O klubu
Ekipa in člani kluba
Ekipa članic Ekipa kadetinj Ekipa starejših deklic
Tekmovanja
Članice - 1B. DOL Kadetinje - kval. / sk. B vzh. Starejše deklice - kval.2.liga / sk.A Pokal Slovenije
Galerija
Album razno Arhiv
Dokumenti
Etični kodeks Pravila obnašanja in obveznosti Statut Disciplinski pravilnik Pravilnik o članstvu Pravilnik o varstvu osebnih podatkov Pristopna izjava za članstvo
O klubu Obišči nas
 

1B. DOL ženske - 6.krog
Roto-Kema Puconci
vs.
ŽOK Ljutomer

četrtek, 14.11.2019 ob 19:00
Zelena dvorana Puconci

1B. DOL ženske - 5.krog
OD Krim
vs.
Roto-Kema Puconci

3:0
(25:22,25:18,25:23)

 
 

Kategorija: ŽOK Puconci

Mini olimpijada

Objavljeno: 22. 5. 2019 - 10:13
Napisal: ŽOK Puconci

Športna zveza Puconci v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije
in OŠ Puconci organizira MINI OLIMPIJADO.

MINI OLIMPIJADA bo

v soboto, 25. 5. 2019 od 10. do 12. ure

na igrišču pri OŠ Puconci.

Komu je Mini olimpijada namenjena?

Mini olimpijada je namenjena otrokom med 4. in 9. letom starosti.

 

Kateri olimpijski simboli so predstavljeni na Mini olimpijadi? 

Olimpijska zastava, olimpijska bakla, olimpijska zaprisega športnika in olimpijska himna.

 

Program Mini olimpijade

Potekal bo pravi olimpijski protokol:

  • dvig zastave,
  • prisega,
  • mimohod,
  • prižig ognja,
  • predstavitev športov
  • športne igre.

Vsi sodelujoči na športnih aktivnostih so zmagovalci in bodo prejeli priznanja, ki jih pripravlja Olimpijski komite Slovenije.

Poleg predstavitve športnih klubov in društev, se bo predstavil tudi učitelj Jure Kuhar v vlogi nekdanjega vrhunskega športnika.

Športna zveza Puconci in OŠ Puconci želimo čim več otrok vzpodbuditi k športnim aktivnostim, zato vas vabimo, da se nam pridružite in tekmujete z nami v športnih izzivih.


Športna zveza Puconci

 

Izjava za javnost in sponzorje

Objavljeno: 16. 5. 2019 - 11:40
Napisal: ŽOK Puconci

Izredni občni zbor društva, je dne 26.04.2019 v skladu z veljavnim statutom Ženskega odbojkarskega kluba Puconci izvolil novega zastopnika društva in člane upravnega odbora društva.


Izjava za javnost in sponzorje Puconci 16.05.2019

 

Osnovni in primarni cilj kluba ŽOK Puconci je tekmovati v 1. DOL. V upravnem odboru smo mnenja, da bomo ta cilj lahko dosegli le, če bomo kot športni klub, ki igra v prvi državni ligi, igralke nagrajevali in zaposlovali v skladu z veljavno zakonodajo in pod nadaljnjim predpogojem, da se jim nudi varno in stabilno športno okolje, ki jih bo motiviralo za to, da bodo svoje obveznosti po sklenjeni pogodbi izpolnjevale tako kakor se glasijo, pomeni predvsem, da bodo redno prihajale na treninge in zastopale klub na raznih tekmovanjih po svojih najboljših močeh.

