O klubu
Ekipa in člani kluba
Ekipa članic Ekipa kadetinj Ekipa starejših deklic
Tekmovanja
Članice - 1B. DOL Kadetinje - kval. / sk. B vzh. Starejše deklice - kval.2.liga / sk.A Pokal Slovenije
Galerija
Album razno Arhiv
Dokumenti
Etični kodeks Pravila obnašanja in obveznosti Statut Disciplinski pravilnik Pravilnik o članstvu Pravilnik o varstvu osebnih podatkov Pristopna izjava za članstvo
O klubu Obišči nas
 

1B. DOL ženske - 3.krog
Weiler Volley Zreče
vs.
Roto-Kema Puconci

sobota, 26.10.2019 ob 20:00
ŠD Zreče

1B. DOL ženske - 2.krog
ŽOK Triglav Kranj
vs.
Roto-Kema Puconci

3:0
(25:15, 25:13, 25:16)

 
 

Kategorija: ŽOK Puconci

Pozdravni nagovor pred novo sezono 2019-2020

Objavljeno: 9. 10. 2019 - 08:31
Napisal: ŽOK Puconci

Zvestim navijačem, simpatizerjem, donatorjem in sponzorjem kluba ŽOK Puconci, ter vsej ostali zainteresirani javnosti z velikim veseljem sporočamo, da smo se po 5 mesecih trdega dela uspeli pripraviti na pričetek udejstvovanja ekipe članic v 1B ženski odbojkarski ligi RS. Ekipa je v popolnosti prerojena in pomlajena,jedro igralk ki nas bodo zastopale je sestavljeno iz deklet, ki so z svojo vztrajnostjo, srčnostjo in zagnanostjo krasile sleherni trening, pridobile zaupanje prvega trenerja in izpolnile izredno težke naloge, ki so jim bile naložene. Nikomur izmed nas uspeh ni dan v roke, zavedamo se, da si je uspeh potrebno priboriti, saj se le ta nahaja vedno na vrhu - vrhu do koder ne vozi udobno dvigalo, v katerega bi se vsedli in se dali popeljati navzgor proti njemu. Pot do uspeha je tlakovana na treningih z prelitim znojem, bolečinami in tudi solzami. Vsemu temu smo bili priča v teh mesecih priprav, ko smo se povezovali in ustvarjali naš zdajšnji trenutek. V petek 11. oktobra 2019 Vas vljudno vabim, da nas od 19:00 naprej pridete vzpodbujat v Zeleno dvorano Puconci, ko se bomo v prvem kolu pomerili proti ekipi iz Kamnika Calcit Volley II. Na tribunah si želimo Vaše podpore, tembolj zato, ker se zavedamo da Vas potrebujemo, da potrebujemo sedmega igralca in da Vam pokažemo kaj zmoremo. Rezultata nihče ne more napovedati v naprej. Naj si bo to zmaga ali poraz, vsaka tekma je kot darilo v skrbno zaviti škatli. V škatli, za katero nikoli ne veš kaj se v njej skriva, dokler je ne odpreš in ne vidiš kaj je notri. Verjamem, da bomo ne glede na končni izid sleherne tekme v škatli našli zaklad športne borbenosti do konca zadnje točke v setu, bisere nesebične požrtvovalnosti ekipnega duha ovite v tančice hvaležnosti, da smo živi in da imamo priložnost biti del te zgodbe. Del zgodbe ekipe Roto-Kema Puconci v sezoni 2019-2020.

