O klubu
Ekipa
Ekipa članic
Tekmovanja
1B. DOL ženske
Galerija
Album Članice Album Razno Arhiv galerij
Dokumenti
Etični kodeks Pravila obnašanja in obveznosti Statut Disciplinski pravilnik Pravilnik o članstvu Pravilnik o varstvu osebnih podatkov Pristopna izjava za članstvo
O klubu Obišči nas
 

Pregled rezultatov mlajših selekcij

Objavljeno: 13. 11. 2017 - 21:11
Avtor: Aleš Novak
Kategorija: ŽOK Puconci

Minuli vikend so dekleta ekip male odbojke in kadetinj gostovala na turnirjih v Ljutomeru. V spodnjem delu članka si lahko preberete tudi komentar trenerja.

Foto: Gregor Čiček

 

Mala odbojka - deklice - prvi del - Pomurje

1. krog sobota, 11. november 2017 - OŠ Ivana Cankarja Ljutomer

ŽOK Ljutomer - ŽOK Roto-Kema Puconci 0:2
(08:25, 14:25)

ŽOK Roto-Kema Puconci - OK Ljutomer 0:2
(24:26, 22:25)

 

Foto: Gregor Čiček

Kadetinje - kvalifikacije - skupina ´I´

3. krog - nedelja, 12. november 2017 - ŠD ŠIC Ljutomer

ŽOK Roto-Kema Puconci - ŽOK Sobota 0:2
(19:25, 18:25)

Murania Lendava - ŽOK Roto-Kema Puconci 0:2
(16:25, 14:25)

Foto: Gregor Čiček

Izjava:

Sebastijan Lenarčič, trener Kema Puconci:

» Z malo odbojko smo v soboto sicer nepričakovano izgubili z OK Ljutomer, vendar pa glede na nove razporede, gresta dve ekipi naprej in ta poraz ni bil tako hud. Dejstvo pa je, da smo vse skupaj vzeli preveč na lahko in bomo kaj več lahko videli in pričakovali na naslednjem turnirju. Kar gladko smo pa premagali ŽOK Ljutomer. Z kadetinjami smo pa v nedeljo igrali proti ŽOK Sobota in izgubili prvi niz na devetnajsti točki in drugega na osemnajsti točki, vendar moram pri tem poudariti, da je naša kadetska ekipa sestavljena iz zelo mladih igralk. Podajalka je še igralka male odbojke, dve igralki starejših deklic in le tri kadetinje. Drugo tekmo proti ekipi Murania Lendava, sem pa dal priložnost tudi rezervnim igralkam in malo tudi zamenjal vloge na igrišču. Po pregledu celotnega vikenda pa lahko povem, da sem zadovoljen z igro vseh mlajših selekcij.«

 

Foto: Gregor Čiček

 
Kema MureximAc-Profekt, prodaja in servis vozil d.o.o.TRANSPAK, podjetje za inženiring, procesno opremo in zastopstva d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.Občina PuconciCEROP d.o.o.Püngrad, Javno Komunalno Podjetje d.o.o.Teo - Ten, d.o.o., podjetje za proizvodnjo in trgovinoMegras, gradbeništvo in strojništvo d.o.o.IMO-REAL D.O.O.NOGRAD d.o.o.SAUBERMACHER - KOMUNALA Murska Sobota d.o.o.ROTO GROUP d.o.o.Animus d.o.o. - grafična delavnicaABC Maziva d.o.o.BTS Company d.o.o.CDC d.o.o.Krajevna skupnost PuconciMesser Slovenija
Sporočila sponzorjev:

Kot že ustaljeno vas vabimo k branju in deljenju naših najbolj svežih objav s svetovalnega portala Vse bo v redu s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Pri tem nas označite: na Facebooku smo kot Zavarovalnica Triglav, na Twitterju pa @TriglavGroup. Ne pozabite pa nas označiti tudi ob objavah vaših dosežkov, da vam lahko čestitamo.

Si znate odgovorili na vprašanje, kaj bi bilo s tistimi, ki jih imate najraje, če bi se vam zgodilo najhujše? Na novi spletni strani https://zivljenje.triglav.si najdete odgovore na vsa vprašanja o življenjskih zavarovanjih, na katera do sedaj niste našli pravega odgovora.

Preverite, pri katerih posegih obnove doma je treba za strokovni nasvet ali izračun zaprositi arhitekta, statika in strojnega inženirja. Posebno previdnost zahtevajo posegi v starejše objekte.

18 % prebivalstva v Sloveniji živi na plazovom izpostavljenih območjih. S hitrim testom Uprave RS za zaščito in reševanje preverite, ali zemeljski plaz grozi tudi vašemu domu in kako se lahko zaščitite.

Odločili ste se za skupno življenje v dvoje. Eno od pomembnih vprašanj, na katero boste morali najti odgovor je tudi: kaj bo moje, kaj bo tvoje in kaj bo najino.

»Pomivala sem tla, ko me je v spodnjem delu križa zagrabila tako močna bolečina, da mi je vzelo s sapo. Samo pokleknila sem in se nisem mogla več zravnati.« Če ste se že srečali z išiasom, poznate to bolečino. Toda ni vsaka bolečina v hrbtu išias.