točko dobile gostje. Pri rezultatu 1:6 so prvo točko v tretjem nizu dobila domača dekleta iz ekipe Roto-Kema Puconci. Sledila je izmenjava točk in znižanje zaostanka Pucončank na štiri točke pri rezultatu 5:9. Gostujoče igralke iz Kamnika so nato prišla do zaporedja in pri rezultatu 5:14 je trener domače ekipe zahteval odmor. Po zahtevanem odmoru so gostje prednost povišale na deset točk pri rezultatu 5:15. Prednost so pri rezultatu 7:19 povišale na dvanajst točk. Prva zaključna žoga v tretjem nizu je pripadla igralkam iz ekipe Calcit Volley pri rezultatu 8:24. Tretji niz se je končal z rezultatom 8:25 v korist gostij in s tem tudi tekma, ki se je končala v korist gostujoče ekipe Calcit Volley z rezultatom 0:3.

Izjave:

Tin Vrabl, trener Roto-Kema Puconci: »Na današnji tekmi so punce znova pokazale, da se lahko kosamo z bilo katero ekipo, če odigramo kot vemo. Ne bom povedal, da Kamnik danes ni bil pravi, ampak, da smo mi bili pravi v drugem nizu, ko smo spet bili v prednosti v končnici in ga na koncu vseeno znova dali nasprotnicam. Čeprav bom mogoče malo grdo zdaj povedal ampak moram izpostavit, mojega prijatelja sodnika, ki je odsodil katastrofalno glede na to, da je mednarodni sodnik. To je bila žoga za 21:16. Nerad izpostavljam sodnike, ampak ne morem preko tega, da je obrnil celotno srečanje v korist gostij. Upam, da smo se iz tega kaj naučili in nam bo šola za naslednjič. Tretji niz se nam pa enako kot proti Novi KBM Branik ne sme zgodit, glede na to kakšen je bil rezultat v drugem.«

Gregor Rozman, trener Calcit Volley: »Pred današnjo tekmo je bil absolutni cilj, zmaga, ampak smo že od samega začetka vedeli, da ne bo lahko, ker ekipo Puconcev poznamo dobro že iz prejšnjih let in to se je lepo videlo v drugem nizu, ko smo ga s težavo v končnici dobili.«  

 
ROTO GROUP d.o.o.Kema d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.Občina PuconciCEROP d.o.o.Elektronabava d.o.o.Malar Pi-Št, slikopleskarstvo in fasaderstvo, Štefan Pintarič s.p.Pomgrad - CP d. d.Okrepčevalnica laguna Simon Flisar s.p.Tiskarna aiP Praprotnik d.o.o.ABC Maziva d.o.o.BTS Company d.o.o.CDC d.o.o.Dengrad gradbeništvo Denis Rajbar s.p.Zavarovalnica GeneraliInstalacijski center KA-ELKrajevna skupnost PuconciSkupina PanvitaMesser SlovenijaAndrej Horvat S.P. - Trans BetonVTH Hack JožefNaravno zdravljenje Vito, Vitomir Ravnikar s.p.
Sporočila sponzorjev:

Kot že ustaljeno vas vabimo k branju in deljenju naših najbolj svežih objav s svetovalnega portala Vse bo v redu s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Pri tem nas označite: na Facebooku smo kot Zavarovalnica Triglav, na Twitterju pa @TriglavGroup. Ne pozabite pa nas označiti tudi ob objavah vaših dosežkov, da vam lahko čestitamo.

Si znate odgovorili na vprašanje, kaj bi bilo s tistimi, ki jih imate najraje, če bi se vam zgodilo najhujše? Na novi spletni strani https://zivljenje.triglav.si najdete odgovore na vsa vprašanja o življenjskih zavarovanjih, na katera do sedaj niste našli pravega odgovora.

Preverite, pri katerih posegih obnove doma je treba za strokovni nasvet ali izračun zaprositi arhitekta, statika in strojnega inženirja. Posebno previdnost zahtevajo posegi v starejše objekte.

18 % prebivalstva v Sloveniji živi na plazovom izpostavljenih območjih. S hitrim testom Uprave RS za zaščito in reševanje preverite, ali zemeljski plaz grozi tudi vašemu domu in kako se lahko zaščitite.

Odločili ste se za skupno življenje v dvoje. Eno od pomembnih vprašanj, na katero boste morali najti odgovor je tudi: kaj bo moje, kaj bo tvoje in kaj bo najino.

