O klubu
Ekipa in člani kluba
Ekipa članic Ekipa kadetinj Ekipa starejših deklic
Tekmovanja
Članice - 1B. DOL Kadetinje - kval. / sk. B vzh. Starejše deklice - kval.2.liga / sk.A Pokal Slovenije
Galerija
Album razno Arhiv
Dokumenti
Etični kodeks Pravila obnašanja in obveznosti Statut Disciplinski pravilnik Pravilnik o članstvu Pravilnik o varstvu osebnih podatkov Pristopna izjava za članstvo
O klubu Obišči nas
 

1B. DOL ženske - 6.krog
Roto-Kema Puconci
vs.
ŽOK Ljutomer

četrtek, 14.11.2019 ob 19:00
Zelena dvorana Puconci

1B. DOL ženske - 5.krog
OD Krim
vs.
Roto-Kema Puconci

3:0
(25:22,25:18,25:23)

 
 

Kategorija: ŽOK Puconci

Rezultati male odbojke in komentar sobotnih tekem

Objavljeno: 26. 11. 2017 - 12:45
Napisal: Aleš Novak

V soboto 25. novembra je v Zeleni dvorani v Puconcih potekal 2. krog male odbojke. Naša dekleta so na obeh tekmah zmagale. Priloženih je nekaj fotografij in komentar trenerja za vse sobotne tekme.

Foto: Gregor Čiček

Foto: Gregor Čiček

Mala odbojka - deklice - prvi del - Pomurje

2. krog - sobota, 25. november 2017 - Zelena dvorana Puconci

ŽOK Roto-Kema Puconci - ŽOK Ljutomer 2:0
(25:11, 25:18)

ŽOK Sobota - ŽOK Roto-Kema Puconci 0:2
(07:25, 21:25)

Foto: Gregor Čiček

Lestvica:

Izjava:

Lenarčič Sebastijan, trener Kema Puconci:

»Članice so, kot je omenila tudi Angelina, odigrale kolikor je bilo potrebno. Z igro nisem bil najbolj zadovoljen, pričakoval sem veliko lažjo zmago glede na ekipo Ljubljane. Je pa tudi res, da smo psihološko mogoče malo padli po sredini tekmi, ko smo izgubili s 3:1 proti ekipi GSV Zava Ptuj. Izvlekli smo sicer zlati niz in na koncu zmagali. Vseeno pa bi rad na koncu čestital dekletom. Proti nasprotnikom kot je ekipa Ljubljane je težko igrati in dobili smo tri zelo pomembne točke.  Zjutraj smo pa z ekipo male odbojke zmagali obe tekmi. Prva ekipa je bila brez konkurence, so enostavno premočne. Je pa danes zelo dobro odigrala tudi druga ekipa tako, da smo obe tekmi zmagali z 2:0.«

Foto: Gregor Čiček

Pregled rezultatov mlajših selekcij

Objavljeno: 13. 11. 2017 - 21:11
Napisal: Aleš Novak

Minuli vikend so dekleta ekip male odbojke in kadetinj gostovala na turnirjih v Ljutomeru. V spodnjem delu članka si lahko preberete tudi komentar trenerja.

Foto: Gregor Čiček

 

Mala odbojka - deklice - prvi del - Pomurje

1. krog sobota, 11. november 2017 - OŠ Ivana Cankarja Ljutomer

ŽOK Ljutomer - ŽOK Roto-Kema Puconci 0:2
(08:25, 14:25)

ŽOK Roto-Kema Puconci - OK Ljutomer 0:2
(24:26, 22:25)

 

Foto: Gregor Čiček

Kadetinje - kvalifikacije - skupina ´I´

3. krog - nedelja, 12. november 2017 - ŠD ŠIC Ljutomer

ŽOK Roto-Kema Puconci - ŽOK Sobota 0:2
(19:25, 18:25)

Murania Lendava - ŽOK Roto-Kema Puconci 0:2
(16:25, 14:25)

Foto: Gregor Čiček

Izjava:

Sebastijan Lenarčič, trener Kema Puconci:

» Z malo odbojko smo v soboto sicer nepričakovano izgubili z OK Ljutomer, vendar pa glede na nove razporede, gresta dve ekipi naprej in ta poraz ni bil tako hud. Dejstvo pa je, da smo vse skupaj vzeli preveč na lahko in bomo kaj več lahko videli in pričakovali na naslednjem turnirju. Kar gladko smo pa premagali ŽOK Ljutomer. Z kadetinjami smo pa v nedeljo igrali proti ŽOK Sobota in izgubili prvi niz na devetnajsti točki in drugega na osemnajsti točki, vendar moram pri tem poudariti, da je naša kadetska ekipa sestavljena iz zelo mladih igralk. Podajalka je še igralka male odbojke, dve igralki starejših deklic in le tri kadetinje. Drugo tekmo proti ekipi Murania Lendava, sem pa dal priložnost tudi rezervnim igralkam in malo tudi zamenjal vloge na igrišču. Po pregledu celotnega vikenda pa lahko povem, da sem zadovoljen z igro vseh mlajših selekcij.«