Naš drugi najpomembnejši cilj je ponovna uvrstitev v 3. DOL in to že v sezoni 2019/2020, za kar sicer menimo, da imamo že dovolj igralk, kljub temu pa si želimo v svoje vrste privabiti tudi nove igralke, iz lokalnega okolja in od drugod. Menimo,da bi z dobrimi in atraktivnimi predstavami igralk ter organizacijo športnih prireditev, lahko ponovno oživeli veliko zanimanje lokalne in širše javnosti za ta izredno lep šport, saj opažamo, da je v zadnjem času to nekoliko upadlo. Trudili se bomo torej, da bi medse privabili nove igralke in to v vseh tekmovalnih selekcijah, ki so v klubu že organizirane, in ki še bodo. S povečanjem interesa za odbojko v lokalnem in širšem okolju, si bomo povečali prepoznavnost in si s tem nedvomno pridobili tudi nove podpornike in sponzorje. Seveda pa ne gre pozabiti obstoječe sponzorje in partnerje kluba, ki smo jim za ves doslej vložen trud izredno hvaležni in ki jih ravno zato, ker nameravamo resno slediti zadanim ciljem prosimo za nadaljnjo podporo in pomoč. Le na ta način si bomo namreč lahko zagotovili finančno zadostnost za vse to, kar imamo v načrtih za naslednje četrtletno obdobje.

Upravni odbor kluba si je zadal tudi svojo dolgoročno strateško vizijo. Najprej je potrebno opraviti razgovore z obstoječimi igralkami, dopolniti ekipo z novimi igralkami in dogovoriti sodelovanje s trenerji za naslednjo sezono. Pregledati je potrebno obstoječo dokumentacijo, opraviti sestanke s starši ostalih selekcij ter se medsebojno uskladiti z novimi člani upravnega odbora. Ciljev je dosti, oziroma dovolj; potrebno je le strniti vrste in pristopiti k njihovi uresničitvi.

Verjamemo, da bomo v naslednjih dneh, tednih in mesecih, ko se bodo snovale in dogovarjale ključne odločitve predstavljali verodostojnega sogovornika, vrednega naložbenega vlaganja, vrednega zaupanja in partnerja, kateri bo vložen kapital družbi bogato povrnil nazaj z dobrimi rezultati in nasmejanimi obrazi otrok.

O svojih aktivnostih vas bomo sproti obveščali.

Sestava novega Upravnega odbora ŽOK PUCONCI:
Renato Perša - predsednik in zakoniti zastopnik
Martina Zrinski Gönter - podpredsednica
Štefka Banko Špilak- tajnica
Štefan Sočič ml. - blagajnik
Sabina Sočič - Članica
Aleksandra Lang - Članica
Erik Horvat - Član
Jakob Zorkovič - Član
Danilo Janasik - Član
Robert Sočič - Član
Mirjana Zorkovič - Članica

S spoštovanjem !

UPRAVNI ODBOR
ŽOK PUCONCI
Renato Perša, predsednik

IZVORNI DOKUMENT (ŽOK Puconci - Izjava za javnost 16-05-2019.pdf)

Slovenke drugič na evropsko prvenstvo

Objavljeno: 10. 1. 2019 - 22:47
Napisal: Aleš Novak

Slovenska ženska odbojkarska reprezetanca si je včeraj z zmago proti Izraelu zagotovila drugi nastop na evropskih prvenstvih. Slovenke so kvalifikacije zaključile s štirimi zmagami in dvema porazoma, prvič pa so na evropskem prvenstvu naša dekleta nastopila leta 2015, ko so osvojila 16. mesto. Na ta uspeh deklet smo ponosni, še posebej na našo Veroniko Mikl, ki igra na poziciji libera. Za ta uspeh ji iz srca čestitamo in ji želimo, da bo še v prihodnje uspešno dosegala zadane cilje.


 
ROTO GROUP d.o.o.Kema d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.Občina PuconciCEROP d.o.o.Elektronabava d.o.o.Malar Pi-Št, slikopleskarstvo in fasaderstvo, Štefan Pintarič s.p.Pomgrad - CP d. d.Okrepčevalnica laguna Simon Flisar s.p.Tiskarna aiP Praprotnik d.o.o.ABC Maziva d.o.o.BTS Company d.o.o.CDC d.o.o.Dengrad gradbeništvo Denis Rajbar s.p.Zavarovalnica GeneraliInstalacijski center KA-ELKrajevna skupnost PuconciSkupina PanvitaMesser SlovenijaAndrej Horvat S.P. - Trans BetonVTH Hack JožefNaravno zdravljenje Vito, Vitomir Ravnikar s.p.
Sporočila sponzorjev:

Kot že ustaljeno vas vabimo k branju in deljenju naših najbolj svežih objav s svetovalnega portala Vse bo v redu s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Pri tem nas označite: na Facebooku smo kot Zavarovalnica Triglav, na Twitterju pa @TriglavGroup. Ne pozabite pa nas označiti tudi ob objavah vaših dosežkov, da vam lahko čestitamo.

