O klubu
Ekipa
Ekipa članic
Tekmovanja
1B. DOL ženske
Galerija
Album Članice Album Razno Arhiv galerij
Dokumenti
Etični kodeks Pravila obnašanja in obveznosti Statut Disciplinski pravilnik Pravilnik o članstvu Pravilnik o varstvu osebnih podatkov Pristopna izjava za članstvo
O klubu Obišči nas
 

Rezultati male odbojke in komentar sobotnih tekem

Objavljeno: 26. 11. 2017 - 12:45
Avtor: Aleš Novak
Kategorija: ŽOK Puconci

V soboto 25. novembra je v Zeleni dvorani v Puconcih potekal 2. krog male odbojke. Naša dekleta so na obeh tekmah zmagale. Priloženih je nekaj fotografij in komentar trenerja za vse sobotne tekme.

Foto: Gregor Čiček

Foto: Gregor Čiček

Mala odbojka - deklice - prvi del - Pomurje

2. krog - sobota, 25. november 2017 - Zelena dvorana Puconci

ŽOK Roto-Kema Puconci - ŽOK Ljutomer 2:0
(25:11, 25:18)

ŽOK Sobota - ŽOK Roto-Kema Puconci 0:2
(07:25, 21:25)

Foto: Gregor Čiček

Lestvica:

Izjava:

Lenarčič Sebastijan, trener Kema Puconci:

»Članice so, kot je omenila tudi Angelina, odigrale kolikor je bilo potrebno. Z igro nisem bil najbolj zadovoljen, pričakoval sem veliko lažjo zmago glede na ekipo Ljubljane. Je pa tudi res, da smo psihološko mogoče malo padli po sredini tekmi, ko smo izgubili s 3:1 proti ekipi GSV Zava Ptuj. Izvlekli smo sicer zlati niz in na koncu zmagali. Vseeno pa bi rad na koncu čestital dekletom. Proti nasprotnikom kot je ekipa Ljubljane je težko igrati in dobili smo tri zelo pomembne točke.  Zjutraj smo pa z ekipo male odbojke zmagali obe tekmi. Prva ekipa je bila brez konkurence, so enostavno premočne. Je pa danes zelo dobro odigrala tudi druga ekipa tako, da smo obe tekmi zmagali z 2:0.«

Foto: Gregor Čiček

 
Kema MureximAc-Profekt, prodaja in servis vozil d.o.o.TRANSPAK, podjetje za inženiring, procesno opremo in zastopstva d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.Občina PuconciCEROP d.o.o.Püngrad, Javno Komunalno Podjetje d.o.o.Teo - Ten, d.o.o., podjetje za proizvodnjo in trgovinoMegras, gradbeništvo in strojništvo d.o.o.IMO-REAL D.O.O.NOGRAD d.o.o.SAUBERMACHER - KOMUNALA Murska Sobota d.o.o.ROTO GROUP d.o.o.Animus d.o.o. - grafična delavnicaABC Maziva d.o.o.BTS Company d.o.o.CDC d.o.o.Krajevna skupnost PuconciMesser Slovenija
Sporočila sponzorjev:

Kot že ustaljeno vas vabimo k branju in deljenju naših najbolj svežih objav s svetovalnega portala Vse bo v redu s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Pri tem nas označite: na Facebooku smo kot Zavarovalnica Triglav, na Twitterju pa @TriglavGroup. Ne pozabite pa nas označiti tudi ob objavah vaših dosežkov, da vam lahko čestitamo.

Si znate odgovorili na vprašanje, kaj bi bilo s tistimi, ki jih imate najraje, če bi se vam zgodilo najhujše? Na novi spletni strani https://zivljenje.triglav.si najdete odgovore na vsa vprašanja o življenjskih zavarovanjih, na katera do sedaj niste našli pravega odgovora.

Preverite, pri katerih posegih obnove doma je treba za strokovni nasvet ali izračun zaprositi arhitekta, statika in strojnega inženirja. Posebno previdnost zahtevajo posegi v starejše objekte.

18 % prebivalstva v Sloveniji živi na plazovom izpostavljenih območjih. S hitrim testom Uprave RS za zaščito in reševanje preverite, ali zemeljski plaz grozi tudi vašemu domu in kako se lahko zaščitite.

Odločili ste se za skupno življenje v dvoje. Eno od pomembnih vprašanj, na katero boste morali najti odgovor je tudi: kaj bo moje, kaj bo tvoje in kaj bo najino.

»Pomivala sem tla, ko me je v spodnjem delu križa zagrabila tako močna bolečina, da mi je vzelo s sapo. Samo pokleknila sem in se nisem mogla več zravnati.« Če ste se že srečali z išiasom, poznate to bolečino. Toda ni vsaka bolečina v hrbtu išias.