O klubu
Ekipa in člani kluba
Ekipa članic Ekipa kadetinj Ekipa starejših deklic
Tekmovanja
Članice - 1B. DOL Kadetinje - kval. / sk. B vzh. Starejše deklice - kval.2.liga / sk.A Pokal Slovenije
Galerija
Album razno Arhiv
Dokumenti
Etični kodeks Pravila obnašanja in obveznosti Statut Disciplinski pravilnik Pravilnik o članstvu Pravilnik o varstvu osebnih podatkov Pristopna izjava za članstvo
O klubu Obišči nas
 

1B. DOL ženske - 3.krog
Weiler Volley Zreče
vs.
Roto-Kema Puconci

sobota, 26.10.2019 ob 20:00
ŠD Zreče

1B. DOL ženske - 2.krog
ŽOK Triglav Kranj
vs.
Roto-Kema Puconci

3:0
(25:15, 25:13, 25:16)

 
 

Mini olimpijada

Objavljeno: 22. 5. 2019 - 10:13
Napisal: ŽOK Puconci
Kategorija: ŽOK Puconci

Športna zveza Puconci v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije
in OŠ Puconci organizira MINI OLIMPIJADO.

MINI OLIMPIJADA bo

v soboto, 25. 5. 2019 od 10. do 12. ure

na igrišču pri OŠ Puconci.

Komu je Mini olimpijada namenjena?

Mini olimpijada je namenjena otrokom med 4. in 9. letom starosti.

 

Kateri olimpijski simboli so predstavljeni na Mini olimpijadi? 

Olimpijska zastava, olimpijska bakla, olimpijska zaprisega športnika in olimpijska himna.

 

Program Mini olimpijade

Potekal bo pravi olimpijski protokol:

  • dvig zastave,
  • prisega,
  • mimohod,
  • prižig ognja,
  • predstavitev športov
  • športne igre.

Vsi sodelujoči na športnih aktivnostih so zmagovalci in bodo prejeli priznanja, ki jih pripravlja Olimpijski komite Slovenije.

Poleg predstavitve športnih klubov in društev, se bo predstavil tudi učitelj Jure Kuhar v vlogi nekdanjega vrhunskega športnika.

Športna zveza Puconci in OŠ Puconci želimo čim več otrok vzpodbuditi k športnim aktivnostim, zato vas vabimo, da se nam pridružite in tekmujete z nami v športnih izzivih.


Športna zveza Puconci

 

Izjava za javnost in sponzorje

Objavljeno: 16. 5. 2019 - 11:40
Napisal: ŽOK Puconci
Kategorija: ŽOK Puconci

Izredni občni zbor društva, je dne 26.04.2019 v skladu z veljavnim statutom Ženskega odbojkarskega kluba Puconci izvolil novega zastopnika društva in člane upravnega odbora društva.


Izjava za javnost in sponzorje Puconci 16.05.2019

 

Osnovni in primarni cilj kluba ŽOK Puconci je tekmovati v 1. DOL. V upravnem odboru smo mnenja, da bomo ta cilj lahko dosegli le, če bomo kot športni klub, ki igra v prvi državni ligi, igralke nagrajevali in zaposlovali v skladu z veljavno zakonodajo in pod nadaljnjim predpogojem, da se jim nudi varno in stabilno športno okolje, ki jih bo motiviralo za to, da bodo svoje obveznosti po sklenjeni pogodbi izpolnjevale tako kakor se glasijo, pomeni predvsem, da bodo redno prihajale na treninge in zastopale klub na raznih tekmovanjih po svojih najboljših močeh.

Naš drugi najpomembnejši cilj je ponovna uvrstitev v 3. DOL in to že v sezoni 2019/2020, za kar sicer menimo, da imamo že dovolj igralk, kljub temu pa si želimo v svoje vrste privabiti tudi nove igralke, iz lokalnega okolja in od drugod. Menimo,da bi z dobrimi in atraktivnimi predstavami igralk ter organizacijo športnih prireditev, lahko ponovno oživeli veliko zanimanje lokalne in širše javnosti za ta izredno lep šport, saj opažamo, da je v zadnjem času to nekoliko upadlo. Trudili se bomo torej, da bi medse privabili nove igralke in to v vseh tekmovalnih selekcijah, ki so v klubu že organizirane, in ki še bodo. S povečanjem interesa za odbojko v lokalnem in širšem okolju, si bomo povečali prepoznavnost in si s tem nedvomno pridobili tudi nove podpornike in sponzorje. Seveda pa ne gre pozabiti obstoječe sponzorje in partnerje kluba, ki smo jim za ves doslej vložen trud izredno hvaležni in ki jih ravno zato, ker nameravamo resno slediti zadanim ciljem prosimo za nadaljnjo podporo in pomoč. Le na ta način si bomo namreč lahko zagotovili finančno zadostnost za vse to, kar imamo v načrtih za naslednje četrtletno obdobje.

