O klubu
Ekipa
Ekipa članic
Tekmovanja
2. DOL ženske Vzhod Pokal Slovenije
Galerija
Arhiv galerij
Dokumenti
Etični kodeks Pravila obnašanja in obveznosti Statut Disciplinski pravilnik Pravilnik o članstvu Pravilnik o varstvu osebnih podatkov Pristopna izjava za članstvo
O klubu Obišči nas
 

2. DOL Ž. Vzh. - 20.krog
Murexin-Kema Puconci
vs.
Benedikt

petek, 24.3.2023 ob 19:00
Zelena dvorana Puconci

2. DOL Ž. Vzh. - 19.krog
Murexin-Kema Puconci
vs.
Turbina

3:1
(23:25, 25:20, 25:9, 25:14)

 
 

Izjava za javnost in sponzorje

Objavljeno: 16. 5. 2019 - 11:40
Avtor: ŽOK Puconci
Kategorija: ŽOK Puconci

Izredni občni zbor društva, je dne 26.04.2019 v skladu z veljavnim statutom Ženskega odbojkarskega kluba Puconci izvolil novega zastopnika društva in člane upravnega odbora društva.


Izjava za javnost in sponzorje Puconci 16.05.2019

 

Osnovni in primarni cilj kluba ŽOK Puconci je tekmovati v 1. DOL. V upravnem odboru smo mnenja, da bomo ta cilj lahko dosegli le, če bomo kot športni klub, ki igra v prvi državni ligi, igralke nagrajevali in zaposlovali v skladu z veljavno zakonodajo in pod nadaljnjim predpogojem, da se jim nudi varno in stabilno športno okolje, ki jih bo motiviralo za to, da bodo svoje obveznosti po sklenjeni pogodbi izpolnjevale tako kakor se glasijo, pomeni predvsem, da bodo redno prihajale na treninge in zastopale klub na raznih tekmovanjih po svojih najboljših močeh.

Naš drugi najpomembnejši cilj je ponovna uvrstitev v 3. DOL in to že v sezoni 2019/2020, za kar sicer menimo, da imamo že dovolj igralk, kljub temu pa si želimo v svoje vrste privabiti tudi nove igralke, iz lokalnega okolja in od drugod. Menimo,da bi z dobrimi in atraktivnimi predstavami igralk ter organizacijo športnih prireditev, lahko ponovno oživeli veliko zanimanje lokalne in širše javnosti za ta izredno lep šport, saj opažamo, da je v zadnjem času to nekoliko upadlo. Trudili se bomo torej, da bi medse privabili nove igralke in to v vseh tekmovalnih selekcijah, ki so v klubu že organizirane, in ki še bodo. S povečanjem interesa za odbojko v lokalnem in širšem okolju, si bomo povečali prepoznavnost in si s tem nedvomno pridobili tudi nove podpornike in sponzorje. Seveda pa ne gre pozabiti obstoječe sponzorje in partnerje kluba, ki smo jim za ves doslej vložen trud izredno hvaležni in ki jih ravno zato, ker nameravamo resno slediti zadanim ciljem prosimo za nadaljnjo podporo in pomoč. Le na ta način si bomo namreč lahko zagotovili finančno zadostnost za vse to, kar imamo v načrtih za naslednje četrtletno obdobje.

Upravni odbor kluba si je zadal tudi svojo dolgoročno strateško vizijo. Najprej je potrebno opraviti razgovore z obstoječimi igralkami, dopolniti ekipo z novimi igralkami in dogovoriti sodelovanje s trenerji za naslednjo sezono. Pregledati je potrebno obstoječo dokumentacijo, opraviti sestanke s starši ostalih selekcij ter se medsebojno uskladiti z novimi člani upravnega odbora. Ciljev je dosti, oziroma dovolj; potrebno je le strniti vrste in pristopiti k njihovi uresničitvi.

Verjamemo, da bomo v naslednjih dneh, tednih in mesecih, ko se bodo snovale in dogovarjale ključne odločitve predstavljali verodostojnega sogovornika, vrednega naložbenega vlaganja, vrednega zaupanja in partnerja, kateri bo vložen kapital družbi bogato povrnil nazaj z dobrimi rezultati in nasmejanimi obrazi otrok.

O svojih aktivnostih vas bomo sproti obveščali.

Sestava novega Upravnega odbora ŽOK PUCONCI:
Renato Perša - predsednik in zakoniti zastopnik
Martina Zrinski Gönter - podpredsednica
Štefka Banko Špilak- tajnica
Štefan Sočič ml. - blagajnik
Sabina Sočič - Članica
Aleksandra Lang - Članica
Erik Horvat - Član
Jakob Zorkovič - Član
Danilo Janasik - Član
Robert Sočič - Član
Mirjana Zorkovič - Članica

S spoštovanjem !

UPRAVNI ODBOR
ŽOK PUCONCI
Renato Perša, predsednik

IZVORNI DOKUMENT (ŽOK Puconci - Izjava za javnost 16-05-2019.pdf)

 
Kema MureximAc-Profekt, prodaja in servis vozil d.o.o.TRANSPAK, podjetje za inženiring, procesno opremo in zastopstva d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.Občina PuconciCEROP d.o.o.Püngrad, Javno Komunalno Podjetje d.o.o.Teo - Ten, d.o.o., podjetje za proizvodnjo in trgovinoPomurske lekarneSAUBERMACHER - KOMUNALA Murska Sobota d.o.o.ROTO GROUP d.o.o.Animus d.o.o. - grafična delavnicaABC Maziva d.o.o.BTS Company d.o.o.CDC d.o.o.Krajevna skupnost PuconciMesser Slovenija