ŽOK Puconci

 

Tiskovna konferenca ŽOK Puconci

Objavljeno: 12. 6. 2019 - 17:01
Napisal: ŽOK Puconci

Izjava prvega trenerja ŽOK PUCONCI - Uroš Kovačec

Najprej bi rad izpostavil zahvalo vodstvu in upravnemu odboru kluba za zaupanje glavnega trenerja članske ekipe ŽOK Puconci. Po nekaj sestankih smo uspeli skupaj pregledati, poiskati ter začrtati določene načrtovane cilje, ki bodo vodile skozi novo tekmovalno sezono v 1.B DOL. Pred nami je nekaj poglavitnih okrepitev iz tujine, saj sta z nami na preizkušnji dve igralki iz Srbije (Ana Jeremić – Beograd in Alena Markov-Vršac), ki bosta pomembni okrepitvi na poziciji korektorja in organizatorja igre. Pred končno potrditvijo igralskega kadra potekajo še druge ključne aktivnosti za realizacijo jedra članske vrste, saj smo z željo po homogenosti ekipe aktivirali tudi potencialne igralke iz že znane selekcije Puconcev preteklih sezon in širše ter hkrati priključili določene igralke iz mlajših selekcij.

S pripravljalnim delom sezone bomo uradno začeli v drugi polovici avgusta, vendar bomo že v trenutni poletni sezoni izkoristili ligaški premor za izboljševanje ter nadgrajevanje določenih tehničnih prvin in prvotno posvetili čas mentalnim kompetencam in komunikaciji za potrebe simbioze celotnega teama. Slednje je ključno za motivacijo, doseganje zmagovalne miselnosti, izoblikovanja karakternih specifičnosti in posledično dviga celotne ravni igre.

Med drugim je potrebno poudariti vrhunske pogoje treniranja iz vidika obstoječe infrastrukture, dvorane in vso posredno opremo za treniranje, v kateri je tudi fitnes in konferenčna soba z IT podporo.

Prav tako bi se v okviru celotnega trenerskega kadra zahvalil tudi našim zvestim sponzorjem in seveda vsem privržencem, navijačem odbojkarskega kluba ŽOK Puconci, brez katerih ni možno soustvarjati zgodbe in uspehe v takšni organizaciji. Verjamem, da nas lahko v številčni prisotnosti in vnemo dodatno vzpodbudijo k dobremo vzdušju ter pripomorejo k odličnim rezultatom v sezoni 2019/2020. *Višje, hitreje, močneje…*


Izjava pomočnika in kondicijskega trenerja ŽOK PUCONCI - Miloš Bavec

Naj povem, da sem vesel te priložnosti , ki mi jo je ponudil odbojkarski klub iz Puconec. Po desetih letih dela z fanti sprejemam delo s puncami kot izziv, vem da je sam trening, karakteristika igre in psihologija specifična . Sem diplomant fakultete za šport in kot pomočnik trenerja namenim dopolniti celostno delo glavnega trenerja, še zlasti na področju kondicijske priprave igralk, s katerimi smo se tudi prvič sestali v ponedeljek. Nepoznana pa mi niso tudi področja fiziologije, psihologije, trenažnega procesa in kinezioterapije.
Upam, da se celoten tim poveže kot celota in zagotovi optimalno rast igralk, igre in kluba.


 

Izjava predsednika Upravnega odbora ŽOK PUCONCI - Renato Perša

V upravnem odboru si štejemo v veliko zadovoljstvo, da Vas lahko obvestimo o sestavi strokovne trenerske ekipe ŽOK PUCONCI za naslednjo sezono.
Treninge in ostale aktivnosti v zvezi z članicami 1.DOL in strategijo razvoja kluba v odbojkarskem smislu bo vodil naš novi prvi trener Uroš Kovačec. V smislu sledenja zadanih ciljev ima izdelane koncepte treniranja odbojkarjev, kateri prinašajo optimalne učinke na rezultate razvoja igralcev tako posamezno, kot tudi ekipno.
Kot športni ter psihološki motivator predstavlja za nas izredno pridobitev. V njegovem pristopu k trenažnim procesom je zaznati velik odmik od ustaljenih praks učenja odbojkarskih znanj, kar je očitno že v obrazlagi kot tudi v demonstraciji tehnike in strateških zamisli.

Njegov pomočnik in kondicijski trener Miloš Bavec za klub predstavlja pristop k novi dimenziji v trenažnih procesih; ter nas uvršča med peščico ženskih klubov Slovenije; kateri imamo ta sektor pokrit z strokovnjakom za to področje. Prepričan sem da se bodo prvi rezultati novega pristopa videli že na kondicijskih pripravah v avgustu.

