O klubu
Ekipa
Ekipa članic
Tekmovanja
1B. DOL ženske
Galerija
Album Članice Album Razno Arhiv galerij
Dokumenti
Etični kodeks Pravila obnašanja in obveznosti Statut Disciplinski pravilnik Pravilnik o članstvu Pravilnik o varstvu osebnih podatkov Pristopna izjava za članstvo
O klubu Obišči nas
 

Uspešen vikend s petimi zmagami

Objavljeno: 4. 12. 2017 - 22:03
Avtor: Aleš Novak
Kategorija: ŽOK Puconci

Minuli vikend bi lahko opisali kot zelo uspešen, saj so dekleta iz selekcij male odbojke, kadetinj in članic zmagale vse tekme, ki so jih odigrale. V članku si lahko ogledate nekaj fotografij iz tekem male odbojke in kadetinj. V spodnjem delu članka je priložena tudi izjava trenerja.

Mala odbojka - deklice - prvi del - Pomurje

3. krog - sobota, 02.12.2017 - Dvojezična srednja šola, Lendava

Murania Lendava - ŽOK Roto-Kema Puconci 0:2
(06:25, 13:25)

ŽOK Roto-Kema Puconci - ŽOK Sobota 2:1
(25:13, 23:25, 25:13)

Foto: Gregor Čiček

Lestvica:

 

Kadetinje - kvalifikacije - skupina ´I´

4. krog - nedelja, 03.12.2017 - Dvojezična srednja šola, Lendava

Murania Lendava - ŽOK Roto-Kema Puconci 0:2
(14:25, 21:25)

ŽOK Roto-Kema Puconci - ŽOK Ljutomer 2:0
(25:23, 25:15)

Lestvica:

Izjava:

Lenarčič Sebastijan, trener Kema Puconci: »Z malo odbojko smo v soboto zmagali obe tekmi in se praktično že uvrstili v nadaljnje tekmovanje med 24 najboljših. Članice so odigrale zelo dobro tekmo v Kopru proti ekipi Ankaran Hrvatini, kjer so si priborile pomembne tri točke. V nedeljo so pa še kadetinje zmagale obe tekmi z rezultatom 2:0 in sicer proti ekipi ŽOK Ljutomer in proti ekipi Murania Lendava tako, da sem z petimi zmagami iz petih tekem zelo zadovoljen in lahko povem, da je za nami zelo uspešen vikend.«

 

 
Kema MureximAc-Profekt, prodaja in servis vozil d.o.o.TRANSPAK, podjetje za inženiring, procesno opremo in zastopstva d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.Občina PuconciCEROP d.o.o.Püngrad, Javno Komunalno Podjetje d.o.o.Teo - Ten, d.o.o., podjetje za proizvodnjo in trgovinoMegras, gradbeništvo in strojništvo d.o.o.IMO-REAL D.O.O.NOGRAD d.o.o.SAUBERMACHER - KOMUNALA Murska Sobota d.o.o.ROTO GROUP d.o.o.Animus d.o.o. - grafična delavnicaABC Maziva d.o.o.BTS Company d.o.o.CDC d.o.o.Krajevna skupnost PuconciMesser Slovenija
Sporočila sponzorjev:

Kot že ustaljeno vas vabimo k branju in deljenju naših najbolj svežih objav s svetovalnega portala Vse bo v redu s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Pri tem nas označite: na Facebooku smo kot Zavarovalnica Triglav, na Twitterju pa @TriglavGroup. Ne pozabite pa nas označiti tudi ob objavah vaših dosežkov, da vam lahko čestitamo.

Si znate odgovorili na vprašanje, kaj bi bilo s tistimi, ki jih imate najraje, če bi se vam zgodilo najhujše? Na novi spletni strani https://zivljenje.triglav.si najdete odgovore na vsa vprašanja o življenjskih zavarovanjih, na katera do sedaj niste našli pravega odgovora.

Preverite, pri katerih posegih obnove doma je treba za strokovni nasvet ali izračun zaprositi arhitekta, statika in strojnega inženirja. Posebno previdnost zahtevajo posegi v starejše objekte.

18 % prebivalstva v Sloveniji živi na plazovom izpostavljenih območjih. S hitrim testom Uprave RS za zaščito in reševanje preverite, ali zemeljski plaz grozi tudi vašemu domu in kako se lahko zaščitite.

Odločili ste se za skupno življenje v dvoje. Eno od pomembnih vprašanj, na katero boste morali najti odgovor je tudi: kaj bo moje, kaj bo tvoje in kaj bo najino.

»Pomivala sem tla, ko me je v spodnjem delu križa zagrabila tako močna bolečina, da mi je vzelo s sapo. Samo pokleknila sem in se nisem mogla več zravnati.« Če ste se že srečali z išiasom, poznate to bolečino. Toda ni vsaka bolečina v hrbtu išias.