Upravni odbor kluba si je zadal tudi svojo dolgoročno strateško vizijo. Najprej je potrebno opraviti razgovore z obstoječimi igralkami, dopolniti ekipo z novimi igralkami in dogovoriti sodelovanje s trenerji za naslednjo sezono. Pregledati je potrebno obstoječo dokumentacijo, opraviti sestanke s starši ostalih selekcij ter se medsebojno uskladiti z novimi člani upravnega odbora. Ciljev je dosti, oziroma dovolj; potrebno je le strniti vrste in pristopiti k njihovi uresničitvi.

Verjamemo, da bomo v naslednjih dneh, tednih in mesecih, ko se bodo snovale in dogovarjale ključne odločitve predstavljali verodostojnega sogovornika, vrednega naložbenega vlaganja, vrednega zaupanja in partnerja, kateri bo vložen kapital družbi bogato povrnil nazaj z dobrimi rezultati in nasmejanimi obrazi otrok.

O svojih aktivnostih vas bomo sproti obveščali.

Sestava novega Upravnega odbora ŽOK PUCONCI:
Renato Perša - predsednik in zakoniti zastopnik
Martina Zrinski Gönter - podpredsednica
Štefka Banko Špilak- tajnica
Štefan Sočič ml. - blagajnik
Sabina Sočič - Članica
Aleksandra Lang - Članica
Erik Horvat - Član
Jakob Zorkovič - Član
Danilo Janasik - Član
Robert Sočič - Član
Mirjana Zorkovič - Članica

S spoštovanjem !

UPRAVNI ODBOR
ŽOK PUCONCI
Renato Perša, predsednik

IZVORNI DOKUMENT (ŽOK Puconci - Izjava za javnost 16-05-2019.pdf)

Po enomesečnem premoru o zmagovalcu odločal peti niz

Objavljeno: 12. 1. 2019 - 23:22
Napisal: Aleš Novak
Kategorija: Članice

Roto-Kema Puconci : Formula Formis 2:3

(25:21, 17:25, 18:25, 25:13, 7:15)

V enajstem krogu 1A. DOL sta se v soboto 12.01.2019 ob 18. uri v Zeleni dvorani v Puconcih pomerili domača ekipa Roto-Kema Puconci in gostujoča ekipa Formula Formis. Po petih nizih so na koncu z rezultatom 2:3 slavile gostje iz ekipe Formula Formis.

Zelena dvorana Puconci, 70 gledalcev, sodnika: Marko Rožej in Smiljan Groznik

Roto-Kema Puconci: Nuša Svetanič, Dona Vinkovič 11, Iva Škraban 24, Kristina Kerbler 1, Diana Oletič 6, Ana Vilfan 9, Adela Pintarič 12, Tasia Šadl,  Michelle Oletič, L Veronika Mikl, L Tina Gjergjek

Formula Formis: Teja Bavdaž 9, Aleksandra Milosavljević, L Ana Sešel, Angelina Ajnihar 3, Anja Ertl, Žana Zdovc Sporer 8, Hanna Tupikina 7, Ana Marija Vovk 17, Maja Košenina 7, Danijela Džaković 23, L Pia Pravdič, Ronja Štampar 1