Kar posebej veseli pa je dejstvo, da se bomo v zelo kratkem času lahko preselili na novo nastajajoča igrišča na mivki, opremljena z vrhunsko in najvarnejšo opremo FUNTEC. Prav tako smo v fazi registracije kluba za odbojko na mivki, tako da bomo lahko udejanjali zamisli in tekmovanja preko uradnih portalov in znotraj Odbojkarske zveze Slovenije.

Velika zahvala s strani Upravnega odbora ŽOK PUCONCI gre celotni občinski upravi in g. županu Ludvik Novak, kateri je še ne tako dolgo nazaj pazljivo prisluhnil našemu snovanju in katerega realizaciji se sedaj z velikim koraki že približujemo. Hvala staršem za dosedanjo potrpežljivost in vztrajnost da so z nami vztrajali tudi takrat ko nam je bilo izjemno težko. Toliko bolj, ker lahko sedaj z gotovostjo povemo, da smo na dobro poti in se z iskrenim srcem veselimo vsega kar je še pred nami.

Predstavitev prvega trenerja Uroš Kovačec

Objavljeno: 7. 6. 2019 - 09:00
Napisal: ŽOK Puconci

Uroš Kovačec
Uroš Kovačec

V upravnem odboru ŽOK Puconci si štejemo v veliko zadovoljstvo, da Vas lahko obvestimo o prvem testiranju članic bodoče prve ekipe v 1.DOL. Trening bo v ponedeljek 10. junija od 18:00 do 20:00 v Zeleni dvorani, kjer ga bo vodil novi, prvi trener Uroš Kovačec, nekdanji igralec in organizator igre soboškega prvoligaša (takratni OK Galex-Mir). Uroš je v zadnji sezoni bil trener selekcije kadetov in mladincev pri OK Panvita Pomgrad in z njimi v obeh selekcijah dosegel uvrstitev na finalni turnir najboljših ekip v Sloveniji. V predstavitvi nam je prikazal določene koncepte treniranja odbojkarjev, kateri prinašajo optimalne učinke na rezultate razvoja igralcev posamezno, kot tudi ekipno. Je športni ter psihološki motivator in predstavlja za nas izredno pridobitev. S tehnološko podprtim pristopom k trenažnim procesom je bilo pri predstavitvi zaznati odmik od ustaljenih praks učenja odbojkarskih veščin in v upravnem odboru smo prepričani, da bodo z njim najprej zelo zadovoljne igralke, starši, naši sponzorji ter ostali podporniki vključno z našo zvesto publiko. Zelo smo veseli, da smo se po dolgih pogovorih uspeli dogovoriti za sodelovanje.

Alena Markov

Alena Markov

Ana Jeremić

Ana Jeremič

Prve okrepitve Na treningu boste lahko spoznali tudi načrtovane okrepitve, v katero sta zaenkrat vključeni dve igralki iz Srbije in sicer; podajalka Alena Markov iz Vršca in korektorica Ana Jeremić iz Beograda. Ob tej priložnosti jima izrekamo dobrodošlico v klub in naše prelepo Prekmurje.


 
ROTO GROUP d.o.o.Kema d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.Občina PuconciCEROP d.o.o.Elektronabava d.o.o.Malar Pi-Št, slikopleskarstvo in fasaderstvo, Štefan Pintarič s.p.Pomgrad - CP d. d.Okrepčevalnica laguna Simon Flisar s.p.Tiskarna aiP Praprotnik d.o.o.ABC Maziva d.o.o.BTS Company d.o.o.CDC d.o.o.Dengrad gradbeništvo Denis Rajbar s.p.Zavarovalnica GeneraliInstalacijski center KA-ELKrajevna skupnost PuconciSkupina PanvitaMesser SlovenijaAndrej Horvat S.P. - Trans BetonVTH Hack JožefNaravno zdravljenje Vito, Vitomir Ravnikar s.p.
Sporočila sponzorjev:

Kot že ustaljeno vas vabimo k branju in deljenju naših najbolj svežih objav s svetovalnega portala Vse bo v redu s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Pri tem nas označite: na Facebooku smo kot Zavarovalnica Triglav, na Twitterju pa @TriglavGroup. Ne pozabite pa nas označiti tudi ob objavah vaših dosežkov, da vam lahko čestitamo.