»Pomivala sem tla, ko me je v spodnjem delu križa zagrabila tako močna bolečina, da mi je vzelo s sapo. Samo pokleknila sem in se nisem mogla več zravnati.« Če ste se že srečali z išiasom, poznate to bolečino. Toda ni vsaka bolečina v hrbtu išias.

Pred jesenjo naj vas spet spomnimo, da delite naše nasvete s portala Vse bo v redu s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Pri tem nas označite: na Facebooku smo kot Zavarovalnica Triglav, na Twitterju pa @TriglavGroup.
Ob tem vas prosimo, da nas tudi vi označite ob svojih uspehih, da vam bomo lahko čestitali in se veselili z vami.

Ali imate sklenjeno avtomobilsko asistenco? Zakaj ne bi enako dobro poskrbeli tudi zase? Razlagamo, kaj je nezgodno zavarovanje z asistenco in kaj omogoča.

Res je, da ves čas poslušajo, toda če znate s pametnimi zvočniki upravljati »pametno«, so varni in uporabni pomočniki.

Kdaj kupiti in kdaj prodati? Kako se odločiti, katero delnico izbrati? Kaj odraža cena delnice? … Usvojite pet osnovnih naukov o poslovanju z delnicami.

Kje in kako se lahko s kolesom spustite čez drn in strn? Preverite, kaj svetuje Kolesarsko društvo Rajd.

Konec avgusta smo vas pozvali, da spremljate našo akcijo Očistimo gore na čiščenju Triglavskih podov in okolice Kredarice. Zahvaljujemo se vam, da ste podprli in delili našo zgodbo #ocistimoledenik na družbenih omrežjih. Vas zanima, kaj se je dogajalo pod Triglavom? Oglejte si kratek posnetek.

Te dni je v našem visokogorju pod okriljem Zavarovalnice Triglav, d.d. potekala akcija Čiščenje Triglavskega ledenika, za ohranjanje našega bisera.

Kljub težavnemu terenu, so nam tudi vremenski pogoji 28. in 29. avgusta služili, da smo lahko združili moči in se lotili zbiranja vsega, kar ne sodi v gore.

Prosimo vas, da delite informacije o poteku čistilne akcije širšega območja pod Triglavom in okolice Kredarice.

Najdete nas na Facebooku: facebook.com/ocistimogore, Instagramu @ocistimogore ali Twitterju @ocistimogore

Prosimo, da uporabite #ocistimogore in #ocistimoledenik.

Javni Wi-Fi
Na dopustu včasih ne gre brez uporabe javnega brezžičnega omrežja. Preverite nekaj ukrepov, da boste javni Wi-Fi uporabljali varneje.

Električni avti
Kaj pravita o nevarnosti vžiga pri električnih avtih in reševanju iz njih inovator in strokovnjak za električna vozila Andrej Pečjak in Boštjan Žagar, komandir Gasilske brigade Ljubljana?

Vstop prepovedan
Pridejo nepovabljeni in si pri vas ustvarijo svoj dom. Kako se znebiti mravelj, os, ščurkov in drugih nadlog?

Vodič po zavarovanjih za podjetnike
Eden izmed pogojev, ki jih mora podjetnik zagotoviti, da delo poteka normalno, je tudi varnost. Katera zavarovanja mu pri tem lahko pomagajo?

Dihalne tehnike
Atletinja Brigita Langerholc Žager predstavlja dihalne tehnike, ki pripomorejo k boljšemu telesnemu počutju in optimalnejši športni dejavnosti.

Čez dober mesec dni pa vabljeni na najboljšo tekaško prireditev jeseni – Triglav tek. Ste se že prijavili? Ker je v družbi lepše, smo teke in trase uredili tako, da lahko tečete s prijatelji ali svojimi bližnjimi, na teku Kuža Pazi celo z najmlajšimi. Vse informacije lahko najdete na FB dogodku Triglav tek, svojo tekaško vnemo pa delite s svojimi sledilci na instagramu pod oznako #triglavtek.

Luka Pušnik
direktor službe za korporativno komuniciranje

Facebook: Zavarovalnica Triglav :: Twitter @TriglavGroup

Piškotki na

×

Kaj so piškotki? @wikipedia


Piškotki tretjih oseb

"__cfduid" :: Funkcijski piškotek CDN storitve Cloudflare, ki pripomore k hitrejšemu in varnejšemu nalaganju spletnih vsebin. Podatki zbrani prek piškotka se ne uporabljajo za nadaljno obdelavo. :: Trajanje: 1 leto