Prvi niz so po enomesečnem premoru s servisom odprle gostujoče igralke iz ekipe Formula Formis, prva točka na tekmi pa je pripadla domačim igralkam iz ekipe Roto-Kema Puconci. Gostje so rezultat na 1:1 takoj izenačile. Sledila je izmenjava točk in minimalna prednost gostujočih igralk pri rezultatu 4:5. Ekipi sta si izmenjali še dve točki, ko so do zaporedja in prednosti dveh točk prišle Pucončanke pri rezultatu 8:6. Pri rezultatu 9:6 je trener gostujoče ekipe zahteval prvi odmor v prvem nizu. Po zahtevanem odmoru so igralke iz ekipe Roto-Kema Puconci prednost povišale na štiri točke pri rezultatu 10:6. Ekipi sta si izmenjali še točko, ko so do zaporedja prišle gostje iz ekipe Formula Formis. Pri rezultatu 11:9 je trener domače ekipe zahteval svoj prvi odmor v prvem nizu. Po odmoru so si točko izborile Pucončanke. Ekipi sta si izmenjali še točko, ko so gostje prišle do zaporedja treh točk in s tem do izenačenja pri rezultatu 13:13. Sledila je napeta izmenjava točk in novo izenačenje na 17:17. Pri rezultatu 19:21 so gostje bile v prednosti dveh točk. Pucončanke so rezultat na 21:21 izenačile. Pri rezultatu 22:21 je trener gostujoče ekipe zahteval drugi odmor v prvem nizu. Po zahtevanem odmoru se domačinke niso pustile zmesti in so prednost pri rezultatu 23:21 povišale na dve točki. Prva zaključna žoga v prvem nizu je pripadla domačim igralkam iz ekipe Roto-Kema Puconci pri rezultatu 24:21. Izkoristile so jo in dobile prvi niz z rezultatom 25:21.

V drugem nizu je prva točka pripadla gostjam iz ekipe Formula Formis, domače igralke iz ekipe Roto-Kema Puconci pa so rezultat na 1:1 takoj izenačile. Ekipi sta si izmenjali še točko, ko so do zaporedja in prednosti treh točk pri rezultatu 2:5 prišle gostje. Sledila je izmenjava točk in približanje Pucončank na minimalen zaostanek pri rezultatu 5:6. Rezultat so na 6:6 izenačile. Ekipi sta si znova izmenjali točko, ko so do zaporedja in prednosti treh točk pri rezultatu 7:10 prišle gostujoče igralke iz ekipe Formula Formis. Pri rezultatu 7:11 je trener domače ekipe zahteval prvi odmor v drugem nizu. Po zahtevanem odmoru je točka pripadla Pucončankam. Po novi izmenjavi točk so Pucončanke zaostajale za tri točke pri rezultatu 12:15. Po novem zaporedju gostujočih igralk iz ekipe Formula Formis je pri rezultatu 13:19 trener domače ekipe zahteval drugi odmor v drugem nizu. Po zahtevanem odmoru so si točko izborile Pucončanke, ki so s tem zaostanek znižale na pet točk pri rezultatu 14:19. Gostje so prednost pri rezultatu 15:22 povišale na sedem točk. Prvo zaključno žogo v drugem nizu so si izborile gostje iz ekipe Formula Formis pri rezultatu 16:24. Drugi niz se je zaključil z rezultatom 17:25 v korist gostujočih igralk iz ekipe Formula Formis.

Tretji niz so s točko odprle domače igralke iz ekipe Roto-Kema Puconci. Domačinke so dobile še svojo drugo točko, ko so pri rezultatu 2:1 prišle gostje iz ekipe Formula Formis. Sledila je izmenjav točk in izenačenje na 4:4. Gostje so nato z zaporedjem dveh točk prišle do prednosti dveh točk pri rezultatu 4:6. Pri rezultatu 4:7 je trener domače ekipe zahteval prvi odmor v tretjem nizu. Po zahtevanem odmoru so gostje iz ekipe Formula Formis prednost povišale na štiri točke pri rezultatu 4:8. Sledila je izmenjava točk in zaporedje Pucončank, ter s tem približanje na točko zaostanka pri rezultatu 12:13. Gostje so nato pri rezultatu 15:18 znova prišle do prednosti treh točk. Prednost so pri rezultatu 16:20 povišale na štiri točke. Prva zaključna žoga v tretjem nizu je pripadla gostjam iz ekipe Formula Formis pri rezultatu 18:24. Tretji niz se je zaključil z rezultatom 18:25 v korist gostujočih igralk iz ekipe Formula Formis.