 

Foto: Gregor Čiček


 
ROTO GROUP d.o.o.Kema d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.Občina PuconciCEROP d.o.o.Elektronabava d.o.o.Malar Pi-Št, slikopleskarstvo in fasaderstvo, Štefan Pintarič s.p.Pomgrad - CP d. d.Okrepčevalnica laguna Simon Flisar s.p.Tiskarna aiP Praprotnik d.o.o.ABC Maziva d.o.o.BTS Company d.o.o.CDC d.o.o.Dengrad gradbeništvo Denis Rajbar s.p.Zavarovalnica GeneraliInstalacijski center KA-ELKrajevna skupnost PuconciSkupina PanvitaMesser SlovenijaAndrej Horvat S.P. - Trans BetonVTH Hack JožefNaravno zdravljenje Vito, Vitomir Ravnikar s.p.
Sporočila sponzorjev:

Kot že ustaljeno vas vabimo k branju in deljenju naših najbolj svežih objav s svetovalnega portala Vse bo v redu s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Pri tem nas označite: na Facebooku smo kot Zavarovalnica Triglav, na Twitterju pa @TriglavGroup. Ne pozabite pa nas označiti tudi ob objavah vaših dosežkov, da vam lahko čestitamo.

Si znate odgovorili na vprašanje, kaj bi bilo s tistimi, ki jih imate najraje, če bi se vam zgodilo najhujše? Na novi spletni strani https://zivljenje.triglav.si najdete odgovore na vsa vprašanja o življenjskih zavarovanjih, na katera do sedaj niste našli pravega odgovora.

Preverite, pri katerih posegih obnove doma je treba za strokovni nasvet ali izračun zaprositi arhitekta, statika in strojnega inženirja. Posebno previdnost zahtevajo posegi v starejše objekte.

18 % prebivalstva v Sloveniji živi na plazovom izpostavljenih območjih. S hitrim testom Uprave RS za zaščito in reševanje preverite, ali zemeljski plaz grozi tudi vašemu domu in kako se lahko zaščitite.

Odločili ste se za skupno življenje v dvoje. Eno od pomembnih vprašanj, na katero boste morali najti odgovor je tudi: kaj bo moje, kaj bo tvoje in kaj bo najino.

»Pomivala sem tla, ko me je v spodnjem delu križa zagrabila tako močna bolečina, da mi je vzelo s sapo. Samo pokleknila sem in se nisem mogla več zravnati.« Če ste se že srečali z išiasom, poznate to bolečino. Toda ni vsaka bolečina v hrbtu išias.

Pred jesenjo naj vas spet spomnimo, da delite naše nasvete s portala Vse bo v redu s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Pri tem nas označite: na Facebooku smo kot Zavarovalnica Triglav, na Twitterju pa @TriglavGroup.
Ob tem vas prosimo, da nas tudi vi označite ob svojih uspehih, da vam bomo lahko čestitali in se veselili z vami.

Ali imate sklenjeno avtomobilsko asistenco? Zakaj ne bi enako dobro poskrbeli tudi zase? Razlagamo, kaj je nezgodno zavarovanje z asistenco in kaj omogoča.

Res je, da ves čas poslušajo, toda če znate s pametnimi zvočniki upravljati »pametno«, so varni in uporabni pomočniki.

Kdaj kupiti in kdaj prodati? Kako se odločiti, katero delnico izbrati? Kaj odraža cena delnice? … Usvojite pet osnovnih naukov o poslovanju z delnicami.

Kje in kako se lahko s kolesom spustite čez drn in strn? Preverite, kaj svetuje Kolesarsko društvo Rajd.

Konec avgusta smo vas pozvali, da spremljate našo akcijo Očistimo gore na čiščenju Triglavskih podov in okolice Kredarice. Zahvaljujemo se vam, da ste podprli in delili našo zgodbo #ocistimoledenik na družbenih omrežjih. Vas zanima, kaj se je dogajalo pod Triglavom? Oglejte si kratek posnetek.

Te dni je v našem visokogorju pod okriljem Zavarovalnice Triglav, d.d. potekala akcija Čiščenje Triglavskega ledenika, za ohranjanje našega bisera.

Kljub težavnemu terenu, so nam tudi vremenski pogoji 28. in 29. avgusta služili, da smo lahko združili moči in se lotili zbiranja vsega, kar ne sodi v gore.

Prosimo vas, da delite informacije o poteku čistilne akcije širšega območja pod Triglavom in okolice Kredarice.

Najdete nas na Facebooku: facebook.com/ocistimogore, Instagramu @ocistimogore ali Twitterju @ocistimogore

Prosimo, da uporabite #ocistimogore in #ocistimoledenik.

Piškotki na

×

Kaj so piškotki? @wikipedia


Piškotki tretjih oseb

"__cfduid" :: Funkcijski piškotek CDN storitve Cloudflare, ki pripomore k hitrejšemu in varnejšemu nalaganju spletnih vsebin. Podatki zbrani prek piškotka se ne uporabljajo za nadaljno obdelavo. :: Trajanje: 1 leto