Si znate odgovorili na vprašanje, kaj bi bilo s tistimi, ki jih imate najraje, če bi se vam zgodilo najhujše? Na novi spletni strani https://zivljenje.triglav.si najdete odgovore na vsa vprašanja o življenjskih zavarovanjih, na katera do sedaj niste našli pravega odgovora.

Preverite, pri katerih posegih obnove doma je treba za strokovni nasvet ali izračun zaprositi arhitekta, statika in strojnega inženirja. Posebno previdnost zahtevajo posegi v starejše objekte.

18 % prebivalstva v Sloveniji živi na plazovom izpostavljenih območjih. S hitrim testom Uprave RS za zaščito in reševanje preverite, ali zemeljski plaz grozi tudi vašemu domu in kako se lahko zaščitite.

Odločili ste se za skupno življenje v dvoje. Eno od pomembnih vprašanj, na katero boste morali najti odgovor je tudi: kaj bo moje, kaj bo tvoje in kaj bo najino.

»Pomivala sem tla, ko me je v spodnjem delu križa zagrabila tako močna bolečina, da mi je vzelo s sapo. Samo pokleknila sem in se nisem mogla več zravnati.« Če ste se že srečali z išiasom, poznate to bolečino. Toda ni vsaka bolečina v hrbtu išias.

Pred jesenjo naj vas spet spomnimo, da delite naše nasvete s portala Vse bo v redu s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Pri tem nas označite: na Facebooku smo kot Zavarovalnica Triglav, na Twitterju pa @TriglavGroup.
Ob tem vas prosimo, da nas tudi vi označite ob svojih uspehih, da vam bomo lahko čestitali in se veselili z vami.

Ali imate sklenjeno avtomobilsko asistenco? Zakaj ne bi enako dobro poskrbeli tudi zase? Razlagamo, kaj je nezgodno zavarovanje z asistenco in kaj omogoča.

Res je, da ves čas poslušajo, toda če znate s pametnimi zvočniki upravljati »pametno«, so varni in uporabni pomočniki.

Kdaj kupiti in kdaj prodati? Kako se odločiti, katero delnico izbrati? Kaj odraža cena delnice? … Usvojite pet osnovnih naukov o poslovanju z delnicami.

Kje in kako se lahko s kolesom spustite čez drn in strn? Preverite, kaj svetuje Kolesarsko društvo Rajd.

Konec avgusta smo vas pozvali, da spremljate našo akcijo Očistimo gore na čiščenju Triglavskih podov in okolice Kredarice. Zahvaljujemo se vam, da ste podprli in delili našo zgodbo #ocistimoledenik na družbenih omrežjih. Vas zanima, kaj se je dogajalo pod Triglavom? Oglejte si kratek posnetek.

Te dni je v našem visokogorju pod okriljem Zavarovalnice Triglav, d.d. potekala akcija Čiščenje Triglavskega ledenika, za ohranjanje našega bisera.

Kljub težavnemu terenu, so nam tudi vremenski pogoji 28. in 29. avgusta služili, da smo lahko združili moči in se lotili zbiranja vsega, kar ne sodi v gore.

Prosimo vas, da delite informacije o poteku čistilne akcije širšega območja pod Triglavom in okolice Kredarice.

Najdete nas na Facebooku: facebook.com/ocistimogore, Instagramu @ocistimogore ali Twitterju @ocistimogore

Prosimo, da uporabite #ocistimogore in #ocistimoledenik.

Piškotki na

×

Kaj so piškotki? @wikipedia


Piškotki tretjih oseb

"__cfduid" :: Funkcijski piškotek CDN storitve Cloudflare, ki pripomore k hitrejšemu in varnejšemu nalaganju spletnih vsebin. Podatki zbrani prek piškotka se ne uporabljajo za nadaljno obdelavo. :: Trajanje: 1 leto