V četrtem nizu so si prvo točko izborile gostujoče igralke iz ekipe Formula Formis, domače igralke iz ekipe Roto-Kema Puconci pa so rezultat na 1:1 takoj izenačile. Ekipi sta si izmenjali še točko, ko so do zaporedja in prednosti treh točk prišle gostje pri rezultatu 2:5. Pucončanke so niz gostij prekinile pri rezultatu 3:6 in so se približale na točko zaostanka pri rezultatu 5:6. Gostje so nato z zaporedjem prišle do nove prednosti treh točk pri rezultatu 6:9. Pri rezultatu 6:10 je trener domače ekipe zahteval prvi odmor v četrtem nizu. Po zahtevanem odmoru so Pucončanke zaostanek znižale na tri točke pri rezultatu 7:10. Pucončanke so se nato znova približale na točko zaostanka pri rezultatu 10:11 in so rezultat na 11:11 izenačile. Novo vodstvo pri rezultatu 11:12 je pripadlo gostjam iz ekipe Formula Formis. Gostje so zaporedjem prednost povišale na tri točke pri rezultatu 11:14. Sledila je izmenjava točk in približanje domačih igralk iz ekipe Roto-Kema Puconci na točko zaostanka pri rezultatu 16:17. Pucončanke so rezultat na 17:17 izenačile. Pri rezultatu 17:17 je trener gostujoče ekipe zahteval prvi odmor v četrtem nizu. Po zahtevanem odmoru so si vodstvo izborile gostje iz ekipe Formula Formis. Domačinke so rezultat na 18:18 takoj izenačile. Sledila je napeta izmenjava točk in pri rezultatu 21:20 je trener gostujoče ekipe zahteval drugi odmor v četrtem nizu. Po odmoru zbranost Pucončank ni popustila in prednost so povišale na dve točki pri rezultatu 22:20. Gostujoče igralke so zaostanek znova znižale na točko pri rezultatu 22:21, Pucončanke pa so prednost znova povišale na dve točki pri rezultatu 23:21. Gostje so rezultat na 23:23 izenačile. Prva zaključna žoga v četrtem nizu je pripadla igralkam iz ekipe Roto-Kema Puconci pri rezultatu 24:23. Pucončanke so priložnost izkoristile in dobile četrti niz z rezultatom 25:23.

Peti niz se je začel s točko gostujočih igralk iz ekipe Formula Formis. Gostje so prišle še do naslednjih dveh točk, ko je trener domače ekipe pri rezultatu 0:3 zahteval prvi odmor v petem nizu. Po zahtevanem odmoru so gostje prednost povišale na štiri točke. Domače igralke iz ekipe Roto-Kema Puconci so niz zaporedja gostujočih igralk prekinile pri rezultatu 1:4. Gostje so bile v prednosti štirih točk pri rezultatu 2:6. Sledila je izmenjava točk in pri menjavi strani so Pucončanke zaostajale za štiri točke pri rezultatu 4:8. Gostje iz ekipe Formula Formis so prednost pri rezultatu 4:9 povišale na pet točk. Pri rezultatu 5:10 je trener domače ekipe zahteval drugi odmor v petem nizu. Po zahtevanem odmoru so gostje prednost povišale na šest točk pri rezultatu 5:11.  Prva zaključna žoga v petem nizu je pripadla gostjam iz ekipe Formula Formis pri rezultatu 6:14. Peti niz se je zaključil z rezultatom 7:15 in s tem tudi tekma, ki se je končala v korist gostujoče ekipe Formula Formis z rezultatom 2:3.

Izjave:

Tin Vrabl, trener Roto-Kema Puconci: »O današnji tekmi lahko povem, da je ena izmed redkih tekem, ko so punce prikazale pravi pristop, pravo borbenost, pravo srčnost in pripadnost temu klubu. Jaz mislim, da smo pokazali, da se lahko z dosti boljšo ekipo na papirju, ki ima dosti večji vložek kot naša zelo enakovredno kosamo. Na koncu pa nam je le zmanjkalo kanček sreče, mogoče smo slabo vstopili v peti niz, mogoče bi lahko vzeli še kaj več, ampak mislim, da s takim delom naprej se bodo pokazali rezultati v prihodnosti. «

Iztok Kšela, trener Formula Formis: »Današnja tekma je bila takšna kot sem se je bal, ker vem, da so domačinke vedno neugodne, če jim pustiš igrat, mi pa dejansko nismo bili tri tedne v polni zasedbi tako, da smo se danes komaj prvič vsi zbrali. In to se je seveda poznalo, domačinke pa so izkoristile priložnosti, ki smo jim jih ponudili. Na koncu so dobile točko, mi pa smo jo izgubili. Glaven problem pa je bil, da so punce nekako v podzavesti mislile, da so tekmo zmagale, ko stopijo na igrišče.«


 
ROTO GROUP d.o.o.Kema d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.Občina PuconciCEROP d.o.o.Elektronabava d.o.o.Malar Pi-Št, slikopleskarstvo in fasaderstvo, Štefan Pintarič s.p.Pomgrad - CP d. d.Okrepčevalnica laguna Simon Flisar s.p.Tiskarna aiP Praprotnik d.o.o.ABC Maziva d.o.o.BTS Company d.o.o.CDC d.o.o.Dengrad gradbeništvo Denis Rajbar s.p.Zavarovalnica GeneraliInstalacijski center KA-ELKrajevna skupnost PuconciSkupina PanvitaMesser SlovenijaAndrej Horvat S.P. - Trans BetonVTH Hack JožefNaravno zdravljenje Vito, Vitomir Ravnikar s.p.
Sporočila sponzorjev:

