O klubu
Ekipa
Ekipa članic Ekipa kadetinj Ekipa starejših deklic Ekipa mini odbojke
Tekmovanja
1B. DOL ženske Kadetinje - kv. za 1.ligo - sk. J Pokal Slovenije
Galerija
Album Članice Album Razno Arhiv galerij
Dokumenti
Etični kodeks Pravila obnašanja in obveznosti Statut Disciplinski pravilnik Pravilnik o članstvu Pravilnik o varstvu osebnih podatkov Pristopna izjava za članstvo
O klubu Obišči nas
 

1B. DOL Ž. - 17.krog
Logatec
vs.
Murexin-Kema Puconci

3:0
25:21, 25:21, 25:22

 
 

Vabilo na ogled tekem in obvestilo

Objavljeno: 16. 10. 2020 - 10:18
Avtor: ŽOK Puconci
Kategorija: ŽOK Puconci

Vabimo vas na ogled tekme, po trenutno veljavnih Covid-19 kriterijih za rumeno zono. V primeru, da bo regija uvrščena na rdeč seznam tekme z gledalci žal ne bo, ampak bo izvedena samo z uradnim osebjem obeh klubov.

Gledalce prosimo za disciplinirano upoštevanje navodil odgovornih oseb kluba. Navodila izhajajo iz pozitivnega mnenja NIJZ. Skupno število gledalcev na sedežih tribune je omejeno na 72 oseb. Stojišča niso in ne bodo na razpolago. Obvezna je pravilna uporaba obrazne maske ves čas dogodka.


Pričetek 1.kroga 1B. lige v soboto 17.10.2020. ob 20:00 med Murexin Kema Puconci in ŽOK Triglav Kranj - Zelena dvorana Puconci.

Več informacij o ekipi 2020/2021 in razpored tekem najdete na sledeči povezavi - https://zokpuconci.com/ekipa-clanic

 
Kema MureximAc-Profekt, prodaja in servis vozil d.o.o.TRANSPAK, podjetje za inženiring, procesno opremo in zastopstva d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.Občina PuconciCEROP d.o.o.Püngrad, Javno Komunalno Podjetje d.o.o.Teo - Ten, d.o.o., podjetje za proizvodnjo in trgovinoMegras, gradbeništvo in strojništvo d.o.o.IMO-REAL D.O.O.NOGRAD d.o.o.SAUBERMACHER - KOMUNALA Murska Sobota d.o.o.ROTO GROUP d.o.o.Animus d.o.o. - grafična delavnicaABC Maziva d.o.o.BTS Company d.o.o.CDC d.o.o.Krajevna skupnost PuconciMesser Slovenija
Sporočila sponzorjev:

Več na spletni strani -> vsebovredu.triglav.si/plus/leto-2021