Si znate odgovorili na vprašanje, kaj bi bilo s tistimi, ki jih imate najraje, če bi se vam zgodilo najhujše? Na novi spletni strani https://zivljenje.triglav.si najdete odgovore na vsa vprašanja o življenjskih zavarovanjih, na katera do sedaj niste našli pravega odgovora.

Preverite, pri katerih posegih obnove doma je treba za strokovni nasvet ali izračun zaprositi arhitekta, statika in strojnega inženirja. Posebno previdnost zahtevajo posegi v starejše objekte.

18 % prebivalstva v Sloveniji živi na plazovom izpostavljenih območjih. S hitrim testom Uprave RS za zaščito in reševanje preverite, ali zemeljski plaz grozi tudi vašemu domu in kako se lahko zaščitite.

Odločili ste se za skupno življenje v dvoje. Eno od pomembnih vprašanj, na katero boste morali najti odgovor je tudi: kaj bo moje, kaj bo tvoje in kaj bo najino.

»Pomivala sem tla, ko me je v spodnjem delu križa zagrabila tako močna bolečina, da mi je vzelo s sapo. Samo pokleknila sem in se nisem mogla več zravnati.« Če ste se že srečali z išiasom, poznate to bolečino. Toda ni vsaka bolečina v hrbtu išias.

Pred jesenjo naj vas spet spomnimo, da delite naše nasvete s portala Vse bo v redu s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Pri tem nas označite: na Facebooku smo kot Zavarovalnica Triglav, na Twitterju pa @TriglavGroup.
Ob tem vas prosimo, da nas tudi vi označite ob svojih uspehih, da vam bomo lahko čestitali in se veselili z vami.

Ali imate sklenjeno avtomobilsko asistenco? Zakaj ne bi enako dobro poskrbeli tudi zase? Razlagamo, kaj je nezgodno zavarovanje z asistenco in kaj omogoča.

Res je, da ves čas poslušajo, toda če znate s pametnimi zvočniki upravljati »pametno«, so varni in uporabni pomočniki.

Kdaj kupiti in kdaj prodati? Kako se odločiti, katero delnico izbrati? Kaj odraža cena delnice? … Usvojite pet osnovnih naukov o poslovanju z delnicami.

Kje in kako se lahko s kolesom spustite čez drn in strn? Preverite, kaj svetuje Kolesarsko društvo Rajd.

Konec avgusta smo vas pozvali, da spremljate našo akcijo Očistimo gore na čiščenju Triglavskih podov in okolice Kredarice. Zahvaljujemo se vam, da ste podprli in delili našo zgodbo #ocistimoledenik na družbenih omrežjih. Vas zanima, kaj se je dogajalo pod Triglavom? Oglejte si kratek posnetek.

Te dni je v našem visokogorju pod okriljem Zavarovalnice Triglav, d.d. potekala akcija Čiščenje Triglavskega ledenika, za ohranjanje našega bisera.

Kljub težavnemu terenu, so nam tudi vremenski pogoji 28. in 29. avgusta služili, da smo lahko združili moči in se lotili zbiranja vsega, kar ne sodi v gore.

Prosimo vas, da delite informacije o poteku čistilne akcije širšega območja pod Triglavom in okolice Kredarice.

Najdete nas na Facebooku: facebook.com/ocistimogore, Instagramu @ocistimogore ali Twitterju @ocistimogore

Prosimo, da uporabite #ocistimogore in #ocistimoledenik.

Piškotki na

×

Kaj so piškotki? @wikipedia


Piškotki tretjih oseb

"__cfduid" :: Funkcijski piškotek CDN storitve Cloudflare, ki pripomore k hitrejšemu in varnejšemu nalaganju spletnih vsebin. Podatki zbrani prek piškotka se ne uporabljajo za nadaljno obdelavo. :: Trajanje: 1 leto