Kot že ustaljeno vas vabimo k branju in deljenju naših najbolj svežih objav s svetovalnega portala Vse bo v redu s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Pri tem nas označite: na Facebooku smo kot Zavarovalnica Triglav, na Twitterju pa @TriglavGroup. Ne pozabite pa nas označiti tudi ob objavah vaših dosežkov, da vam lahko čestitamo.

Si znate odgovorili na vprašanje, kaj bi bilo s tistimi, ki jih imate najraje, če bi se vam zgodilo najhujše? Na novi spletni strani https://zivljenje.triglav.si najdete odgovore na vsa vprašanja o življenjskih zavarovanjih, na katera do sedaj niste našli pravega odgovora.

Preverite, pri katerih posegih obnove doma je treba za strokovni nasvet ali izračun zaprositi arhitekta, statika in strojnega inženirja. Posebno previdnost zahtevajo posegi v starejše objekte.

18 % prebivalstva v Sloveniji živi na plazovom izpostavljenih območjih. S hitrim testom Uprave RS za zaščito in reševanje preverite, ali zemeljski plaz grozi tudi vašemu domu in kako se lahko zaščitite.

Odločili ste se za skupno življenje v dvoje. Eno od pomembnih vprašanj, na katero boste morali najti odgovor je tudi: kaj bo moje, kaj bo tvoje in kaj bo najino.

»Pomivala sem tla, ko me je v spodnjem delu križa zagrabila tako močna bolečina, da mi je vzelo s sapo. Samo pokleknila sem in se nisem mogla več zravnati.« Če ste se že srečali z išiasom, poznate to bolečino. Toda ni vsaka bolečina v hrbtu išias.

Pred jesenjo naj vas spet spomnimo, da delite naše nasvete s portala Vse bo v redu s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Pri tem nas označite: na Facebooku smo kot Zavarovalnica Triglav, na Twitterju pa @TriglavGroup.
Ob tem vas prosimo, da nas tudi vi označite ob svojih uspehih, da vam bomo lahko čestitali in se veselili z vami.

Ali imate sklenjeno avtomobilsko asistenco? Zakaj ne bi enako dobro poskrbeli tudi zase? Razlagamo, kaj je nezgodno zavarovanje z asistenco in kaj omogoča.

Res je, da ves čas poslušajo, toda če znate s pametnimi zvočniki upravljati »pametno«, so varni in uporabni pomočniki.

Kdaj kupiti in kdaj prodati? Kako se odločiti, katero delnico izbrati? Kaj odraža cena delnice? … Usvojite pet osnovnih naukov o poslovanju z delnicami.

Kje in kako se lahko s kolesom spustite čez drn in strn? Preverite, kaj svetuje Kolesarsko društvo Rajd.

Konec avgusta smo vas pozvali, da spremljate našo akcijo Očistimo gore na čiščenju Triglavskih podov in okolice Kredarice. Zahvaljujemo se vam, da ste podprli in delili našo zgodbo #ocistimoledenik na družbenih omrežjih. Vas zanima, kaj se je dogajalo pod Triglavom? Oglejte si kratek posnetek.

Te dni je v našem visokogorju pod okriljem Zavarovalnice Triglav, d.d. potekala akcija Čiščenje Triglavskega ledenika, za ohranjanje našega bisera.

Kljub težavnemu terenu, so nam tudi vremenski pogoji 28. in 29. avgusta služili, da smo lahko združili moči in se lotili zbiranja vsega, kar ne sodi v gore.

Prosimo vas, da delite informacije o poteku čistilne akcije širšega območja pod Triglavom in okolice Kredarice.

Najdete nas na Facebooku: facebook.com/ocistimogore, Instagramu @ocistimogore ali Twitterju @ocistimogore

Prosimo, da uporabite #ocistimogore in #ocistimoledenik.

Piškotki na

×

Kaj so piškotki? @wikipedia


Piškotki tretjih oseb

"__cfduid" :: Funkcijski piškotek CDN storitve Cloudflare, ki pripomore k hitrejšemu in varnejšemu nalaganju spletnih vsebin. Podatki zbrani prek piškotka se ne uporabljajo za nadaljno obdelavo. :: Trajanje: 1 leto