O klubu
Ekipa
Ekipa članic Ekipa kadetinj Ekipa starejših deklic Ekipa mini odbojke
Tekmovanja
1B. DOL ženske Kadetinje - kv. za 1.ligo - sk. J Pokal Slovenije
Galerija
Album Članice Album Razno Arhiv galerij
Dokumenti
Etični kodeks Pravila obnašanja in obveznosti Statut Disciplinski pravilnik Pravilnik o članstvu Pravilnik o varstvu osebnih podatkov Pristopna izjava za članstvo
O klubu Obišči nas
 

1B. DOL Ž. - 17.krog
Logatec
vs.
Murexin-Kema Puconci

3:0
25:21, 25:21, 25:22

 
 

Sezona 2020/2021

Objavljeno: 15. 8. 2020 - 09:21
Avtor: ŽOK Puconci
Kategorija: ŽOK Puconci

vir: https://www.pozdravtv.si/honda-hr-v-in-honda-civic-v-roke-dekletom-zok-puconci/

 

kema-murexin

 

V sezoni 2020-2021 bo ekipa članic Ženskega odbojkarskega kluba ŽOK Puconci z tekmovalnim nazivom Murexin-Kema Puconci igrala v 1.B ligi. Sodelovanje so potrdile naslednje igralke in trenerji.

Sprejemalke: Iva Škraban, Nina Kovač, Nina Rakar, Nela Škraban, Neža Ficko

Centralne igralke: Eva Pušnik, Gaia Matis, Maja Cigüt, Alja Hanželj

Podajalke: Tjaša Malok, Naja Belec, Tia Špilak, Alja Anželj, Lia Novak, Lara Grah

Korektorice: Karmina Sužnik, Ana Vilfan, Ema Küplen, Lena Lang

Libero: Nasja Gričnik, Tiara Ošlaj, Julija Novak

Sodelovanja v novi sezoni nista potrdile: Tasia Šadl in Tina Gjergjek

Potekla je veljavnost  mednarodnih FIVB certifikatov za Aleno Markov, Ano Jeremić, Ljerko Herman in Mailindo Vnuk. Vse  štiri so bile zelo zainteresirane za nadaljnje sodelovanje, vendar so stroški mednarodnega prestopa tokrat previsoki.

Prvi trener: Uroš Kovačec

Pomočnik trenerja: Renato Perša

Prvo srečanje deklet, trenerjev in članov Upravnega odbora kluba pred pričetkom priprav je bilo v petek 07.08.2020 izvedeno z primopredajo dveh sponzorskih vozil HONDA, katere je klubu zagotovilo podjetje AC-PROFEKT, prodaja in servis vozil d.o.o. iz Murske Sobote. Vozili Honda HR-V in Honda CIVIC sta namenjeni za prevoz deklet na treninge  na relaciji Maribor-Puconci-Maribor in iz celotne Pomurske regije. Obe vozili se bosta uporabljali tudi za prevoze na gostujoče tekme po celotni Sloveniji. Vozila nam je svečano predala direktorica tega podjetja ga. Bernardka Maučec Cigan, nakar so se dekleta in ostala ekipa oglasili še pri generalnem sponzorju Murexin d.o.o - Kema v Puconcih, kjer nas je pozdravil predstavnik tega podjetja g. Jernej Küzmič, župan občine Puconci g. Ludvik Novak in predsednik KS Puconci g. Štefan Sočič starejši.  Od 18:00 do 20:00 je na peščenih igriščih Püconske plaže oz. Štorkljine baze za Zeleno dvorano potekal prvi pripravljalni trening te sezone. Ta prvi trening je bil bolj spoznavno družabne narave na koncu začinjen z slastnimi pizzami Pizzerie Nona iz Murske Sobote. Za tem pa bo šlo zares, saj so dekleta po izredno dolgi pavzi željne treningov in odbojkarske žoge. Ob tej priložnosti se iskreno in z veliko hvaležnostjo zahvaljujemo vsem našim finančnim in materialnim podpornikom, občini Puconci, KS Puconci, navijačem, igralkam, staršem in ostali javnosti, kateri nam tudi v tej situaciji z Covid-19 stojijo ob strani in nas podpirajo.

Novost, ki smo jo letos pripravili za naše podpornike je zahvalna Izjava v obliki certifikata, na katerem se skladno z standardom SIST ISO 26000:2010 - Napotki za družbeno odgovornost /Guidance on social responsibility sponzorju zahvaljujemo za izkazano zaupanje in skrb za trajnostni razvoj kluba ŽOK Puconci in klubu izkazano Družbeno odgovornost podjetja (DOP) - Corporate Social Responsibility (CSR).

 
Kema MureximAc-Profekt, prodaja in servis vozil d.o.o.TRANSPAK, podjetje za inženiring, procesno opremo in zastopstva d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.Občina PuconciCEROP d.o.o.Püngrad, Javno Komunalno Podjetje d.o.o.Teo - Ten, d.o.o., podjetje za proizvodnjo in trgovinoMegras, gradbeništvo in strojništvo d.o.o.IMO-REAL D.O.O.NOGRAD d.o.o.SAUBERMACHER - KOMUNALA Murska Sobota d.o.o.ROTO GROUP d.o.o.Animus d.o.o. - grafična delavnicaABC Maziva d.o.o.BTS Company d.o.o.CDC d.o.o.Krajevna skupnost PuconciMesser Slovenija
Sporočila sponzorjev:

Več na spletni strani -> vsebovredu.triglav.si/plus/leto-2021